در این صفحه مجموعه مقالات انگلیسی علمی پژوهشی و علمی ترویجی (مروری) جدید در زمینه چابکی سازمان ، سازمان چابک ، تولید چابک با ترجمه تخصصی مربوط به سال های ۲۰۲۴ – ۲۰۲۳ و … از نشریات ISI معتبر الزویر ( ساینس دایرکت ) ، امرالد ، اسپرینگر ، وایلی و .. موجود می باشد- مقالات ترجمه شده درباره چابکی کاملا تخصصی ، روان و سلیس به زبان فارسی به صورت فایل وورد WORD ترجمه و تایپ شده اند. این مقالات به عنوان مقاله بیس برای نگارش پروپوزال و پایان نامه های مرتبط با چابکی (مقاله بیس درباره چابکی ۲۰۲۳-۲۰۲۴) نیز قابل استفاده می باشند- دانلود مقالات انگلیسی ، رایگان می باشد.
برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده درباره چابکی
بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۱ چابکی استراتژیک، عدم قطعیت محیطی و عملکرد بین المللی
-
مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ تسهیل سرعت بین المللی سازی: نقش هوش تجاری و چابکی سازمانی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ تأثیر چابکی سیستم های اطلاعاتی و سیستم های منابع انسانی بر رضایت شغلی: دیدگاه تئوری پردازش اطلاعات سازمان
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ نقش قابلیت های تجزیه و تحلیل کسب و کار در تقویت چابکی و عملکرد شرکت ها
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ اثر میانجی اقدامات کیفیت در رابطه بین اقدامات ناب و تناسب تولید
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۸ : تجزیه و تحلیل عوامل ایجاد توانمندی در تولید چابک
- مقاله ترجمه شده ۲۰۱۷ : اثرات انعطاف پذیری استراتژیک و تولیدی و چابکی زنجیره تامین بر عملکرد شرکت در صنعت مد
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۷ عوامل موفقیت مدیریت هزینه و زمان پروژه در پروژه های توسعه سیستم های اطلاعاتی
- مقاله ترجمه شده: عوامل موثر بر چابکی سازمانی در بین کارکنان شرکت نفت جنوب
- مقاله ترجمه شده : از پیاده سازی سیاست تا مدیریت فرآیند کسب و کار: اصولی برای ایجاد انعطاف و چابکی
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی: رویکردی عملی جهت دستیابی به چابکی از منظر تئوری محدودیتها(TOC)
- مقاله ترجمه شده: پیش بینی عملکرد پروژه با توجه به تاثیر سبک رهبری در چابکی سازمانی
- دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه: اثر قابلیت های فناوری اطلاعات بر عملکرد شرکت: نقش واسطه ای ظرفیت جذب و چابکی زنجیره تأمین
- دانلود مقاله انگلیسی رشته با ترجمه: طراحی معماری هماهنگ سازی پویا و برنامه جنبی زنجیره تأمین چابک
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی: توانایی های زنجیره تامین چابک : عوامل تعیین کننده رقابتی
مقالات انگلیسی درباره چابکی بدون ترجمه
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۴ هوش مصنوعی و مدیریت پروژه چابک
-
مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ تاثیر استفاده از ERP بر تمایز خدمات: نقش میانجی چابکی سازمانی
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ حاکمیت شرکتی و چابکی شرکت
- مقاله انگلیسی ۲۰۱۸ : بررسی روابط بین مهارت IT، ظرفیت نوآوری و چابکی سازمانی
- مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ سیستم تولید افزایشی فراگیر و چابک بر اساس چاپ سه بعدی
مفهوم چابکی سازمانی
چابکی اصطلاحی است که این روزها اغلب در ادبیات مدیریت مورد استفاده قرار میگیرد و نشاندهنده افزایش نیاز سازمانها به سرعت در واکنش و پاسخ سریع به تغییرات داخلی و خارجی است. مردم به فناوری بسیار سریعتر از گذشته دست پیدا میکنند. اخبار با سرعت نور منتشر میشود. اقتصاد جهانی، آشفتگیها و پیچیدگی ها، همه عواملی هستند که بر سازمانهای امروزی سریع تاثیر میگذارند و نیاز سازمانها برای زنده ماندن به چابکی و درک پارادایم جدید، تغییر در نگرشها، اهداف، شیوههای کار و مدیریت سازمانها را دو چندان کرده است.گابریل هالن کروتز در سال ۲۰۱۲ پس از تحقیقی وسیع دریافت که مدیران اندکی از مدلهای مدیریت تغییر در سازمانهای خود استفاده میکنند. با وجودی که اکثر آنها از مزایای آن هم مطلع هستند، ولی بهدلیل نبود انگیزه، عدم تمرکز و توانایی اعمال مدلهای نظری تغییر در کارکرد سازمانی به شکل ناباورانهای نادیده گرفته میشوند. او همچنین به این نتیجه رسید که دانش مدیریت تغییر به ندرت از مشاوران و کارشناسان به مدیران منتقل میشود. یکی دیگر از دلایل «شکست» طرحهای تغییر، فقدان درک ضرورت و فوریت آن است. «چرایی» و نیاز واضح برای تغییر و حس اینکه فرآیند تغییر در چه مرحلهای است، ضروری به نظر میرسد و نیاز به یک نقشه راه و همچنین پشتیبانی برای مواجهه با آشفتگیها در میان ابعاد موثر بر چابکی سازمانی میتواند مفید باشد. از آنجا که سبک رهبری برای چابکی سازمانی بسیار مهم است، به همین دلیل ویژگیهای رهبری در سازمان چابک بسیار با اهمیت است.
مفهوم «چابکی» بر هوشیاری و انعطافپذیری تاکید میکند. همچنین توانایی موفقیت در محیط غیرقابل پیشبینی و متغیر را نیز «چابکی سازمانی» میگویند. با وجود اینکه موضوع چابکی سازمانی یک مفهوم جدید است، ولی تعریف دقیقی در ادبیات کسبوکار ندارد. اگر بخواهیم بر یک تعریف واحد پافشاری کنیم، معنای اصلی آن توانایی یک شرکت در انطباق با سرعت تغییرات در بازار است. هنگامی که سرعت تغییرات و فناوریهای جدید در محصول یا خدمتی که سازمان شما در بازار انجام میدهد بالا باشد، کارکنان باید تشویق شوند که در نوآوری مشارکت کنند. در رقابت یک سازمان از انواع روشها و استراتژیها استفاده میشود. ارتباط و وابستگی متقابل بین این روشها، در چابک سازی مجموعه زنجیره ارزش بسیار حائز اهمیت است. تمرکز بر چگونگی چابکی سازمانی نیز اغلب دست کم گرفته میشود یا به شکل انتزاعی در نظر گرفته میشود. برخی از محققان تمایل دارند که بر تولید و مدیریت عملیات تمرکز کنند. این دسته از نظریه پردازان با نادیده گرفتن مسائل فرهنگی، ارتباطات، سبک رهبری و فناوری، عملا موفقیت خود را در چابکسازی به شکست تبدیل میکنند.
ابعاد چابکی
بنگاهها پدیده های پیچیده ای هستند که باید به صورت سیستماتیک دیده شوند و چابکی نیز مفهومی پیچیده است که برای دستیابی به آن چهار بعد پیشنهاد شده است که می توان آنها را به صورت سیستماتیک در شکل شماره ۲ دید و بنگاه چابک را تعریف کرد (گلدمن و همکارانش، ۱۹۹۵):
ستاده (محصولات به عنوان راه حلی جامع جهت ارضا مشتری): توانایی برای ساخت محصول مشخص کننده یک قابلیت رقابتی نیست. کاهش هزینه ماشین آلات، دسترسی طراحان محصول به ابزارهای طراحی کامپیوتری قدرتمند، افزایش تجارت جهانی توزیع این محصولات را گسترده کرده و تولیدکنندگان به این جهت سوق داده شده اند که به ماورای محصول نگاه کنند و ترکیب متمایزی از محصول، اطلاعات، و خدمات بلندمدت را برای هر مشتری فراهم سازند. درواقع سازمانها باید به جای محصول، راه حلهایی برای مشکلات (مسایل) مشخص مشتریان ارائه کنند و روی ارزش دریافت شده مشتریان از محصول متمرکز باشد.
داده ها (همکاری جهت افزایش رقابت پذیری یا ایجاد سازمان مجازی): فراهم کردن راه حلی کامل برای هر مشتری مشخص با منابع یک کمپانی، به تنهایی قابل حصول نیست. این امر خصوصاً زمانی به حقیقت می پیوندد که کمپانی روی شایستگی اصلی خود متمرکز باشد. بنابراین، همکاری جهت ایجاد راه حلی برای مشتریان ضروری به نظر می رسد. درواقع همکاری داخلی و خارجی، استراتژی های موردنظر هستند و هدف عرضه محصولات به بازار در حداقل زمان با اهرم کردن منابع ازطریق همکاری است و نائل شدن به این اهداف تنها با تشکیل سازمانهای مجازی و مشارکتهای سریع در ساخت قابل حصول خواهدبود.
عوامل تاثیرگذار خارجی (تغییر و عدم اطمینان): مشکل ترین فاکتوری که کمپانی ها با آن مواجه هستند تغییر سریع و بدون توقف است. عواملی مانند کاهش سیکل محصول، کاهش زمان ایجاد مفهوم تا زمان فروش، تسریع در نرخ توسعه تکنولوژی، افزایش جهانی سازی تجارت، افزایش تراکم ارتباطات الکترونیکی و افزایش رشد سریع جمعیت همه به فضای تغییر کمک می کنند. تغییرات خارجی تحمیل شده را نیز می توان در دو بخش ذیل درنظر گرفت:
– تغییرات اجتماعی در مقیاس کلان و تاریخی که تحت تــــاثیــر یک واحد تجاری قرار نمی گیرند؛
– تغییراتی که به وسیله کمپانی رقیب می توان بر یک واحد تجاری تحمیل کرد (به عنوان مثال بخش بندی محصول و ایجاد تشابهاتی در محصولات گران قیمت با تنوع زیاد که به وسیله رقبا تحمیل می شوند).
بنابراین، سازمانها باید برای بقا و پیشرفت در محیط تغییر و عدم اطمینان به گونه ای سازماندهی شوند که دارای ساختارهای سازمانی منعطف و نوآور باشند تا بتوانند تصمیم گیری سریع را ارتقا دهند. تولیــــدکنندگـان چابک باید پرسنلی را که می توانند عدم اطمینان و تغییر را به رشد تبدیل کنند، حفظ کنند و به ایجاد سازمانهای کارآفرین بپردازند.
عملیات داخلی (اهرمی کردن اثر افراد و اطلاعات): توانایی کمپانی درواکنش سریع تر نسبت بــه تغییرات، در مقایسه با رقبا را بیان می کند، که البته این کار با استفاده از انگیزش، کارآفرینی اشخاص و سازماندهی تیمهای سازگار دائمی انجام گرفته و درعین حال ساختــار سازمانی نیز دائماً شکل دهی مجدد می گردد. در جهان فردا افراد و اطلاعات تفکیک کننده های کلیدی خواهندبود. لذا چابکی عدم تمرکز اختیار و اهرمی کردن ارزش منابع انسانی و اطلاعاتی را دربرمی گیرد، چنین سازمـــانهـایی را سازمانهای مبتنی بر دانش می نامند (گانسکاران، ۳۲، ۲۰۰۱).
این چهار بعد، اساس تعریف بنگاههای چابک هستند و چابکی عبارتی جامع است که در تمامی زمینه های بنگاه ازقبیل تولید، بازاریـابی، طراحی، سازماندهی و افراد نفوذ می کند. چابک ترکیبی از محصولات فیزیکی، خدمات و اطلاعات است که با تغییر نیازمندیهای مشتری تغییر می کند.