اطلاعیه

مقالات انگلیسی درباره قیمت سهام با ترجمه تخصصی ۲۰۲۳-۲۰۲۲

در این صفحه مجموعه مقالات انگلیسی علمی پژوهشی و علمی ترویجی (مروری) جدید درباره قیمت سهام stock price با ترجمه تخصصی مربوط به سال های ۲۰۲۳- ۲۰۲۲ – ۲۰۲۱ و … از مجلات (ISI, JCR, اسکوپوس Scopus و…) و نشریات معتبر الزویر ( ساینس دایرکت ) ، امرالد ، اسپرینگر ، وایلی و .. موجود می باشد- مقالات ترجمه شده درباره قیمت سهام کاملا تخصصی ، روان و سلیس به زبان فارسی به صورت فایل وورد WORD ترجمه و تایپ شده اند. این مقالات به عنوان مقاله بیس برای نگارش پروپوزال و پایان نامه های مرتبط با قیمت سهام (مقاله بیس درباره قیمت سهام ۲۰۲۲- ۲۰۲۳) نیز قابل استفاده می باشند- دانلود مقالات انگلیسی ، رایگان می باشد.

مقالات انگلیسی با ترجمه تخصصی 2020-2019

مقالات بیس پایان نامه در تمامی رشته ها

برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده درباره قیمت سهام

بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید

  1. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ تبلیغات بازار محصول و ریسک سقوط قیمت سهام
  2. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۲ آیا آزادسازی بازار سهام، همزمانی قیمت سهام را کاهش می دهد؟
  3. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ بازده بازار و ظرفیت قیمت سهام برای پیش بینی سودآوری یک شرکت در آینده
  4. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ اثرات متقابل بین بازارهای مالی ، پاندمی Covid-19 و تحریم های اقتصادی: مطالعه موردی ایران
  5. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ اثرات نقدشوندگی دارایی بر پویایی تصمیمات فروش یکجا و ورشکستگی
  6. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۰ چگونه کمیته حسابرسی قبل از IPO کارایی قیمت گذاری IPO را در اقتصادهایی با عدم قطعیت و عدم تقارن اطلاعات کم، بهبود می بخشد؟
  7. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۰ عدم قطعیت سیاست اقتصادی و ریسک سقوط قیمت سهام
  8. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۰ ریسک سقوط قیمت سهام و قدرت مدیر عامل اجرایی
  9. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ آیا عدم قطعیت خط مشی اقتصادی، قیمت نفت و احساسات سرمایه گذار می تواند بازده سهام اسلامی را پیش بینی کند؟
  10. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ ویژگی های مدیر عامل،ابهام حسابداری و همزمانی قیمت سهام
  11. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ ریسک سقوط،سرمایه گذاران نهادی و بازده سهام
  12. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ از سرمایه گذاری تا بازاریابی: عرضه اولیه سهام مالکیت و بازاریابی گردشگری
  13. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹  واکنش بازار بورس به سود سهام نقدی
  14. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۸ انحراف استراتژیک و همگامی بازده سهام
  15. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۸ بیانیه سود، واکنش قیمت سهام و بازده بازار
  16.  مقاله ترجمه شده ۲۰۱۸ : ما در مورد قیمت نفت و بازده سهام چه می دانیم؟
  17. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۸ : ساختار مالکیت، کیفیت حسابرسی، ساختار هیئت مدیره و خطر سقوط قیمت سهام
  18. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۸ : تاثیرات مالکیت ساختاری و تغییر استراتژی بر نوسانات قیمت سهام
  19. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۷ : سرمایه گذاری شرکت و نقدینگی سهام: شواهد مبنی بر تاثیر قیمت تجاری
  20. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۶:تمایلات سرمایه گذاران، اطلاعات حسابداری و قیمت سهام
  21. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۵ : اثر شتاب، نمونه‌ تأثیر رفتار غیرمنطقی سرمایه‌گذاران بر روی تغییر قیمت‌های سهام و موجودی‌ها
  22. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۳ : ارزیابی مقایسه ای مدل صرف ریسک قابل پیش‌بینی ، مدل جریان های نقدی تخفیفی و مدل قیمت گذاری دارایی سرمایه‌ای برای برآورد هزینه حقوق صاحبان سهام عادی
  23. مقاله ترجمه شده ۲۰۰۳: ریسک سود مازاد، ارزش‌های ذاتی و قیمت‌های سهام
  24. مقاله لاتین مدیریت با ترجمه ۲۰۱۵: قیمت گذاری کمتر از واقع، عملکرد ضعیف و واکنش بیش از حد در عرضه عمومی اولیه

 

مقالات انگلیسی درباره قیمت سهام بدون ترجمه

  1. مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ افشاء ریسک آب و هوا و ریسک سقوط قیمت سهام: مطالعه موردی چین
  2. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ آیا IFRS ارزان فروشی IPO را کاهش می دهد؟ شواهدی از چین
  3. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ رویکرد علوم داده برای پیش بینی قیمت های سهام در اندونزی طی کووید-۱۹ با استفاده از حافظه کوتاه مدت ماندگار (LSTM)
  4. مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ رسانه های اجتماعی و واکنش قیمت سهام به اطلاعیه های نقض داده

عوامل تاثیرگذار بر قیمت سهام

عوامل کلان یا محیطی

عوامل کلان یا محیطی بیشتر بر روی مفاهیمی مانند شرایط و عوامل سیاسی کشور، وضعیت اقتصادی جهان و ایران، بودجه سالانه کشور، سیاست‌های کلان پولی، مالی، ارزی و نرخ تورم تأکید دارد؛ مجموعه این عوامل کاملاً خارج از اختیار شرکت‌های بورسی بوده اما ارزش سهام آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ به عنوان نمونه هنگامی‌که وضعیت کشوری در حال بحران یا جنگ‌های داخلی باشد، سرمایه‌گذاران در آن کشور ترغیب به سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه نمی‌شوند و این موضوع بازار سرمایه آن کشور را دچار رکود و حتی ورشکستگی می‌کند. با توجه به این موضوع، آرامش فضای اقتصادی و سیاسی کشورها، به دلیل آنکه زمینه تداوم فعالیت رو به رشد بنگاه‌های اقتصادی را فراهم می‌کند، این اطمینان خاطر را نیز برای سرمایه‌گذاران ایجاد می‌کند که با خرید سهام این شرکت‌ها، می‌توانند به سود قابل قبولی دست پیدا کنند.

عوامل صنعتی

عوامل صنعتی یکی دیگر از مجموعه عواملی است که مرتبط با صنایع مختلفی مانند سیمان، پتروشیمی، خودروسازی، ساختمان و… است و خواه‌ناخواه بر روی قیمت سهام شرکت‌های بورسی تأثیر می‌گذارد. بسیاری از تحلیلگران بازار سرمایه عوامل صنعتی را شامل نحوه قیمت‌گذاری، عرضه و تقاضای محصولات صنعتی، سرمایه‌گذاری‌های کلان و بلندمدت و تحولات تکنولوژی می‌دانند. به عنوان نمونه در برخی از مواقع دولت در راستای قیمت‌گذاری مناسب باهدف تنظیم بازار، مستقیماً بر قیمت خودروهای تولید داخل، نظارت و قیمت آن‌ها را تعیین می‌کند. این موضوع باعث می‌شود قیمت سهام شرکت‌های بورسی در حوزه خودرو دست خوش تغییراتی قرار گیرد که هر سرمایه‌گذار باید نسبت به این‌گونه تصمیمات دولت آشنا بوده و در زمان مناسب تصمیم به خرید و یا فروش سهام این شرکت‌ها کند.

عوامل خرد یا درون شرکتی

عوامل خرد یا درون شرکتی یکی از مهم‌ترین عواملی است که به وضعیت داخلی شرکت مربوط است و بر روی قیمت سهام شرکت‌های بورسی تأثیر می‌گذارند؛ این عوامل به صورت کلی شامل نسبت P/ E (قیمت به سود)، افزایش سرمایه توسط شرکت‌ها، نوع مالکیت شرکت‌ها (ترکیب سهامداران)، پیش‌بینی درآمد هر سهم (EPS) و ثبات روند EPS، طرح‌های توسعه شرکت، مدیریت شرکت، نوسانات قیمت سهام، ریسک هر سهم و شفاف‌سازی اطلاعات مالی می‌شود.

عوامل دیگری که در مجموعه عوامل درون شرکتی بسیار تأثیر گذار است، قابلیت نقد شوندگی سهام است؛ به‌عبارت‌دیگر باید همواره سهام شرکت‌های بورسی را خریداری کنیم که به‌سرعت قابلیت نقد شدن باشند تا بتوانیم به راحتی سهام خود را بفروشیم و پول خود را نقد کنیم. بنابراین هراندازه حجم معاملات، دفعات معامله و تعداد سهام معامله‌شده یک شرکت در بورس بیشتر باشد، نشان دهنده قابلیت نقد شوندگی بالای سهام این شرکت بورسی است.

ترکیب سهامداران هر یک از شرکت‌های بورسی و میزان سهام در دست مردم نیز یکی دیگر از مواردی است که باید به آن دقت شود. چون هرچه تعداد بیشتری از مردم، سهام یک شرکت را خریداری کرده باشند، قابلیت نقد شوندگی آن سهام افزایش پیداکرده و به راحتی می‌توانیم سهام آن شرکت را خرید و فروش کنیم. از طرفی حضور برخی از سازمان‌ها و نهادهای بزرگ به عنوان سهامداران عمده شرکت‌ها نیز به عنوان نقطه قوت برای سهام آن شرکت محسوب شده و خود موید اعتبار آن شرکت است؛ چون سهامداران عمده همواره می‌توانند از سهام حمایت کرده و مانع از کاهش قیمت و متضرر شدن خود شوند. این اقدام سهامداران عمده، فعالیت‌های سهامداران خرد را تحت الشعاع قرار می‌دهد و باید این موارد را نیز در خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی مد نظر قرار دهیم.

متغیرهای تکنیکی‌ موثر بر قیمت سهام

متغیرهای تکنیکی در واقع ترکیبی از شرایط بیرونی هستند که بر عرضه و تقاضای سهام تاثیر می‌گذارند. برخی از این عوامل به‌صورت غیرمستقیم بر عوامل بنیادی نیز تاثیر می‌گذارند. (به‌عنوان مثال رشد اقتصاد در رشد درآمد شرکت‌ها موثر است.) متغیرهای تکنیکی به شرح زیر می‌باشند:

– تورم:‌ به لحاظ آماری تورم با قیمت سهم رابطه معکوس دارد.

– وضعیت صنعت:‌ قیمت سهام معمولا با وضعیت صنعتی که سهم در آن قرار دارد، رابطه مستقیم دارد. به عبارت دیگر در صورتی که خبر بدی در رابطه با شرکتی منتشر شود،‌این خبر بر دیگر سهامی که صنعت در آن قرار دارد، تاثیر می‌گذارد و باعث کاهش تقاضا برای سهام آن گروه می‌گردد.

– بازارهای جایگزین:‌ شرکت‌های بورسی برای جذب سرمایه‌گذاران با بازارهای دیگری از جمله اوراق مشارکت،‌بازار کالا، مسکن و… رقابت می‌کنند.

– معاملات عمده: معاملات عمده، خریدها یا فروش‌هایی هستند که در راستای عواملی بجز ارزش ذاتی صورت می‌گیرند. این معاملات شامل معاملات دارندگان اطلاعات نهانی نیز می‌شود.

– شرایط سنی: تحقیقات نشان می‌دهند شرایط سنی سرمایه‌گذاران در تصمیم‌گیری آنان تاثیر می‌گذارد. این تحقیق بر روی دو گروه سنی انجام شده است:

۱) سرمایه‌گذاران میانسال تمایل به سرمایه‌گذاری در بازار سهام دارند.

۲) سرمایه‌گذاران مسن‌تر به واسطه بازنشستگی و ریسک‌پذیری پایین‌تر اشتیاقی به حضور در بازار سهام ندارند.

حال هر قدر نسبت سرمایه‌گذاران میانسال در بازار سهام بیشتر باشد، به همان نسبت تقاضا برای سهام در بورس افزایش می‌یابد و می‌تواند منجر به حرکت قیمت سهام شود.

– درجه نقد شوندگی: درجه‌ نقد شوندگی قابلیت تبدیل سهام به پول نقد را نشان می‌دهد. هرچه درجه نقدشوندگی سهام شرکتی در بورس بالاتر باشد، به همان نسبت تقاضا برای خرید سهام شرکت افزایش می‌یابد.

متغیرهای احساسی‌ موثر بر قیمت سهام

متغیرهای احساسی شرایط روانی فعالان بازار بورس را مورد بررسی قرار می‌دهند (فردی و جمعی). باید توجه داشت که خرید یا فروش براساس متغیرهای احساسی می‌تواند به نتیجه مطلوب منجر شود. اما ممکن است شرایط کلی حاکم بر بازار به‌گونه‌ای پیش رود که نتیجه عکس به وقوع بپیوندد.

در استفاده از این متغیرها فرض بر این است که چون بازار سهام کاملا کارا نیست، این ناکارایی به وسیله علوم روانشناسی و اجتماعی قابل توصیف است. به عنوان مثال یکی از فروضی که در این متغیرها وجود دارد، این است که برای سرمایه‌گذاران مقدار مشخصی ضرر خیلی دردناکتر از همان میزان سود است.

در مجموع سرمایه‌گذاران کوتاه مدت معمولا از متغیرهای تکنیکی برای انتخاب سهام مورد نظر استفاده می‌کنند در حالی که سرمایه‌گذاران بلندمدت از متغیرهای بنیادی برای تصمیم‌گیری بهره می‌برند. البته ممکن است این سرمایه‌گذاران از متغیرهای تکنیکی در کنار متغیری بنیادی استفاده نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.