در این صفحه مجموعه مقالات جدید انگلیسی ISI درباره توانمندسازی کارکنان و توانمند سازی سازمان با ترجمه تخصصی مربوط به سال های ۲۰۲۳-۲۰۲۲ و … از نشریات معتبر الزویر ، امرالد، اسپرینگر، وایلی و … موجود می باشد-این مقالات ترجمه شده توانمندسازی به عنوان مقاله بیس پایان نامه هایی با موضوع توانمندسازی نیز قابل استفاده می باشند- مقالات انگلیسی توانمندسازی به صورت رایگان قابل دانلود می باشند – مقاله ۲۰۲۳, ۲۰۲۱ درباره توانمندسازی به لیست اضافه گردید.
برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی درباره توانمندسازی کارکنان
بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۳ رهبری توانمندساز: نقش فرهنگ سازمانی خودباور و هوش هیجانی در خلاقیت
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ رهبری کاریزماتیک و رفتار نوآورانه تیم کاری: نقش وابستگی متقابل وظایف تیمی و توامندی تیمی
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۰ مدیریت منابع انسانی سبز و همکاری های زیست محیطی: دیدگاه توانمندی – انگیزش- فرصت و دیدگاه اقتضایی
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ نقش میانجی توانمندسازی ساختاری در رابطه رهبری تحول گرا و مشارکت شغلی
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۸ : تجزیه و تحلیل عوامل ایجاد توانمندی در تولید چابک
- مقاله ترجمه شده: مدیریت توانایی مبنا در زمینه ی سازمانی : یک مرور نظری
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۷ سیستم کاری با عملکرد بالا و عملکرد سازمانی: نقش مدیریت دانش
- مقاله لاتین با ترجمه: تأثیر رفتارهای توانمندسازی رهبر و توانمندسازی روانشناختی کارکنان بر رضایت مشتری
- مقاله ترجمه شده: شناسایی توانمندی های مدیریتی در سازمانهای دانش مبنا
- دانلود مقاله ترجمه شده: توانمندسازی سازمانی و روانی (روانشناختی) در ارتباط بین مدیریت منابع انسانی و عملکرد
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه: معماری محصول، توانایی های سازمانی و یکپارچه سازی فناوری اطلاعات به منظور کسب مزیت رقابتی
- دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه: نقش توانمند سازی سیستم های پشتیبان تصمیم در یادگیری سازمانی
مقالات انگلیسی درباره توانمندسازی کارکنان بدون ترجمه
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ توانمندی مدیریتی و محافظه کاری حسابداری
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۰ تقویت رفتار اجتماعی خیرخواهانه کارکنان در مواجهه با خدمات هتل
- مقاله انگلیسی ۲۰۲۰ چگونه مدیران فروشگاه می توانند تیم های خود را برای مشارکت در انحراف سازنده توانمند سازند
مفهوم توانمند سازی
توانمندسازی ضمن تغییر در نحوه نگرش افراد و قضاوت آنها در رابطه با مسائل مختلف فردی و سازمانی، باعث به وجود آمدن این باور در آنها می شود که آزادی و اختیار منابع مطمئنی برای تواناشدن است. از این رو، وقتی گروهی از افراد درسازمانها توانمند می شوند، روابط آنها با صاحبان قدرت تغییر می کند و در اهداف مشترکشان سهیم خواهندشد. افراد توانمندشده در ارتباطات خود با دیگران و صاحبان قدرت مانند شرکتها و دولت تغییر ایجاد می کنند. این افراد در کسب و کار و تجارت نیز در روابط خود با دیگرهمکاران، مدیریت و فرایندکاری تغییر ایجاد خواهندکرد. در حال حاضر، سازمانها وارد عصر جدیدی شده اند. کارکنان، شرکای سازمان و بخشی از گروه شده اند بنابراین، نه تنها ضروری است که مدیران دارای خصوصیات رهبری شوند، بلکه تمام کــارمنـدان هم باید روشهایی که به کار می گیرند، خود راهبر باشند. این فکر مطلوب، کاملاً دموکراتیک و نشان دهنده احترام برای اشخاص و شخصیت آنها و بسیار اخلاقی است. مدیرانی که قول توانمندسازی می دهند باید بتوانند روحیه توانمندسازی را در روابط خود به کارکنانشان انتقال دهند. ضعف درانتقال این موضوع می تواند باعث بدبینی زیاد کارکنان و بیگانگی، کناره گیری و فقدان روح مسئولیت پذیری در آنها شود. یک مدیر توانمند ساز برای توانمندکردن دیگران، حداقل یکی از موارد زیر را در ارتباط با آنها انجام می دهد:
- به آنها کمک مــی کند تا نیرویی که قبلاً داشته اند را شناسایی کنند؛
- نیرویی که قبلاً در آنها وجود داشته و آن را از دست داده اند مجدداً بازیابی می کند؛
- بــه آنهـا نیرویی می دهد که قبلاً هرگز نداشته اند.
سطوح توانمندسازی
برخی از محققین سطوح خاصی را برای توانمندسازی در نظر گرفته اند به طور مثال ویلسون باتوجه به دو عامل رشد افراد و توسعه سازمان، چهار سطح را برای توانمندسازی معرفی می کند که عبارتند از:
۱- سطح کار
۲- سطح محل کار
۳- سطح واحد
۴- سطح سازمان
به اعتقاد ویلسون رشد افراد تا به حدی است که سازمان آماده است تا افراد را در فرایند توانمندسازی درگیر نماید و توسعه سازمانی جدی است که در آن تغییر، مورد هدف قرار می¬گیرد. در پایین¬تر سطح کارها مبنای تغییر هستند و در بالاترین سطح، سازمان با توانمندسازی افراد در سطح کار، ساختار کار افراد تغییر می کند و وظایف بیشتری به افراد محول می شود که موجب بامعناشدن کار افراد می شود. در سطح محل کار بسیاری از کارهای روزانه مدیران به تیم ها تفویض می شود در این سطح افراد علاوه بر مهارت هایی که برای انجام یک کار نیاز دارند باید از مهارتهای اضافی نیز برخوردار باشند.
اینجا این مهارت ها مستلزم وجود یک سازمانی است که روی برنامه های آموزش خود سرمایه گذاری کنند. توانمندسازی در سطح واحد شامل مشارکت در مدیریت و اداره یک واحد از سازمان بزرگتر است. توانمندسازی در این سطح نیازمند ساختاری مسطح و غیر بوروکراتیک است و حتی الامکان باید یک سطح بین مدیر و کارکنان سف به منظور تسریع جریان ارتباط بین آنها شکل گیرد. در این سطح کارکنان بر مسیری که واحد آنها در حال حرکت است تأثیر می گذارند آنها به شکل گیری سیاستگذاری ها کمک می کنند. و بالاخره توانمندسازی در سطح سازمان، شکل گسترده توانمندسازی در سطح واحد است.
در این سطح کارکنان علاوه بر مشارکت در تصمیم گیری واحد خود باید در سطح سازمانی که خود جزئی از آن هستند نیز مشارکت نماید به عبارت دیگر کارکنان باید به طور کامل در ادراه کل سازمان ها از توسعه تکنولوژی گرفته تا سطح عملیاتی مشارکتی فعال داشته باشند.
موانع پیش روی توانمند سازی کارکنان
نکته مهم این که فقط موانع آشکار را مورد توجه قرار ندهید بلکه سعی کنید وسعت نظر داشته باشید و موارد غیر محسوسی را که کارکنان را از اجرای امور باز می دارد نیز مد نظر قرار دهید (موریس و ویلکاکس ، ۱۳۷۹)
برخی از موانع توانمند سازی کارکنان به شرح زیر است :
۱-عدم وجود یک تعریف مشخص از مفهوم توانمند سازی کارکنان
۲-فقدان بینش و فرهنگ توانمند سازی در سازمانها
۳-وجود ساختارهای رسمی و دیوانسالاری افراطی در سازمانها
۴-ترس از دست دادن قدرت کنترل در مدیران
۵-ترس مازاد بودن مدیران و کارکنان در سازمان
۶-فقدان ارتباط باز و کامل در سازمان
۷-عدم حمایت مدیران عالی از توانمند سازی منابع انسانی
۸-فقدان نظامهای سازمانی مناسب از جمله برنامه ریزی، پاداش دهی، ترفیع، آموزش ، استخدام و انتصاب و امثال اینها در جهت پشتیبانی از توانمند سازی منابع انسانی در سازمانها.
۹-عدم وجود مدیریت ارزیابی عملکرد در سازمانها به منظور ارزیابی و اصلاح فرایند توانمند سازی منابع انسانی آن
۱۰- نگرشهای مدیران در مورد زیر دستان
۱۱- فقدان امنیت شخصی (بابائی و دیگران ، ۱۳۸۱).