اطلاعیه

مقالات انگلیسی مدیریت بیمه با ترجمه تخصصی ۲۰۲۴-۲۰۲۳

در این صفحه مجموعه مقالات انگلیسی علمی پژوهشی و علمی ترویجی (مروری) جدید در رشته مدیریت بیمه با ترجمه تخصصی مربوط به سال های ۲۰۲۴ – ۲۰۲۳ و … از نشریات ISI معتبر الزویر ( ساینس دایرکت ) ، امرالد ، اسپرینگر ، وایلی و .. موجود می باشد- مقالات ترجمه شده مدیریت بیمه کاملا تخصصی ، روان و سلیس به زبان فارسی به صورت فایل وورد WORD ترجمه و تایپ شده اند. این مقالات مدیریت بیمه به عنوان مقاله بیس پایان نامه های مدیریت بیمه (مقاله بیس مدیریت بیمه ۲۰۲۴ ) نیز قابل استفاده می باشند- دانلود مقالات انگلیسی مدیریت بیمه ، رایگان می باشد – مقالات۲۰۲۴ – ۲۰۲۳ مدیریت بیمه به لیست اضافه گردید.مقالات انگلیسی با ترجمه تخصصی 2020-2019

مقالات بیس پایان نامه در تمامی رشته ها

برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده مدیریت بیمه

بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید

  1. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۳ آیا بیمه مسئولیت مدیران و مسئولین، حاکمیت شرکتی شرکت های بورسی چینی را بهبود می بخشد؟ نقش تعدیل کننده مالکیت داخلی
  2. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ تاثیر هوش تجاری بر بازاریابی با تاکید بر یادگیری مشارکتی: مطالعه موردی بر روی شرکت های بیمه
  3. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۲ استراتژی های پوشش ریسک برای خرده فروشان برق با استفاده از بیمه و مشتقات آب و هوایی استرانگل
  4. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ بازاریابی مبتنی بر بیمه (IBM): یک استراتژی بازاریابی رایج
  5. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۱ ضعف سیستم بیمه درمانی در تأمین حمایت اقتصادی از شهروندان آسیب پذیر در چین
  6. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰  کووید-۱۹: پیامدهای مربوط به مدیریت ریسک بیمه گر و بیمه پذیری ریسک ابتلا به بیماری همه گیر

  7. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ تنظیم بازار کار ، تنوع دانش و مهارت و عملکرد نوآوری ملی
  8. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ قدرت قیمت گذاری در بازارهای بیمه
  9. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ تأثیر سبک شناختی ، ویژگی های جمعیت شناختی مصرف کننده و ارزشهای فرهنگی در پذیرش بیمه اسلامی
  10. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ کارآیی شرکتهای بیمه اردنی و عوامل تعیین کننده آن

  11. مقاله انگلیسی ترجمه شده مدیریت بیمه ۲۰۱۸ : نفوذ بازار بیمه و رشد اقتصادی در کشورهای منطقه یورو
  12. مقاله ترجمه شده سمت ها و القابی برای افراد حرفه ای در صنعت بیمه و امور مالی
  13. مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی: اندازه شرکت و ریسک‌پذیری در صنعت بیمه مالزی
  14. مقاله انگلیسی با ترجمه: قیمت گذاری پویا در بازارهای بیمه خودروی کنترل شده با بیمه های ناهمگن: استراتژی های خوب در مقابل استراتژی های تند و زننده برای مشتریان

مقالات انگلیسی مدیریت بیمه بدون ترجمه

  1. مقاله انگلیسی ۲۰۲۴ بهبود کیفیت خدمات در صنعت بیمه با چت بات های انسان نمای مبتنی بر هوش مصنوعی
  2. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ سرمایه فکری و عملکرد مالی شرکت های بیمه دولتی انجمن توسعه آفریقای جنوبی
  3. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ انعطاف پذیری زیرساخت های حمل و نقل ایالات متحده: تأثیرات بیمه ، مشوق ها و کمک های دولتی

  4. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ طراحی بیمه بیکاری برای کشورهای در حال توسعه

  5. مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ حاکمیت شرکتی و افشا مسئولیت اجتماعی شرکت در شرکت های بیمه

برای مشاهده مقالات انگلیسی بیشتر در مورد بیمه در کانال تلگرام پارس پروژه عضو شوید و #بیمه را جستجو کنید. آیدی تلگرام: parsproje1@

مقاله ترجمه شده مدیریت بیمه

بیمه چیست؟

بیمه ( insurance ) به معنی حفاظت از ضرر مالی است . بیمه فرم یا شکلی از مدیریت ریسک ( خطر ) است که در مقابله با خطرات احتمالی استفاده می شود. در واقع بیمه یکی از راههای مقابله با خطر و حادثه می باشد.

درواقع بیمه نوعی سرمایه گذاری است که از انسان در مقابل خطرات احتمالی محافظت می کند. در قراردادهای بیمه ای به شخصی که بیمه را خریداری یا تهیه می کند بیمه گذار گفته می شود و به شرکتی که ریسک مورد نظر را می پذیرد و بیمه را ارائه می دهد بیمه گر گفته می شود.

بیمه گر یا شرکت بیمه در مقابل دریافت وجه با توجه به نوع بیمه درخواست شده ، متعهد می گردد تا خسارت احتمالی وارد شده به بیمه گذار را جبران کند. هزینه ایی که بیمه‌گذار به بیمه‌گر می‌پردازد، حق بیمه و آنچه را که بیمه می‌شود، موضوع بیمه می‌نامند.

انواع بیمه

در یک تقسیم‌بندی کلی، بیمه به دو دسته بیمه‌های اجتماعی و بیمه‌های بازرگانی تقسیم‌بندی می‌شود. بیمه‌های اجتماعی، عمدتاً بیمه‌های اجباری و ناشی از قانون هستند و مشخصه آنها این است که شخص دیگری (مانند کارفرما) در پرداخت بخش زیادی از حق بیمه مشارکت دارد. در بیمه‌های اجتماعی، حق بیمه به‌صورت درصدی از دستمزد تعیین می‌شود؛ در حالی که در بیمه‌های بازرگانی حق بیمه متناسب با ریسک تعیین می‌شود. در ایران، سازمان تأمین اجتماعی مهمترین مرجع بیمه‌های اجتماعی است.

در مورد بیمه‌های بازرگانی، تقسیم‌بندی‌های مختلفی وجود دارد. برخی از روش‌های تقسیم‌بندی انواع بیمه از این قرار است:

بیمه‌های دریایی در مقابل بیمه‌های غیردریایی

بیمه‌های اموال در مقابل بیمه‌های اشخاص

بیمه‌های زندگی در مقابل بیمه‌های غیرزندگی

صرف‌نظر از تقسیم‌بندی کلی، رشته‌های مختلف بیمه کمابیش با تعاریف مشابهی توسط شرکت‌های بیمه در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ بنابراین می‌توان انواع بیمه‌های بازرگانی را بر اساس رشته تقسیم‌بندی نمود.

بیمه آتش‌سوزی

بیمه آتش‌سوزی، رشته‌ای از بیمه است که بیمه‌گر طی آن در قبال دریافت حق بیمه، جبران خسارت‌های وارد شده بر ساختمان‌ها و دارایی‌های بیمه‌گزار در اثر آتش‌سوزی و صاعقه را تعهد می‌نماید. همچنین بیمه آتش سوزی پوشش‌های تبعی همچون سیل زلزله، طوفان وتگرگ و سرقت نیز تحت پوشش قرار می‌دهد

بیمه حمل و نقل

بیمه حمل و نقل کالا، بیمه‌ای است که به‌موجب آن، بیمه‌گر متعهد می‌شود چنانچه کالا در هنگام جابجایی از بین برود یا دچار خسارتی شود، زیان وارده را جبران نماید

بیمه مسافرتی – بیمه سفر

بیمه مسافرتی یا همان بیمه سفر خارج از کشور ، بیمه‌ای است که به‌موجب آن، بیمه‌گر متعهد می‌شود چنانچه مسافر در مدت بیمه نامه در کشور مقصد خود دچار حادثه ، مفقودی بار یا گذرنامه و … حتی فوت شد تا سقف مبلغ بیمه نامه به عنوان کمک رسان به بیمه شده یاری رساند . امروزه بیمه مسافرتی یکی از الزامات گرفتن ویزا برای خیلی از کشور ها بالاخص شینگن می باشد .

بیمه عمر

بیمه عمر، نوعی از بیمه است که بر اساس آن بیمه‌گذار طی مدت معینی حق بیمه پرداخت می‌کند و در عوض، بیمه‌گر متعهد می‌شود که در صورت فوت بیمه‌شده، ابتلا به بیماری‌های خاص یا زنده ماندن، مبلغ معینی را به صورت یکجا یا به صورت مستمری، به بیمه‌گذار، بیمه‌شده یا فرد تعیین شده از سوی وی پرداخت نماید.

بیمه عمر انواع متفاوتی دارد: ۱- بیمه عمر زمانی ۲-بیمه عمر و تشکیل سرمایه ۳-بیمه عمر مانده بدهکار ۴- بیمه بازنشستگی تکمیلی

۱- بیمه عمر زمانی: بیمه عمر زمانی، عموماً درکنار بیمه تکمیلی درمان گروهی برای شرکتها و موسسات صادر می‌شود، به منظور برخورداری بیمه گذاران از پوشش خسارت فوت در زمان معین اشتغال در شرکت یا مؤسسه مذکور مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۲-بیمه عمر و تشکیل سرمایه:با بیمه عمر و تشکیل سرمایه بیمه شده پس از پرداخت حق بیمه پس از مدت مشخص از خدمات بازنشسته گی بهره‌مند می‌شود.

۳- بیمه عمر مانده بدهکار: یا بیمه وام، گیرنده وام با پرداخت حق بیمه، وام خود را مقابل حوادث عدم پرداخت اقساط وام بیمه می‌نماید.

۴-بیمه بازنشستگی تکمیلی: یا بیمه بازنشستگی و سنوات، اولین بیمه تکمیلی بازنشستگی ست که علاوه بر ارائه پوشش‌های بیمه‌ای، یک سرمایه‌گذاری مطمئن برای کارمندان و کارفرمایان می‌باشد.

بیمه حوادث

بیمه حوادث، به مجموعه گسترده‌ای از بیمه‌نامه‌های فردی یا گروهی اطلاق می‌شود که طی آن افراد بیمه شده در مقابل بروز حوادث مختلفی از جمله تصادف، سقوط و غیره بیمه می‌شوند. منظور از حادثه، اتفاقات غیرعمدی و غیرقابل پیش‌بینی‌است. خسارت پرداختی از سوی بیمه‌گر به بیمه شده ممکن است به صورت پوشش فوت، غرامت نقص عضو، هزینه‌های پزشکی، حقوق از کار افتادگی و مواردی از این دست باشد.

بیمه بدنه اتومبیل

در قرارداد بیمه بدنه اتومبیل، بیمه‌گر متعهد می‌شود خسارتهایی را که بر اثر حوادث، تصادف، آتش‌سوزی یا دزدی به وسیله نقلیه موتوری وارد می‌شود، جبران نماید.

بیمه شخص ثالث

نام دقیق این نوع از بیمه، بیمه مسوولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری در مقابل اشخاص ثالث است و خسارتهای مرتبط با اشخاص ثالث را پوشش می‌دهد. منظور از شخص ثالث، فردی است که در اثر وقوع حوادث مرتبط با وسایل نقلیه موتوری (مانند خودرو یا موتورسیکلت) آسیب می‌بیند؛ اعم از این که در داخل یا خارج از وسیله نقلیه باشند.

بیمه درمان

موضوع بیمه درمان، تأمین و جبران هزینه‌های درمان، اعم از درمان سرپایی یا بستری است. علت هزینه ممکن است بروز بیماری یا حادثه باشد. یکی از پوشش‌های متداول بیمه درمان، بیمه تکمیلی درمان است که هزینه‌ّای مازاد بر تعرفه‌های بیمه‌های اجتماعی (مانند خدمات درمانی یا تامین اجتماعی) را پوشش می‌دهد.

بیمه سرطان

بیمه سرطان، بیمه‌ای است که به‌موجب آن، با پرداخت یک بار حق بیمه از جانب بیمه شده ، بیمه‌گر متعهد می‌شود مادام العمر در صورت مبتلا شدن بیمه شده به سرطان ، کلیه هزینه های درمان سرطان را تا سقف مبلغ بیمه نامه جبران نماید .

بیمه کشتی

بیمه کشتی یا بیمه دریایی، نوعی از پوشش بیمه است که خطرهای مرتبط با حمل و نقل دریایی را پوشش می‌دهد. این خطرات شامل بدنه کشتی، محموله، مسوولیت و ناحیه درون دریا است. این نوع بیمه سهم اندکی از بازار را دارا می‌باشد و تنها در حدود دو درصد از بیمه‌های غیرعمر در دنیا به این نوع بیمه‌نامه اختصاص دارد.

بیمه هواپیما

بیمه مهندسی

بیمه مهندسی یکی از انواع بیمه‌های معمول امروزی است که انواع مختلفی دارد:

بیمه مهندسی تمام‌خطر پیمانکاران

بیمه مهندسی تمام‌خطر نصب

بیمه مهندسی تجهیزات الکترونیک

بیمه ماشین‌آلات پیمانکاری

بیمه عیوب اساسی و پنهان

در هر کدام از انواع بیمه‌های مهندسی تمام خطرات، به استثنای خطراتی که صراحتا استثنا شده، تحت پوشش بیمه‌نامه است. در بیمه‌نامه‌های مهندسی پوشش‌ها و استثنائات به‌وسیله کلوزهای اضافی یا کلوزهای محدودکننده به بیمه نامه الحاق می‌شود. کلوزهای اضافی باعث افزایش و کلوزهای استثناکننده باعث کاهش حق بیمه می‌شود. در بیمه‌های مهندسی تمام‌خطر پیمانکاران ارزش مصالح موجود پای کار از مصالح اجرا شده بیشتر می‌باشد؛ مثلا در ساخت سد، به مقدار زیادی شن و ماسه و سیمان نیاز است که درصورتی‌که با هم مخلوط نشوند، ارزش ریالی بیشتری نسبت به وقتی بتن حاصل از مخلوط آنها دارند. برعکس، در بیمه‌نامه مهندسی تمام خطر نسب ارزش مصالح از ارزش ترکیبی آنها کمتر است؛ مثلا در ساخت یک توربین بادی وقتی قطعات به‌صورت تفکیکی خریداری می‌شود، باید هزینه مونتاژ را هم متحمل شد.

بیمه پول

پول یکی از دارایی‌های پرریسک است. اسکناس، سکه، چک بانکی و تمبرهای مالیاتی وجوهی از پول هستند که می‌توان آنها را تحت پوشش این نوع از بیمه‌نامه درآورد. با استفاده از این بیمه‌نامه، بیمه‌گر خسارتهای وارده به مالک پول را در اثر بروز خطراتی مانند انفجار، آتش‌سوزی، صاعقه، سرقت و غیره جبران می‌نماید. به‌طور کلی، دو نوع پوشش بیمه‌ای پول وجود دارد که عبارتند از: بیمه پول در گردش و بیمه پول در صندوق.

بیمه مسوولیت

بیمه مسوولیت مدنی (به انگلیسی: Liability Insurance) دارای تنوع بسیار زیادی است و به تناسب کسب و کارها و فعالیت‌های متنوعی که در جامعه وجود دارد، رشته‌ها و زیررشته‌های مختلفی از این نوع بیمه نیز ایجاد شده است. مهمترین تضمین بیمه‌گر در این نوع از بیمه، جبران خسارت‌های مالی و جانی در حوزه مسوولیت‌های مدنی بیمه‌گذار می‌باشد.

بیمه اعتباری

بیمه اعتباری ، در خصوص دیون و دریافت وام و لیزینگ موضوعی بعنوان پشتیبان قرار می گیرد ، ابن بیمه نامه ریسک عدم بازپرداخت مطالبات بیمه گذار از وام گیرندگان یا خریداران کالاهایی که به صورت اقساطی به فروش می روند را تحت پوشش قرار می دهد. اما یک مشکل خاص وحود دارد و آن مشکل اینست که خیلی از شرکت های بیمه گر صدور این بیمه را در دستور کار خود ندارند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.