در این صفحه مجموعه مقالات انگلیسی علمی پژوهشی و علمی ترویجی (مروری) جدید درباره هوش مصنوعی ،Artificial Intelligence یادگیری ماشین و.. با ترجمه تخصصی مربوط به سال های ۲۰۲۳- ۲۰۲۲ – ۲۰۲۱ و … از مجلات (ISI, JCR, اسکوپوس Scopus و…) و نشریات معتبر الزویر ( ساینس دایرکت ) ، امرالد ، اشپرینگر ، وایلی و .. موجود می باشد- مقالات ترجمه شده هوش مصنوعی کاملا تخصصی ، روان و سلیس به زبان فارسی به صورت فایل وورد WORD ترجمه و تایپ شده اند. این مقالات هوش مصنوعی به عنوان مقاله بیس برای نگارش پروپوزال و پایان نامه های مرتبط با هوش مصنوعی (مقاله بیس درباره هوش مصنوعی ۲۰۲۲ – ۲۰۲۳) نیز قابل استفاده می باشند- دانلود مقالات انگلیسی هوش مصنوعی ، رایگان می باشد –مقالات ۲۰۲۲, ۲۰۲۳ هوش مصنوعی با ترجمه تخصصی به لیست اضافه شد
برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده هوش مصنوعی
بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید
مقالات انگلیسی در مورد هوش مصنوعی با ترجمه تخصصی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۳ حسابداری و حسابرسی با فناوری بلاک چین و هوش مصنوعی: مرور ادبیات
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۳ چرا در بازاریابی تلفنی انسان را به هوش مصنوعی ترجیح می دهیم؟ توضیح ادراک ذهنی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ ارزیابی پذیرش فناوری هوش مصنوعی در حسابداری مدیریت
-
مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ مربیگری در مقیاس مناسب: بررسی اثربخشی مربیگری هوش مصنوعی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ نوآوری کسب و کار مبتنی بر هوش مصنوعی و فناوری بلاکچین
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ نقش هوش مصنوعی در تحول کسب و کارها:مطالعه موردی شرکت های داروسازی
-
مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ بازارهای الکترونیک در پلتفرم های دیجیتال و هوش مصنوعی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ حسابرسی مبتنی بر اخلاق برای توسعه هوش مصنوعی قابل اعتماد
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ پیامدهای هوش مصنوعی بر اهداف حسابرسی صورت های مالی و راه های دستیابی به آنها
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ فناوری و تصمیمات بازاریابی کارآفرینانه در طول COVID-19
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ روش طبقه بندی مبتنی بر یادگیری ماشین برای آنالیز نظرسنجی تجربه مشتری
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ هوش مصنوعی برای تصمیم گیری در اتحادیه اروپا: تأثیرات هوش مصنوعی بر درک شهروندان از مشروعیت ورودی ، توان عملیاتی و خروجی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ تحول دیجیتال در حسابرسی خارجی و تأثیر آن بر حاکمیت شرکتی
-
مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ چشم انداز جدیدی از سیستم برنامه ریزی تولید فیزیکی مجازی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ نقش فناوری های مرتبط با اینترنت در شکل دهی کار حسابداران: مسیرهای جدید برای تحقیقات حسابداری
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ تأثیر تکنولوژی در گزارشگری مالی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ هوش مصنوعی در حسابداری
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ برون سپاری آنلاین و آینده کار
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۸ چگونگی و چرایی کاربرد هوش مصنوعی در تصمیمات بخش دولتی: توضیح و ارزیابی
- مقاله ترجمه شده ۲۰۱۵ پشتیبانی از تصمیم بازاریابی، با استفاده از هوش مصنوعی و مدلسازی دانش: کاربرد آن در مدیریت مقصد توریستی
- مقاله ترجمه شده ۲۰۱۳ سیستم های مبتنی بر هوش مصنوعی که در بازاریابی صنعتی به کار برده می شوند
- مقاله ترجمه شده ۲۰۰۲ نقش توانمند سازی سیستم های پشتیبان تصمیم در یادگیری سازمانی
مقالات انگلیسی درباره هوش مصنوعی بدون ترجمه
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ غلبه بر سوگیری های شناختی برنامه ریزان مالی از طریق دیجیتالی سازی: یک مطالعه کیفی
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ مدل پذیرش فناوریهای مبتنی بر هوش مصنوعی (AI) در شرکتهای ساخت و ساز: بکارگیری مدل پذیرش فناوری (TAM) در ترکیب با چارچوب فناوری-سازمان-محیط (TOE)
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ پیش بینی نوسانات نرخ تسعیر دلار آمریکا با مدل های محاسباتی و رفتار انسانی
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ متا آنالیز ترکیبی ارزش ویژه برند مشتری مبتنی بر یادگیری ماشین برای ارزیابی رفتار بازاریابی
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ حسابرسی مبتنی بر اخلاق برای توسعه هوش مصنوعی قابل اعتماد
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ شبیه سازی مدل اعتماد به تجارت الکترونیک بین المللی مبتنی بر یادگیری ماشین و شبکه بیزین
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ یک چارچوب استراتژیک برای هوش مصنوعی در بازاریابی
هوش مصنوعی چیست
هوش مصنوعی (به انگلیسی: Artificial Intelligence) که گاهی اوقات هوش ماشینی نامیده میشود، به هوشمندی نشاندادهشده بهوسیله ماشینها در شرایط مختلف، اطلاق میشود که در مقابل هوش طبیعی در انسانها قرار دارد؛ به عبارت دیگر، هوش مصنوعی به سامانههایی گفته میشود که میتوانند واکنشهایی مشابه رفتارهای هوشمند انسانی از جمله، درک شرایط پیچیده، شبیهسازی فرایندهای تفکری و شیوههای استدلالی انسانی و پاسخ موفق به آنها، یادگیری و توانایی کسب دانش و استدلال برای حل مسایل را داشته باشند.بیشتر نوشتهها و مقالههای مربوط به هوش مصنوعی، آن را به عنوان (دانش شناخت و طراحی عاملهای هوشمند) تعریف کردهاند.
هوش مصنوعی شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلیاش آن است که ماشینهای هوشمندی تولید کند که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد.
این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونهای همانند ذهن انسان عمل میکنند و میتوانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند. اساس هوش مصنوعی آن است که هوش انسان و طریق کار آن بگونه ای تعریف شود که یک ماشین بتواند آن را به راحتی اجرا کند و وظایفی که بر آن محول می شود را به درستی اجرا کند. هدف هوش مصنوعی در حقیقت بر سه پایه استوار است: یادگیری،استدلال و درک.
هوش مصنوعی محدود (artificial narrow intelligence)
در تاریخچه هوش مصنوعی ، هوش مصنوعی محدود بسیار زودتر از انواع دیگر هوش مصنوعی پدید آمده است. این روزها نمونه های هوش مصنوعی محدود زیاد است. برای مثال رایانههایی که در بازی های پیچیدهای مانند شطرنج ، تصمیم گیری هوشمندانه در زمینه تجارت و در انواع دیگر کارهای مهم توانستهاند از بهتر عمل کنند نمونههایی از هوش مصنوعی محدود هستند. زمانی که در مورد هوش مصنوعی محدود صحببت میکنیم منظورمان سیستمهای هوشمندی است که در انجام دادن یک وظیفه (task) به خصوص بهتر از انسان عمل میکنند. برای مثال سیستم هوشمندی که میتواند به صورت خودکار گفتار را به نوشتار تبدیل کند یا سیستمهای تشخیص چهره که قادرند هویت یک فرد را حتی در شلوغی و سیل عظیمی از جمعیت تشخیص دهند. اگر بخواهیم برخی از کاربردهای هوش مصنوعی محدود را مثال بزنیم، عبارتند از:
اتومبیل های خود ران که به کمک هوش مصنوعی یاد میگیرند که چگونه رانندگی کنند.
سیستمهای پردازش تصویر و تشخیص چهره که میتوانند کارهای بسیاری را انجام دهند و عملیات تشخیص هویت افراد را انجام دهند.
سیستمهای هوش مصنوعی که به انجام فرآیندهای مالی در بانکها و سایر کسب و کارهای مالی کمک میکند.
دستیارهای هوشمند که بر اساس نیازهایتان به شما کمک میکنند و حتی پروازها و هتل هایتان را از قبل رزرو میکنند.
و….
هوش مصنوعی عمومی Artificial General Intelligence
منظور از هوش مصنوعی عمومی ماشینی است که میتواند دنیای اطراف خود را همانند یک انسان درک کند و دارای ظرفیت و گنجایش مشابه برای انجام فعالیتها و وظایفی است که یک انسان به طور معمول آنها را انجام میدهد. در حال حاضر هوش مصنوعی عمومی وجود ندارد اما رد پای آن را میتوانیم در داستان های دارای ژانر عملی-تخیلی مشاهده کنیم. از نظر تئوری یک هوش مصنوعی عمومی می تواند هم سطح انسان فعالیت کند و یا حتی در زمینههایی مانند حافظه و … ازاو بهتر عمل کند.
با این سطح از آگاهی و دانش یک ماشین میتواند تمام کارهایی که زمانی بر انسان محول میشد را بدون نیاز به وجود انسان انجام دهد و با گذشت زمان بیشتر ماشینهای دارای هوش مصنوعی عمومی میتوانند در بسیاری از زمینهها جای انسان را پر کنند. خاتمه دادن به نیاز حضور نیروی انسانی در بسیاری از کارها و استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی عمومی یا کامل میتواند مانند هر تکنولوژی دیگری هر دو جنبه مثبت و منفی در زندگی اجتماعی و فردی انسانها داشته باشد. اما با همهی اینها وجود آن بسیار مفید و در عین حال اجتناب ناپذیر خواهد بود. به کمک هوش مصنوعی عمومی که دارای تواناییها و ظرفیتهای زیادی برای کمک به بشریت میباشد، بسیاری از مشکلاتی انسان امروزی با آن سر و کله میزند، همانند تغییرات شدید آب و هوایی، حل خواهد شد.
سیستمهای هوش مصنوعی عمومی میتواند از کارهای عادی تا کارهای بسیار مهم و خطیر را به بهترین شکل انجام دهند. در سطح عمومی آنها میتوانند کارهایی مثل رانندگی، دستیار شخصی هوشمند با توانایی درک همهی نیازهای کاربر، یک دستیار پزشک و یا سیستم تشخیص بیماری و… باشد. در سطوح بالا این سیستمها میتوانند کارهایی را انجام دهند که به زندگی و امنیت و جان انسانها بستگی دارد و میتوانند به خوبی از پس چنین کارهایی بر بیایند.
سوپر هوش مصنوعی
سوپر هوش مصنوعی در واقع عبارتی است که برای هوش مصنوعی استفاده میشود که سطح هوش و درک انسانی را پشت سر گذاشته و به نوعی دارای هوش فرا بشری خواهد شد. تا به حال نوز هیچ جامعهای نتوانسته به سوپر هوش مصنوعی دست پیدا کند. در حقیقت رسیدن یا نرسیدن و یا حتی زمان رسیدن به آن در حالهای از ابهام میباشد. هم چنین این مسئله که چنین هوش مصنوعی چه کارهایی انجام میدهد و یا این مسئله که آیا قرار است تهدیدی برای بشر باشد یا فرصتی برای او، هم مبهم است و بسیاری از صاحب نظران نظرات بسیار متفاوتی را در این مورد دارد وبحثی داغ بین صاحبان غولهای تکنولوژی میباشد. برای رسدن به این سطح از هوش مصنوعی، یک سیستم هوشمند باید تست تورینگ را پشت سر گذاشته باشد و هیچ ماشینی تا به حال به سطحی از درک و شعور و وسعت دانش یک انسان بالغ نرسیده است که از این تست سر بلند بیرون آمده باشد.