سلام دوست من ، توی این پست براتون یه مقاله انگلیسی جدید که در زمینه فین تک هست، منتشر کردیم. این مقاله یه علمی پژوهشی هست که توی پایگاه growingscience در سال ۲۰۲۲ منتشر شده. فایل انگلیسی شامل ۱۰ صفحه PDF و فایل ترجمه ۲۰ صفحه WORD و قابل ویرایشه، مثل همیشه مقاله انگلیسی رو می تونید رایگان دانلود کنید. بخش هایی از ترجمه هم براتون رایگان گذاشتم که قبل از خرید ، کیفیت ترجمه رو بررسی کنید. از کیفیت ترجمه هم نگم براتون که مثل همیشه عالییییه. برای خرید ترجمه کامل مقاله روی گزینه خرید و دانلود آنی ترجمه کلیک کنید بعد از پرداخت لینک دانلود بهتون نشون داده میشه، به ایمیلتونم ارسال میشه. اگر سوالی بود می تونید زیر این پست کامنت بزارید سریع جوابتونو میدم.
عنوان کامل فارسی:
مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۲: نقش هوش مصنوعی، استراتژی های بازاریابی و ظرفیت های سازمانی در عملکرد سازمانی: نقش تعدیل کننده رفتار سازمانی
عنوان کامل انگلیسی:
The role of artificial intelligence, marketing strategies, and organizational capabilities in organizational performance: The moderating role of organizational behavior
کد محصول: M1606
سال نشر: ۲۰۲۲
نام ناشر (پایگاه داده): growingscience
نام مجله: Uncertain Supply Chain Management
نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research Article)
متغیر : دارد
فرضیه: دارد
مدل مفهومی: دارد
پرسشنامه : ضمیمه نشده
تعداد صفحه انگلیسی: ۱۰ صفحه PDF
تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۲۰ صفحه WORD
قیمت فایل ترجمه شده: ۶۹۰۰۰ تومان
برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
وضعیت ترجمه: این مقاله به صورت کامل ترجمه شده برای خرید ترجمه کامل مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایش داده می شود)
مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه) بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
فهرست مطالب
۱. مقدمه
۲. مرور ادبیات
۳. روش تحقیق
۴.یافته ها:
۵. بحث
۶. مفاهیم نظری
۷. دستاورد عملی
۸. نتیجه گیری و محدودیت ها
چکیده فارسی
در حال حاضر، هوش مصنوعی و استراتژیهای بازاریابی به عوامل مهمی برای بهبود ظرفیت های تجاری تبدیل شدهاند که منجر به بهبود عملکرد میشوند. بنابراین، مطالعه حاضر به بررسی تاثیرات هوش مصنوعی و استراتژی های بازاریابی بر عملکرد سازمانی صنعت گردشگری در امارات می پردازد. مطالعه حاضر همچنین به بررسی نقش میانجی ظرفیت های سازمانی در پیوند هوش مصنوعی، استراتژیهای بازاریابی و عملکرد سازمانی صنعت گردشگری در امارات میپردازد. تجزیه و تحلیل اثر تعدیل کننده رفتار سازمانی بر پیوندهای بین هوش مصنوعی، استراتژی های بازاریابی و عملکرد سازمانی نیز بخشی از اهداف مطالعه حاضر است. این مطالعه برای جمع آوری داده های اولیه از پرسشنامه استفاده کرده و با استفاده از Smart-PLS آن را تجزیه و تحلیل کرد. نتایج نشان داد که هوش مصنوعی و استراتژی های بازاریابی ارتباط مثبتی با عملکرد سازمانی در صنعت گردشگری امارات دارند. نتایج همچنین نشان داد که ظرفیت های سازمانی به طور مثبت پیوند بین هوش مصنوعی، استراتژی های بازاریابی و عملکرد سازمانی را میانجیگری می کند. این یافته ها همچنین نشان داد که رفتار سازمانی به طور معناداری ارتباط بین هوش مصنوعی، استراتژی های بازاریابی و عملکرد سازمانی را در صنعت گردشگری امارات تعدیل می کند. این مطالعه برای تنظیمکنندهها در حمایت از توسعه سیاستهای مرتبط با هوش مصنوعی و استراتژیهای بازاریابی برای بهبود عملکرد سازمانی حائز اهمیت است.
کلمات کلیدی: هوش مصنوعی، استراتژی های بازاریابی، عملکرد سازمانی، ظرفیت های سازمانی، رفتار سازمانی
۱.مقدمه
ما در دنیای جهانی سازی شده زندگی می کنیم. این جهانی سازی منجر به کاهش شکاف تجاری بین شرکت ها می شود (نواز، حسین، و همکاران، ۲۰۲۰). شرکت ها با هم به اندازه یک کلیک فاصله دارند. یکی دیگر از جنبه های جهانی سازی افزایش سریع رقابت است. از آنجایی که تجارت در حال حاضر بدون مرز است، به روشی مشابه، رقابت نیز بدون مرز است. یکی از بهترین نمونه ها علی بابا (یک کانال کسب و کار آنلاین) است. اگرچه در چین مستقر است، اما رقابت سختی برای کل شبکه جهانی تجارت آنلاین ایجاد کرده است. برای بقای رقابت تجاری، شرکت ها توجه ویژه ای به عملکرد خود دارند. تنها راه بقا در این دنیای رقابتی، عملکرد بهتر در مقایسه با رقبا است. تعدادی از عوامل داخلی و خارجی وجود دارد که عملکرد یک شرکت را پشتیبانی می کنند. این عوامل نقش حیاتی در بهبود عملکرد شرکت در حوزه خود دارند. پژوهش حاضر ترکیبی از عوامل داخلی و خارجی مانند استراتژی های بازاریابی به عنوان یک عامل داخلی و فناوری اطلاعات یعنی هوش مصنوعی به عنوان یک عامل بیرونی است. با توجه به فناوری اطلاعات، یعنی هوش مصنوعی، فناوری اطلاعات (IT) در فعالیت های حرفه ای همه جا حضور دارد و همه رویه ها و عملیات کلیدی را پشتیبانی و تحت تأثیر قرار می دهد. هنگامی که فناوری اطلاعات (IT) در محیط یک شرکت گنجانده می شود، می تواند تأثیر قابل توجهی ، به ویژه بر روابط شرکت با مشتریان، مشتریان بالقوه و شرکای خود داشته باشد. آنها همچنین تأثیر عمده ای بر نحوه رشد رویه ها و فعالیت های کسب و کار دارند. موفقیت نهایی فناوری اطلاعات در عصر اخیر هوش مصنوعی است. هوش مصنوعی علیرغم داشتن عوارض جانبی متعدد، جایگاه ارزشمندی را در دنیای تجارت به دست آورده است زیرا تغییرات قابل توجهی را در آن ایجاد می کند. هوش مصنوعی (AI) هنوز هم مهمترین برنامه فناوری اطلاعات (IT) امروزی است، فناوری که در چند دهه گذشته با سرعتی بیرقیب پیشرفت کرده است (جیناجان و همکاران،۲۰۲۱). هوش مصتوعی به عنوان مجموعه ای از تکنیک ها و نظریه های مورد استفاده برای ساخت ماشین هایی است که هوش را شبیه سازی می کنند. هوش مصنوعی (AI) یک مفهوم کلی است که از ماشینی برای مدلسازی رفتار هوشمند با دخالت محدود افراد استفاده میکند. از سوی دیگر، با توجه به عوامل درونی یک شرکت مانند عوامل عملیاتی، مالی یا بازاریابی، عاملی که مهم ترین آن در نظر گرفته می شود، استراتژی بازاریابی شرکت است. شرکتها در سراسر جهان تقریباً هفتاد درصد از سود خود را صرف بخشهای بازاریابی خود میکنند تا به فروش سالم دست یابند (نواز و همکاران، ۲۰۲۱). خط مشی بازاریابی هر شرکتی ترکیبی از استراتژی های مختلف است، مانند آمیخته بازاریابی، ۴Ps و غیره. به همین ترتیب، ظرفیت های بازاریابی نیز بر عملکرد شرکت تأثیر می گذارد….
۳.روش تحقیق
این مطالعه به بررسی نقش هوش مصنوعی و استراتژیهای بازاریابی در عملکرد سازمانی و بررسی نقش واسطهای ظرفیت های سازمانی در رابطه بین هوش مصنوعی، استراتژیهای بازاریابی و عملکرد سازمانی صنعت گردشگری امارات میپردازد. این تحقیق همچنین تأثیر تعدیل کننده رفتار سازمانی را بر پیوندهای بین هوش مصنوعی، استراتژی های بازاریابی و عملکرد سازمانی بررسی کرد. در این پژوهش از پرسشنامه برای جمع آوری داده های اولیه از پاسخ دهندگان استفاده شد. پاسخ دهندگان کارکنان بخش بازاریابی بودند که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. نظرسنجی ها به صورت حضوری به پاسخ دهندگان منتخب داده شد و همچنین از طریق پست ارسال شد. در مجموع ۵۳۰ نظرسنجی برای پاسخ دهندگان منتخب ارسال شد، اما تنها ۲۹۰ مورد برگردانده شدند و در تجزیه و تحلیل گنجانده شدند. میزان پاسخگویی به پرسشنامه ها تقریباً ۷۲/۵۴ درصد بود. این مطالعه از Smart-PLS برای آزمایش اعتبار افتراقی و همگرا و برای بررسی رابطه بین سازههای انتخاب شده استفاده کرد. این مطالعه PLS-SEM را بر اساس هدف تحقیق، آزمون فرضیهها و مدل بسیار پیچیده مورد استفاده برای تحقیق اتخاذ کرد (هیر جونیور، بابین و کری، ۲۰۱۷). PLS-SEM یکی از بهترین روشها برای بررسی دادههای اولیه است و معمولاً برای مدلسازی مورد استفاده قرار میگیرد، زیرا حداقل مربعات معمولی را رد میکند (جومانی و سوخابوت، ۲۰۲۰)…
۸.نتیجه گیری و محدودیت ها
این مطالعه به این نتیجه رسید که صنعت گردشگری امارات از هوش مصنوعی به طور موثری استفاده می کند به طوری که عملکرد سازمانی را بهبود می بخشد. علاوه بر این، این مطالعه همچنین به این نتیجه رسید که صنعت گردشگری امارات استراتژی های بازاریابی موثری را نیز اجرا می کند که آنها را به سمت عملکرد بالا هدایت می کند. مقاله حاضر همچنین به این نتیجه رسید که صنعت گردشگری در امارات از سطح بالایی از ظرفیت ها برخوردار است که آنها را به سمت عملکرد بالا سوق می دهد. در نهایت، نتایج همچنین به این نتیجه رسیدند که صنعت گردشگری امارات دارای رفتار موثری است که باعث بهبود ظرفیت ها و عملکرد صنعت نیز میشود. بنابراین، نتایج حاکی از آن است که به کارگیری هوش مصنوعی در درون سازمان، ظرفیت سازمانی را توسعه میدهد. با استفاده مناسب از هوش مصنوعی، یک شرکت تجاری می تواند منابع و فرآیندهای فیزیکی و انسانی را به گونه ای ادغام کند که خروجی های بیشتری را به همراه داشته باشد و منجر به بهبود عملکرد سازمانی شود. به طور مشابه، این مطالعه توسعه و کاربرد استراتژیهای بازاریابی را مورد بررسی قرار داد که سازمان تجاری را برای ترکیب منابع مختلف، رویههای تولید و بازاریابی و فناوریها به شیوهای مناسب برمیانگیخت. زمانی که رویههای تولید و بازاریابی، منابع و فناوریها برای به دست آوردن حداکثر نتایج یکپارچه شوند، شانس دستیابی به عملکرد سازمانی بهتر زیاد است. این مطالعه نشان داد که رفتار سازمانی مطلوب منجر به استفاده از هوش مصنوعی و اجرای استراتژی های بازاریابی به شیوه ای کارآمد می شود. بنابراین، رفتار سازمانی منجر به دستیابی به عملکرد سازمانی بالا از طریق هوش مصنوعی و استراتژی های بازاریابی می شود…
فرضیات
فرضیه ۱ (H1). هوش مصنوعی بر عملکرد سازمانی در صنعت گردشگری امارات تأثیر مثبت دارد.
فرضیه ۲ (H2). استراتژی های بازاریابی بر عملکرد سازمانی در صنعت گردشگری امارات تأثیر مثبت می گذارد.
فرضیه ۳ (H3). ظرفیت های سازمانی به طور مثبت ارتباط بین هوش مصنوعی و عملکرد سازمانی در صنعت گردشگری امارات را میانجیگری می کند.
فرضیه ۴ (H4). ظرفیت های سازمانی به طور مثبت ارتباط بین استراتژی های بازاریابی و عملکرد سازمانی در صنعت گردشگری امارات را میانجیگری می کند.
فرضیه ۵ (H5). رفتار سازمانی به طور مثبت و معناداری ارتباط بین هوش مصنوعی و عملکرد سازمانی را در صنعت گردشگری امارات تعدیل می کند.
فرضیه ۶ (H6). رفتار سازمانی به طور مثبت و معناداری ارتباط بین استراتژی های بازاریابی و عملکرد سازمانی در صنعت گردشگری امارات را تعدیل می کند.
Abstract
Currently, artificial intelligence and marketing strategies have become significant factors for improving the business capabilities that lead to improved business performance. Thus, the current study investigates the impacts of artificial intelligence and marketing strategies on the organizational performance of the tourism industry in the UAE. The present study also examines the mediating role of organizational capabilities in linking artificial intelligence, marketing strategies, and organizational performance of the tourism industry in the UAE. The analysis of the moderating impact of organizational behavior on the links between artificial intelligence, marketing strategies, and organizational performance are also part of the current study’s goals. This study used questionnaires to collect primary data from the respondents and analyzed it using Smart-PLS. The results indicated that artificial intelligence and marketing strategies have a positive association with the organizational performance of the tourism industry in the UAE. The outcomes also revealed that organizational capabilities positively mediate the links between artificial intelligence, marketing strategies, and organizational performance. The findings also demonstrated that organizational behavior significantly moderates the links between artificial intelligence, marketing strategies, and organizational performance of the tourism industry in the UAE. This study is relevant for regulators in supporting policy development related to artificial intelligence and marketing strategies for high organizational performance.
Keywords: Artificial intelligence, Marketing strategies, Organizational performance, Organizational capabilities, Organizational behavior
مقالات مرتبط با این موضوع |
مقاله در مورد کاربرد فناوری در سازمان مقاله در مورد کاربرد هوش مصنوعی در سازمان مقاله در مورد بازاریابی و تبلیغات |