اطلاعیه

مقالات انگلیسی در مورد توسعه و رشد اقتصادی با ترجمه تخصصی ۲۰۲۴-۲۰۲۳

در این صفحه مجموعه مقالات انگلیسی علمی پژوهشی و علمی ترویجی (مروری) جدید در زمینه رشد اقتصادی و توسعه اقتصادی Economic growth and Economic development با ترجمه تخصصی مربوط به سال های ۲۰۲۴ -۲۰۲۳ – ۲۰۲۲  و … از مجلات (ISI, JCR, اسکوپوس Scopus و…) و نشریات معتبر الزویر ( ساینس دایرکت ) ، امرالد ، اسپرینگر ، وایلی و .. موجود می باشد- مقالات ترجمه شده رشد اقتصادی کاملا تخصصی ، روان و سلیس به زبان فارسی به صورت فایل وورد WORD ترجمه و تایپ شده اند. این مقالات رشد و توسعه اقتصادی به عنوان مقاله بیس برای نگارش پروپوزال و پایان نامه های مرتبط با رشد اقتصادی (مقاله بیس در مورد رشد اقتصادی ۲۰۲۴- ۲۰۲۳) نیز قابل استفاده می باشند- دانلود مقالات انگلیسی رشد اقتصادی ، رایگان می باشد – مقاله ۲۰۲۴ و ۲۰۲۳ در مورد رشد اقتصادی به لیست اضافه گردید.مقالات انگلیسی با ترجمه تخصصی 2020-2019

مقالات بیس پایان نامه در تمامی رشته ها

بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید

مقالات انگلیسی در مورد رشد و توسعه اقتصادی با ترجمه

  1. مقاله انگلیسی ۲۰۲۴ تقویت پیوند بین گشودگی اقتصادی، مقررات زیست محیطی، اجاره منابع طبیعی، نوآوری سبز، و ارتقاء محیط زیست چین – تحلیل تجربی با استفاده از رویکرد آزمون کرانه های ARDL
  2. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۳ رشد خوب، رشد بد: واکنش بازار به افزایش سرمایه برای توسعه صندوق سرمایه گذاری در املاک و مستقلات (REIT)
  3. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ عدم شفافیت مالی و کاهش نابرابری درآمد از طریق مالیات: اثرات بر رشد اقتصادی
  4. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ انرژی تجدیدپذیر و رشد اقتصادی: بینش جدیدی از ریسک های کشور
  5. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ رشد اقتصادی و شادی در چین: آنالیز چندسطحی کوهورت-دوره-سن بیزین
  6. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ تخصصی سازی گردشگری،رشد اقتصادی،توسعه انسانی و اقتصادهای درحال گذار
  7. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ استراتژی اقیانوس سبز: دموکراتیک سازی دانش کسب و کار برای رشد پایدار
  8. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ نقش کارآفرینی در تحولات اقتصادی مختلف
  9.  مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ برخی دیدگاه ها در مورد توافق واشنگتن و تجربه توسعه جهانی پس از آن
  10. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۱ به سوی اقتصاد مدور برای توسعه پایدار: کاربرد حسابداری هزینه کامل برای بازیافت پسماند های شهری
  11. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ استراتژی اقیانوس سبز: دموکراتیک سازی دانش کسب و کار برای رشد پایدار
  12. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ رشد پایدار برای مشاغل آزاد در صنعت خرده فروشی بر اساس ارزش ویژه مشتری ، رضایت مشتری و وفاداری مشتری
  13. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ تاثیر تغییرات زمانی در پیشگویی مقادیر متغیرهای مالی برای پیش بینی رشد تولید ناخالص داخلی در کشورهای گروه ۷
  14. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ آیا حسابداری کربن موجب رشد توسعه اقتصادی در جوامع بومی وابسته به جنگل می شود؟ 
  15. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ اهمیت مدیریت منابع انسانی پایدار برای اتخاذ اهداف توسعه پایدار
  16. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ آیا حسابداری کربن موجب رشد توسعه اقتصادی در جوامع بومی وابسته به جنگل می شود؟ 
  17. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ هماهنگی مداخلات اشتراک دانش با پیشرفت موفقیت شرکت: نیاز به مدیریت منابع انسانی استراتژیک برای تعادل تنش ها و چالش ها
  18. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۸ : ساختار بدهی شرکت و بهبود اقتصادی
  19. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۸ نفوذ بازار بیمه و رشد اقتصادی در کشورهای منطقه یورو
  20. مقاله انگلیسی با ترجمه  ۲۰۱۸ قدرت همبستگی بین تحولات(نوآوری) تحقیق و توسعه و رشد شرکت: نقش حاکمیت شرکتی و تغییرات در دارایی ملموس
  21. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۳ : یک استراتژی زیست محیطی برای توسعه پایدار شهر
  22. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۰: استعداد کارآفرینی و توسعه اقتصادی در چین

 

مقالات انگلیسی بدون ترجمه در مورد رشد و توسعه اقتصادی

  1. مقاله انگلیسی ۲۰۲۴ نقش کیفیت حسابرسی در رفتار مدیریت پسماند
  2. مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ اثرات کلان اقتصادی شوک های تقاضا و عرضه در قیمت جهانی نفت بر اقتصاد ویتنام
  3. مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ انتشار گازهای گلخانه ای، تولید ناخالص داخلی، آموزش عالی و حاکمیت قانون: مطالعه مقایسه ای بین کشورهای درآمد بالا و متوسط پایین
  4. مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ مالیات بر دارایی مسکن، رشد اقتصادی و رفاه بین نسلی: مطالعه موردی چین
  5. مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ نقش تبدیل زباله به انرژی در مدیریت پسماند در مصر: یک تحلیل فنی-اقتصادی
  6. مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ روابط پویا بین شفافیت، نابرابری درآمد و رشد اقتصادی در کشورهای در حال توسعه
  7. مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ تاثیر یارانه های تحقیق و توسعه چین بر سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه، ارتقاء فناوری و رشد اقتصادی
  8. مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ مدیریت منابع انسانی سبز برای توسعه پایدار
  9. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ تأثیر کرونا بر حوزه های اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و انرژی
  10. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ اثرات نامتقارن شرایط مالی بر رشد تولید ناخالص داخلی در کره: تحلیل رگرسیون چندکی
  11. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات(ICT) و رشد تولید ناخالص داخلی(GDP)
  12. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ تورم، رشد اقتصادی و هزینه های آموزشی
  13. مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ نقش تعدیلگر حمایت دولت در رابطه میان کارآفرینی و رشد اقتصادی

رشد اقتصادی یعنی چه؟

رشد اقتصادی را می‌توان به معنای افزایش ارزش کالاها و خدمات تنظیم‌شده با تورم در طول زمان تعریف کرد. آمارشناسان به‌طور متعارف چنین رشدی را به صورت درصد افزایش تولید ناخالص داخلی حقیقی یا GDP تعریف می‌کنند.

در واقع رشد اقتصادی به دو معناست:

بر اساس نخستین و رایج‌ترین تعریف، رشد اقتصادی یعنی افزایش بازدهی اقتصاد، در طول دوره‌ای زمانی که حداقل ۲ دوره‌ی ۳ ‌ماهه‌ی متوالی است.

تعریف دوم رشد اقتصادی، عبارت‌ است از افزایش آنچه اقتصاد می‌تواند تولید کند، در صورتی که از تمام منابع کمیاب خود استفاده کند. افزایش پتانسیل تولیدی اقتصاد را می‌توان با استفاده از حرکتِ رو به بیرونِ منحنی امکانات تولید (PPF) آن اقتصاد، نشان داد.

شاخص‌های سنجش توسعه اقتصادی

برای سنجش توسعه اقتصادی شاخص‌های متعددی برای ارزیابی وجود دارد که به برخی از آن‌ها اشاره شده است.

شاخص درآمد سرانه

از تقسیم درآمد ملی یک کشور (تولید ناخالص داخلی) به جمعیت آن، درآمد سرانه به دست می‌آید. این شاخص ساده در کشور‌های مختلف، معمولا با سطح درآمد سرانه کشور‌های پیشرفته مقایسه می‌شود.

شاخص برابری قدرت خرید (PPP)

از آنجاکه شاخص درآمد سرانه از قیمت‌های محلی کشور‌ها محاسبه می‌شود و معمولاسطح قیمت محصولات و خدمات در کشور‌های مختلف جهان یکسان نیست، از شاخص برابری قدرت خرید استفاده می‌شود.

در این روش، مقدار تولید کالا‌های مختلف در هر کشور، در قیمت‌های جهانی آن کالا‌ها ضرب شده و پس از انجام تعدیلات لازم، تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه آنان محاسبه می‌گردد.

شاخص درآمد پایدار (GNASSI)

کوشش برای غلبه بر نارسایی‌های شاخص درآمد سرانه و توجه به «توسعه پایدار» به جای «توسعه اقتصادی»، منجر به محاسبه شاخص درآمد پایدار گردید.

 

در این روش، هزینه‌های زیست محیطی که در جریان تولید و رشد اقتصادی ایجاد می‌شود نیز در حساب‌های ملی منظور گردیده (چه به عنوان خسارت و چه به عنوان بهبود منابع و محیط زیست) و سپس میزان رشد و توسعه به دست می‌آید.

شاخص‌های ترکیبی توسعه

از اوایل دهه ۱۹۸۰، برخی از اقتصاددانان به جای تکیه بر یک شاخص انفرادی برای اندازه گیری و مقایسه توسعه اقتصادی بین کشورها، استفاده از شاخص‌های ترکیبی را پیشنهاد کردند. این شاخص‌ها بر اساس چند شاخص اصلی و همچنین چند زیرشاخه تعریف می‌شدند.

شاخص توسعه انسانی (HDI)

این شاخص در سال ۱۹۹۱ توسط سازمان ملل متحد معرفی شد که بر اساس این شاخص‌ها محاسبه می‌گردد: درآمد سرانه واقعی (براساس روش شاخص برابری خرید)، امید به زندگی (در بدو تولد) و دسترسی به آموزش (که تابعی از نرخ باسوادی بزرگسالان و میانگین سال‌های به مدرسه رفتن افراداست).

حضور فعال زنان در عرصه اجتماعی

هر چه حضور فعال زنان در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بیشتر باشد، جامعه توسعه یافته‌تر است. در جوامع توسعه نیافته، زنان اکثرا در خارج از خانه شاغل نیستند و به این ترتیب نیروی انسانی در این کشور‌ها به نصف کاهش یافته است.

استقلال ملی

به این مفهوم که سایر دولت‌ها به میزان زیادی نتوانند بر تصمیمات دولت ملی نفوذ و تاثیر بسزا داشته باشند.

 

روش های تولید رشد اقتصادی

چند روش برای تولید رشد اقتصادی وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

اولین مورد، افزایش مقدار کالاهای سرمایه ای فیزیکی در اقتصاد است. افزودن سرمایه به اقتصاد باعث افزایش بهره وری نیروی کار می شود.

مورد بعدی، در مورد ابزارهای کار است. ابزارهای جدیدتر و بیشتر بدان معنی است که کارگران می توانند در هر بازه زمانی تولید بیشتری داشته باشند. برای یک مثال ساده، یک ماهیگیر با تور ماهیگیری در هر ساعت، ماهیِ بیشتری نسبت به یک ماهیگیر با چوب خیز می گیرد.

روش دیگر برای تولید رشد اقتصادی، بهبود فناوری است که نمونه ای از آن اختراع سوخت بنزین است. قبل از کشف قدرت تولید انرژی بنزین، ارزش اقتصادی نفت نسبتاً پایین بود. استفاده از بنزین به روش بهتر و سازنده تری برای حمل و نقل کالاهای تولیدی و توزیع موثرتر کالاهای نهایی تبدیل شد. فناوری پیشرفته این امکان را به کارگران می دهد تا با همان ترکیب کالاهای سرمایه ای، با تلفیق آنها به روش های جدید و بهره وری، تولید بیشتری داشته باشند. مانند رشد سرمایه، نرخ رشد فنی نیز به میزان پس انداز و سرمایه گذاری بسیار وابسته است، زیرا پس انداز و سرمایه گذاری برای انجام تحقیق و توسعه ضروری است.

راه دیگر برای تولید رشد اقتصادی، رشد نیروی کار است. همچنین افزایش نیروی کار لزوماً میزان تولیدی را که باید تأمین شود تا بتواند معیشت اساسی کارگران جدید را تأمین کند، افزایش می دهد؛ بنابراین کارگران جدید باید حداقل به اندازه کافی تولید کنند تا این مسئله را جبران کنند و مصرف کننده خالص نباشند.

مورد دیگر، افزایش سرمایه انسانی است. این بدان معنی است که کارگران در کار خود مهارت بیشتری کسب می کنند و از طریق آموزش مهارت، آزمون و خطا یا با تمرین بیشتر، بهره وری خود را بالا می برند. سرمایه انسانی در این زمینه می تواند به سرمایه اجتماعی و نهادی نیز اشاره داشته باشد. گرایش های رفتاری به سمت اعتماد و نوآوری های سیاسی یا اقتصادی، مانند بهبود حمایت از حقوق مالکیت در واقع انواع سرمایه انسانی است که می تواند بهره وری اقتصاد را افزایش دهد.

عوامل موثر بر رشد اقتصادی

منابع طبیعی

کشف منابع طبیعی بیشتر مانند نفت یا ذخایر معدنی ممکن است رشد اقتصادی را افزایش دهد زیرا این امر باعث تغییر یا افزایش منحنی امکان تولید کشور می شود. منابع دیگر شامل زمین های کشاورزی، آب، جنگل ها و گاز طبیعی است.

سرمایه یا زیرساخت فیزیکی

افزایش سرمایه گذاری در سرمایه های فیزیکی، مانند کارخانه ها، ماشین آلات و جاده ها، هزینه فعالیت اقتصادی را کاهش می دهد و در نتیجه کارخانه ها و ماشین آلات به بهره وری بیشتری می رسند. این بهره وری بالاتر می تواند باعث افزایش تولید شود. به عنوان مثال، داشتن یک سیستم بزرگراهی قوی می تواند باعث کاهش ناکارآمدی در انتقال مواد اولیه یا کالا ها در سراسر کشور شود که می تواند تولید ناخالص داخلی آن را افزایش دهد.

جمعیت یا نیروی کار

افزایش جمعیت به معنای افزایش در دسترس بودن کارگران یا کارمندان است که به معنی نیروی کار بالاتر می باشد. البته یکی از نقاط ضعف داشتن جمعیت زیاد این است که می تواند منجر به سطح بالای بیکاری شود.

سرمایه انسانی

افزایش سرمایه گذاری در سرمایه انسانی می تواند کیفیت نیروی کار را بهبود بخشد. این افزایش کیفیت منجر به بهبود مهارت ها، توانایی ها و آموزش می شود. از آنجا که کارگران ماهر بهره وری بیشتری دارند، این امر تأثیر قابل توجهی در رشد دارد.

بهبود فناوری

عامل تأثیرگذار دیگر بهبود فناوری است. فناوری می تواند بهره وری را با همان سطح کار افزایش دهد؛ بنابراین رشد و توسعه را تسریع می کند. این افزایش بدان معناست که کارخانه ها می توانند با هزینه کمتری به کار تولید بپردازند. فناوری منجر به رشد مداوم در دراز مدت می شود.

قانون

وجود قوانین مناسب که از تولید کنندگان به نحو مطلوبی حمایت کند (مانند قوانین مربوط به مالیات و…) و موانع آنها را برطرف سازد، می تواند باعث رشد اقتصادی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.