در این صفحه مجموعه مقالات انگلیسی ISI علمی پژوهشی و علمی ترویجی (مروری) جدید در زمینه ارتباطات سازمانی – Organizational Communication با ترجمه تخصصی مربوط به سال های ۲۰۲۴- ۲۰۲۳ و … از مجلات (ISI, JCR, اسکوپوس Scopus و…) و نشریات معتبر الزویر ( ساینس دایرکت ) ، امرالد ، اسپرینگر ، وایلی و .. موجود می باشد- مقالات ترجمه شده کاملا تخصصی ، روان و سلیس به زبان فارسی به صورت فایل وورد WORD ترجمه و تایپ شده اند. این مقالات مناسب برای انتخاب موضوع پایان نامه و مقاله بیس می باشد. دانلود مقالات انگلیسی ، رایگان می باشد. مقالات ۲۰۲۴-۲۰۲۳ به لیست اضافه گردید.
برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی درباره ارتباطات سازمانی
بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۳ استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات، رضایت از ارتباطات داخلی و تعامل کارکنان دورکار: نقش تعدیل گر تمایل ارتباطی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۳ آمادگی فناوری شرکت های B2B و ظرفیت مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی برای بهبود عملکرد پایداری اجتماعی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ اعتماد سازمانی در زمان کووید-۱۹: واکنش های عاطفی کارکنان مهماننوازی به ارتباطات مدیران
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ مقابله کارکنان با تغییرات سازمانی در مواجهه با یک بیماری همه گیر: نقش ارتباطات داخلی شفاف
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۰ ارتباط غیر کلامی در گردشگری: تلاقی مذهب و جنسیت
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ روابط تجاری-دولتی بین المللی: استراتژی های مدیریت ریسک سازمان های چند ملیتی در اقتصادهای نوظهور
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ اقتصاد یا اخلاق؟ بررسی نقش انتظارات CSR در تبیین درک ، انگیزه ها و رفتارهای ارتباطی فعال مصرف کنندگان در مورد سوء رفتار شرکت ها
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ ادراکات مدیران از اعتماد در محل کار در زمان تغییر استراتژیک
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ تأثیر فرهنگ سازمانی و عملکرد رهبری بر رضایت شغلی متخصصان روابط عمومی: بررسی اثرات میانجی توام دلبستگی و اعتماد
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ هم رنگی جمعیت شناختی، ارتباطات و اعتماد به روابط تجاری درون سازمانی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۸ ترور شخصیت مدیر عاملان اجرایی در بحران ها – زیر سوال بردن شخصیت و ارزش های مدیر عاملان اجرایی در بحران های شرکتی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۸ مزایای مدیریت درآمد رو به پایین و روابط سیاسی: شواهدی از یارانه دولتی و قیمت گذاری بازاری
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۸ ارتباطات دولتی و پایداری سودآوری : شواهدی از شرکت های ثبت شده در بورس چین
- مقاله ترجمه شده ۲۰۱۷ : درک ارتباط بین رضایتمندی از ارتباطات، عدالت درک شده و رفتار شهروندی سازمانی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۶ رابطه بین ویژگی های شخصیتی، هوش فرهنگی و شایستگی ارتباطات بین فرهنگی
- مقاله ترجمه شده: ملاحظات نظری وعملی در مورد عوامل خطر در ارتباطات سازمانی
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه: تاثیرات دو شیوه ارتباطات بین نسلی بر ارزش برند
- دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه: تحقق بخشی مزیت رقابتی مدیریت روابط کارکنان با استفاده از فن آوری اطلاعات
- دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه: ارتباطات درون سازمانی و رهبری: رویکرد تعاملی
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه: اثر ارتباطات سازمانی روی رضایت شغلی و تعهد سازمانی در مورد خدمات آمبولانس و بر روی نقش واسطه ای رضایت از ارتباطات
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه: نقش ارتباطات و پشتیبانی مدیریت در پیاده سازی تولید ناب
- مقاله انگلیسی با ترجمه: اثرات فنون ارتباط سازمانی بر روی اعتماد با اثرات عدالت رویه ای
مقالات انگلیسی مدیریت ارتباطات سازمانی بدون ترجمه
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۴ ارتباطات بحران در ساخت و ساز: استراتژی های سازمانی برای مرگ و میر در محل کار
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ ارتباطات سیاسی شرکت حسابرسی و گزارش های بازرسی PCAOB
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۰ تأثیر روابط سیاسی بر عملکرد شرکتهای صادر کننده چینی
- مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ روابط کارمند و ریسک شرکت
مفهوم ارتباطات سازمانی
از ترکیب دو واژه ارتباط و سازمان میتوان به مفهوم جدیدی دست یافت که ارتباط یا ارتباطات سازمانی نام دارد. در ارتباط سازمانی که یکی از انواع ارتباطات انسانی است، چهار ویژگی هدفمندی، ساختارمندی، وظیفهمداری و محاط بودن در یک سازمان، در مقایسه با انواع دیگر ارتباط بیشتر مورد توجه است. در رویکردهای گوناگون علم مدیریت در مفهوم ارتباطات سازمانی با توجه به تعریف هر یک از سازمان، تفاوتهای محسوسی دیده میشود. برای مثال در مکتب کلاسیک که سازمان به عنوان ماشین در نظر گرفته میشود، عناصر ارتباط به این صورت است: ارتباط یک وظیفه است، مسیر ارتباطی به صورت عمودی است، کانال ارتباطی همواره به صورت کتبی و سبک ارتباط به صورت رسمی است.
در دو رویکرد دیگر یعنی روابط انسانی و منابع انسانی که به نیازهای کارکنان و تاثیر رضایتمندی بر میزان بهرهوری توجه میشود؛ ارتباط علاوه بر وظیفه، وضعیتی اجتماعی و ابتکاری دارد. مسیر ارتباط به صورت عمودی، افقی و یا گروهی میباشد. در این جا کانال ارتباط نیز اغلب حالت رودررو و بدون محدودیت را دارد و سبک ارتباط شکل غیر رسمی را دارا میباشد. در مقابل این مکتب میتوان به رویکردهای سیستمی، فرهنگی و انتقادی اشاره کرد.
ویژگیهای ارتباطات سازمانی
ارتباط سازمانی بهعنوان یکی از حوزههای تخصصی ارتباطات کلامی یا گفتاری از مباحث مهم مدیریت بهشمار میرود. اینگونه از ارتباط شکلی از ارتباط میانفردی است؛ که در آن ارتباط بهطور مستقیم بین دو یا چند نفر از افراد، در مجاورت فیزیکی هم، واقع میشود و بهدلیل وجود ویژگیهای خاص خود، تشکیلدهندهی حوزه متمایز و شاخص در مطالعهی ارتباطات شده است.
این شکل از ارتباط، در کنار اینکه با ویژگیهای ارتباط میانفردی آغاز بهکار میکند، از تمامی حواس پنجگانه یاری گرفته و پسفرستهای آن را فراهم میآورد؛ با اینهمه، ویژگیهای خاصی دارد، که موارد زیر از آن جملهاند:
۱. حدود و مرزهای ارتباط سازمانی برخلاف حوزه وسیعتر ارتباط میانفردی، با وضوح بیشتری معین بوده و نفوذناپذیری کمتری دارد. در یک وضعیت کلّی کنش متقابل متمرکز، شخص، بهدشواری میتواند از داخل یا خارج بودن خود خبر داشته باشد؛ اما هرکسی معمولاً از عضویت خود در یک سازمان بهخوبی آگاه است و اگر یک فرد، کلا از سازمانی کنار گذاشته شود، دیگر نمیتواند بهعنوان یک عضو، ارتباط برقرار نماید؛ ولی اگر در زمرهی افراد سازمان باشد، بهناچار باید به طرق خاصی که بهصورت امریه تجویز شده است، به برقراری ارتباط بپردازد.
۲. یکی از مشخصههای ارتباط سازمانی، بازتولید سریال پیامهاست. در این نوع بازتولید، پیامها از شخصی به شخص دیگر و مجدداً از آن شخص دیگر و الی آخر، انتقال مییابد؛ اما هرکدام از اعمال ارتباطی، غالباً بهصورت جفت یا کنش متقابل دو نفری باقی میماند.
۳. در اینگونه از ارتباط از اشکال مختلفی نظیر چاپ بهصورت یادداشت، کارتهای سوراخدار و … استفاده میشود؛ اما باید دانست شکل اصلی انتقال در ارتباط سازمانی، ارتباط شفاهی است و سایر اشکال نسبت به مواجهات رو در رو، نقش معین، کمکی یا جانشین دارند.
تفاوت ارتباط سازمانی با انواع دیگر ارتباط
۱. ارتباط سازمانی وظیفهمدار است؛ سازمانها، مجموعههای هدفمدار هستند؛ که فعالیتهای آنها در جهت تحقق اهداف فردی و سازمانی، هماهنگ شدهاند.
۲. روابط سازمانی متأثر از ساختار سازمانی است؛ الگوهای هماهنگی رفتار در سازمانها، موجب ایجاد ساختارها میشود؛ بهگونهای که بعضی سلسله مراتبی بوده و برخی هم اینگونه نیستند. این ساختار سازمانی که موجب شده، سازمانها بهعنوان سیستمهای ساختارمند شناخته شوند، بر ارتباط سازمانی اثر گذاشته و میتواند مانع یا موجب تسهیل ارتباط گردد.
۳. ارتباط سازمانی هم در مرزهای سازمانی و هم فراتر از آن اتفاق میافتد و در واقع نوعی کارکرد فرامرزی هم دارد
سبکهای ارتباطی در سازمان
۱. سبک کنترلی؛ در این سبک، که سبکی یکطرفه بهشمار میرود، فردی که عامل ارتباطی است و ارتباط برقرار میکند، به اقدامات و تفکرات خاص افراد دیگر، در رابطه با خودش، جهت خاصی میدهد و آنها را محدود میکند. در این سبک، ارتباطگر هدایتگر است و هدفش هدایت دیگران است.
۲. سبک برابری یا تساوی؛ سبک تساوی یک سبک ارتباطی دو طرفه است؛ که در آن، فرستنده و گیرنده، هردو از یکدیگر تأثیر و تأثر میپذیرند و مدیران و طرفهای ارتباطی، سعی در ترغیب دیگران برای ارائه نظراتشان را دارند.
۳. سبک ساختاری؛ ماهیت ارتباطات در این سبک عمدتاً عینی است و احساسات قوی و پررنگ، بهندرت در این سبک ارتباطی در سازمان دیده میشود. در این سبک، محیط به سمت نظاممند کردن سازمان سوق داده میشود.
۴. سبک پویا؛ این سبک، با هدف مواجهه سریع و بیوقفه با مسائل به نوعی کاملاً عملگرا و پراگماتیک، از سوی طرف ارتباطی دنبال میشود و بحث از برنامهها و استراتژیهای آینده را بهدنبال ندارد.
۵. سبک تفویضی؛ در این سبک، مدیر یا رئیس، مسؤولیت خود را به زیردستان واگذار میکند و نقش حمایتگری بهخود گرفته و ترجیح میدهد تا بیشتر از جانب دیگران یاری شود و به نظرات دیگران اهمیت دهد.
۶. سبک اجتناب؛ در این سبک، از فرایند ارتباطات دوری میشود و تمایلی به تأثیر و تأثّر از دیگران وجود ندارد و بیشتر، از یک رویکرد مستقل، بهجای مشارکتی و تعاملی در تصمیمگیریها استفاده میشود.