لیست مقالات انگلیسی ترجمه شده اندازه شرکت ۲۰۱۸ – ۲۰۱۹
برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی ترجمه شده اندازه شرکت
بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید
-
مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۹ مالکیت مدیریتی ، اندازه شرکت حسابرسی و حق الزحمه حسابرسی
- مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ محدودیت های مالی در سرمایه گذاری: تاثیر اندازه شرکت و بحران مالی
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۱۸ : تخصص مالی هیئت مدیره و رفتار تقسیم سود سهام شرکت ها
- مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ بلوغ در ادغام سیستم مدیریت و ارتباط آن با عملکرد پایدار
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی: اندازه شرکت و ریسکپذیری در صنعت بیمه مالزی
- مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی: ریسک کشور ، اندازه کشور و رقابت مالیاتی در سرمایه گذاری مستقیم خارجی
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی: تاثیر عوامل سازمانی بر بکارگیری کسب و کار الکترونیکی : تجزیه و تحلیل اندازه شرکت
- دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه: تأثیر اندازه ی شرکت در عملکرد مبتکرانه
تعریف اندازه شرکت
ارزش کل ریالی همه سهام منتشرشده یک شرکت در بازار بورس، اندازه شرکت گفته میشود. اندازه شرکت از طریق ضرب تعداد سهام یک شرکت در قیمت روز هر سهم محاسبه میشود. در جامعه سرمایه گذاری، از این معیار برای مقایسه شرکت ها با یکدیگر استفاده میشود.
اهمیت اندازه شرکت در سرمایه گذاری
اگر میخواهید در بورس موفق باشید باید برای خود نقشه راهی داشته باشید و با استفاده از این نقشه راه، در مسیر موفقیت گام بردارید. یکی از اصولی که باید برای سرمایهگذاری در بورس در نظر داشته باشید، اندازه شرکت هاست. چراکه شرکت های بزرگ و شرکتهای کوچک در شرایط یکسان، رفتار متفاوتی از خود نشان میدهند.
اندازه شرکت شاخصی است که بتوان با آن شرکت را با سایر شرکتها، همینطور با صنعت و بازار مقایسه کرد. یک تصور غلط که گاهی در بین سرمایهگذاران وجود دارد این است که هرچقدر سهام شرکت گرانتر باشد، پس آن شرکت بزرگتر است. اگرچه قیمت سهام یکی از عوامل مؤثر بر اندازه شرکت است، اما همه آن نیست. درواقع اندازه شرکت نشاندهنده آن است که اگر یک نفر بخواهد تمامی سهام منتشرشده شرکت را بخرد، چه مقدار پول باید بپردازد؟
تخمین اندازه شرکت
دو راه برای تخمین اندازه شرکت وجود دارد. یکی تخمین درآمد شرکت و دیگری محاسبه ارزش بازار آن است. بسیاری درآمد شرکت را شاخص مناسبی برای سنجش اندازه آن نمیدانند، چراکه حسابداران میتوانند با تحریف اطلاعات و تغییر روشهای حسابداری، درآمد شرکت را بیشتر یا کمتر از واقع نشان دهند. به همین علت سرمایهگذاران بیشتر به ارزش بازار شرکت توجه میکنند.
ارزش بازار شرکت، درواقع ارزش شرکت از دید کلیه سرمایهگذاران فعال در بورس را نشان میدهد و محاسبه آن کار سختی نیست. ارزش بازار از حاصلضرب قیمت روز سهم در تعداد سهام منتشرشده شرکت به دست میآید. برای مثال، اگر شرکت یکمیلیون سهم منتشرشده در بازار داشته باشد و هر سهم ۲۵۳ تومان خریدوفروش شود، پس ارزش بازار شرکت برابر با ۲۵۳ میلیون تومان است