اطلاعیه

مقاله انگلیسی با ترجمه اعتماد سازمانی در زمان کووید-۱۹: واکنش های عاطفی کارکنان مهمان‌نوازی به ارتباطات مدیران

سلام دوست من ، توی این پست براتون یه مقاله انگلیسی جدید که در زمینه مدیریت گردشگری هست، منتشر کردیم. این مقاله یه مقاله ISI و علمی پژوهشی هست که توی پایگاه الزویر در سال ۲۰۲۱ منتشر شده. فایل انگلیسی شامل ۱۱ صفحه PDF و فایل ترجمه ۳۴ صفحه WORD و قابل ویرایشه، مثل همیشه مقاله انگلیسی رو می تونید رایگان دانلود کنید. بخش هایی از ترجمه هم براتون رایگان گذاشتم که قبل از خرید ، کیفیت ترجمه رو بررسی کنید. از کیفیت ترجمه هم نگم براتون که مثل همیشه عالییییه. برای خرید ترجمه کامل مقاله روی گزینه خرید و دانلود آنی ترجمه کلیک کنید بعد از پرداخت لینک دانلود بهتون نشون داده میشه، به ایمیلتونم ارسال میشه. اگر سوالی بود می تونید زیر این پست کامنت بزارید سریع جوابتونو میدم.

کد محصول: M1604

سال نشر: ۲۰۲۱

نام ناشر (پایگاه داده): الزویر

نام مجله:  International Journal of Hospitality Management

نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research Article)

متغیر : دارد

فرضیه: دارد

مدل مفهومی: دارد

پرسشنامه : دارد

تعداد صفحه انگلیسی: ۱۱ صفحه PDF

تعداد صفحه ترجمه فارسی:   ۳۴ صفحه WORD

قیمت فایل ترجمه شده:  ۸۱۰۰۰ تومان

عنوان کامل فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۱ :  اعتماد سازمانی در زمان کووید-۱۹: واکنش های عاطفی کارکنان مهمان‌نوازی به ارتباطات مدیران

عنوان کامل انگلیسی:

Organizational trust in times of COVID-19: Hospitality employees’ affective responses to managers’ communication

برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی

وضعیت ترجمه: این مقاله به صورت کامل ترجمه شده برای خرید ترجمه کامل مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایش داده می شود)

خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه)  بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

مقالات انگلیسی مرتبط با این موضوع جدید

فهرست مطالب

چکیده
۱.مقدمه
۲. بررسی ادبیات
۲.۱. دستورالعمل های CDC به عنوان هنجارهای اجتماعی
۲.۲. واکنش های احساسی(هیجانی) به پیام های رهبر
۲.۳. تمرکز پیام به عنوان یک میانجیگر
۲.۴. اعتماد سازمانی به عنوان یک نتیجه
۲.۵. اثرات میانجی احساسات کارکنان در رابطه بین ارتباطات مدیران و اعتماد سازمانی
۳. روش شناسی
۳.۱. نمونه و رویه ها
۳.۲. طرح پژوهش
۳.۳. معیارها
۴. نتایج
۴.۱. تجزیه و تحلیل اولیه و بررسی های شبیه سازی
۴.۲. آزمون فرضیه ها
۵. بحث
۵.۱. مفاهیم نظری
۵.۲. مفاهیم عملی
۵.۳. محدودیت ها و تحقیقات آتی
ضمیمه A. سناریوها
دستورالعمل ها

چکیده فارسی

در طول یک بحران، مانند همه‌گیری کووید-۱۹، آنچه مدیران با کارمندان خود در میان می‌گذارند می‌تواند تأثیر زیادی بر نگرش‌های مهم سازمانی مانند اعتماد سازمانی بگذارد. با این حال، تحقیقات بسیار کمی با تمرکز بر مکانیسم هایی که توضیح می دهند چگونه پیام های مدیران در طول یک بحران می تواند بر اعتماد سازمانی کارکنان تأثیر بگذارد، وجود دارد. برای رفع این شکاف، مطالعه حاضر نقشی را که احساسات در ایجاد اعتماد سازمانی ایفا می‌کنند با استفاده از آزمایش فاکتوریل ۲ (پیروی از هنجارهای CDC در مقابل نادیده گرفتن هنجارهای CDC) در  ۲ (تمرکز بر کارمند در مقابل تمرکز بر منافع سازمان) بین آزمودنی ها، همراه با در نظر گرفتن کووید-۱۹ به عنوان زمینه بررسی می کند. نتایج نشان داد که پیام های یک مدیر که از هنجارهای اجتماعی CDC پیروی می کند باعث می شود کارکنان احساس قدردانی کنند، در حالی که پیام هایی که هنجارهای اجتماعی CDC را نادیده می گیرد، ترس و خشم را نسبت به سازمان افزایش می دهد. احساس قدردانی و ترس بر اعتماد سازمانی تأثیر می گذارد. این نتایج مفاهیم نظری و عملی مهمی را برای درک اعتماد سازمانی در طول بحران ارائه می‌کند.

کلیدواژه ها: کووید-۱۹، بحران، هنجارهای اجتماعی، اعتماد سازمانی، احساسات

۱.مقدمه

رویدادهای منفی بزرگ مانند حملات تروریستی، بلایای طبیعی و بیماری های همه گیر مانند کووید-۱۹ می توانند خدمات را دچار اختلال کنند، کسب و کارها را تعطیل کنند و تولیدات بخش خدمات را تغییر دهند و در نتیجه برای سازمان ها بحران ایجاد کنند (مورجسون و همکاران، ۲۰۱۵). در واکنش به همه‌گیری کووید-۱۹ ،  بسیاری از سازمان‌های مهمان‌نوازی اهمیت به‌کارگیری نکات ایمنی و بهداشتی کارشناسان بهداشتی، در قالب دستورالعمل‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) را برای چگونگی ادامه فعالیت در طول شیوع کووید-۱۹  دنبال کرده‌اند و اهمیت آن را اعلام نموده اند (AHLA، ۲۰۲۰؛ NRA، ۲۰۲۰)…

۵.۱. مفاهیم نظری

  دستاورد نظری اصلی این مطالعه ارائه شواهدی است مبنی بر اینکه احساسات کارکنان، یعنی خشم، ترس و قدردانی، می تواند تحت تأثیر نحوه ارتباط مدیران در واکنش به یک بحران قرار گیرد. به طور خاص، با توجه به همه‌گیری کووید-۱۹، پیروی از توصیه‌های ایمنی و بهداشت CDC باعث افزایش احساس قدردانی و کاهش احساسات منفی ترس و خشم نسبت به سازمان شد. این با مبانی نظری هنجارهای اجتماعی (سیالدینی و همکاران، ۱۹۹۱) و AET  (ویس و کروپانزانو، ۱۹۹۶) سازگار است. پیام هایی در مورد کووید-۱۹ که از هنجارهای اجتماعی پیروی می کرد باعث شد کارکنان از اقدامات سازمانی احساس قدردانی کنند. پیام حاوی مخالفت با هنجارها، باعث شد کارمندان احساس مثبت کمتری داشته باشند و احتمالاً در مورد آنچه می دانند و می شنوند در مورد آنچه که شرکت های دیگر در طول همه گیری انجام می دهند یا باید انجام دهند، سردرگم شوند. نادیده گرفتن هنجارهای CDC ترس را افزایش داد و کارکنان را نسبت به سازمان عصبانی کرد. قرار گرفتن در معرض رویدادهای منفی با واکنش های احساسی منفی همراه است که به نوبه خود می تواند منجر به نگرش های شغلی منفی شود. این یافته‌ها به گسترش درک نقش‌هایی که سازمان‌های مهمان‌نواز در طول بحران‌ها ایفا می‌کنند و تأثیرات آن بر کارکنان کمک می‌کند (هو و همکاران، ۲۰۲۰؛ پوریا و همکاران، ۲۰۱۴). طبق دانش ما، این یکی از اولین مطالعات در مهمان‌نوازی است که از یک طرح آزمایشی برای بررسی تأثیر یک بحران بر واکنش های عاطفی کارکنان استفاده می‌کند….

فرضیات

H1. پیام مدیری که از هنجارهای CDC پیروی می کند، در مقایسه با مدیری که هنجارهای CDC را نادیده می گیرد، تأثیر منفی بر (a1) خشم و (a2) ترس و (b) تأثیر مثبت بر قدردانی کارکنان دارد.

H2. تمرکز پیام مدیر (کارکنان در مقابل منافع کسب و کار) تأثیر متقابلی بر رابطه بین پیام مدیر (پیروی از هنجارهای CDC در مقابل نادیده گرفتن هنجارهای CDC) و احساسات دارد، به طوری که بر (a1) خشم و (a2) ترس تأثیر منفی می‌گذارد.و بر (b) قدردانی تأثیر مثبتی دارد.

H3. احساسات بر اعتماد سازمانی تأثیر دارند، به طوری که (a1) خشم و (a2) ترس تأثیر منفی و (b) قدردانی تأثیر مثبتی بر اعتماد سازمانی دارد.

H4. احساسات یک اثر میانجی بین اثر متقابل پیام یک مدیر (پیروی در مقابل نادیده گرفتن هنجارهای CDC) و تمرکز پیام مدیر (کارمندان در مقابل منافع کسب و کار) و اعتماد سازمانی دارند. به طوری که (a1) خشم و (a2) ترس تأثیر منفی و (b) قدردانی تأثیر مثبت بر اعتماد سازمانی دارد.

مدل مفهومی

مدل مفهومی اعتماد سازمانی در زمان کووید-19: واکنش های عاطفی کارکنان مهمان‌نوازی به ارتباطات مدیران
مدل مفهومی اعتماد سازمانی در زمان کووید-۱۹: واکنش های عاطفی کارکنان مهمان‌نوازی به ارتباطات مدیران

Abstract  

During a crisis, such as the COVID-19 pandemic, what managers communicate to their employees can greatly impact important organizational attitudes, such as organizational trust. There is, however, very little research focusing on the mechanisms explaining how managers’ messages during a crisis can influence employees’ organizational trust. To address this gap, the current study examined the role that emotions play in developing organizational trust using a 2 (following CDC norms vs. ignoring CDC norms) by 2 (employee focus vs. bottomline focus) between-subjects factorial experiment, with COVID-19 as the context. The results showed that a manager’s communication that followed the CDC social norms made employees feel grateful, whereas communication that ignored CDC social norms enhanced fear and anger toward the organization. The feelings of gratefulness and fear influenced organizational trust. These results provide important theoretical and practical implications for understanding organizational trust during a crisis.

Keywords: COVID-19, Crisis, Social norms, Organizational trust, Emotions

۱.Introduction

Major negative events, such as terrorist attacks, natural disasters, and pandemics, like the COVID-19, can disrupt services, close businesses, and change the productions of service, thus creating a crisis for organizations (Morgeson et al., 2015). As a response to the COVID-19 pandemic, many hospitality organizations have been following and communicating the importance of applying the safety and health precautions from health experts, namely, the Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) guidelines for how to continue to operate during the COVID-19 outbreak (AHLA, 2020; NRA, 2020)….

مقالات مرتبط با این موضوع

مقالات جدید مدیریت

مقاله جدید در مورد مدیریت گردشگری

مقاله جدید در مورد HRM

مقاله جدید در مورد رفتار سازمانی

مقاله جدید در مورد روانشناسی مدیریت

مقاله جدید در مورد اعتماد سازمانی

مقاله جدید در مورد پیامدهای سازمانی کووید-۱۹

مقاله جدید در مورد مدیریت بحران

مقاله جدید در مورد ارتباطات سازمانی

مقاله بیس ۲۰۲۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.