مقالات انگلیسی درباره چرخه عمر با ترجمه تخصصی ۲۰۲۳-۲۰۲۲

لیست مقالات انگلیسی ترجمه شده چرخه عمر | چرخه عمر سازمانی | چرخه عمر محصول | چرخه عمر فناوری سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱

برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی چرخه ی عمر

بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید

  1. مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ اقلام تعهدی و چرخه عمر شرکت: بهبود شناسایی مدیریت سود نظارتی

  2. مقاله انگلیسی ۲۰۲۲ چرخه عمر شرکت، شرکت های خانوادگی و مدیریت درآمد

  3. مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۱ بهبود ابزار حسابداری مدیریت استراتژیک
  4. مقاله انگلیسی ۲۰۲۱ ارزیابی چرخه عمر (LCA) پویا، ادغام فهرست چرخه عمر (LCI) و برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) در یک محیط صنعت ۴.۰
  5. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۰ یک شبکه زنجیره تأمین زیست محیطی تحت عدم قطعیت
  6. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۸ : محافظه کاری حسابداری: چشم انداز چرخه عمر
  7. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۸ : طراحی چرخه عمر محصول برای ایجاد ارزش پایدار: روش های توسعه محصول پایدار در زمینه مهندسی ارزش بالا
  8. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۸ : ارزیابی چرخه عمر و حسابداری هزینه های زیست محیطی در نیروگاه برق
  9. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۷ : بازاریابی سبز امروزی- ترکیبی از اعتماد، مشارکت مصرف کننده و تفکر چرخه عمر
  10. مقاله ترجمه شده ۲۰۰۸: تاثیر مرحله چرخه عمر سازمانی بر استفاده از هزینه یابی مبتبی بر فعالیت
  11. مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۵ : بررسی تأثیر منابع CRMبر فرآیندهای CRM: رویکرد مبنی بر چرخه ی عمر مشتری
  12. مقاله انگلیسی حسابداری با ترجمه فارسی ۲۰۱۵ : چرخه‌ی عمر شرکت و هزینه‌ی حقوق صاحبان سرمایه
  13. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۴ : الزامات مبتنی بر برآورد هزینه تولیدات آتی با استفاده از اطلاعات ارزیابی چرخه عمر
  14. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۴ : دست‌یابی به توسعه محصول جدید پایدار با یکپارچه‌سازی قابلیت‌های مدیریت چرخه‌عمر محصول
  15. مقاله انگلیسی مدیریت با ترجمه ۲۰۱۳: چالش های سیستم های اطلاعاتی برای طراحی و مهندسی سراسر چرخه طول عمر
  16. مقاله ترجمه شده ۲۰۱۲: چرخه عمر فناوری: مفهوم سازی و الزامات مدیریتی

مقالات ترجمه شده چرخه یعمر

چرخه ی عمر

چرخه عمر یا دوره عمر (Life Cycle) از جمله اصطلاحات بسیار رایج در فضای مدیریت و کسب و کار است.

چرخه عمر محصول، چرخه عمر سازمان، مدیریت چرخه عمر، استراتژی های چرخه عمر و بازاریابی چرخه عمر، از جمله ترکیب‌هایی هستند که بر پایه‌ی مفهوم چرخه عمر شکل گرفته‌اند.

چرخه ی عمر محصول

نظریه چرخه عمر محصولات اولین بار توسط لویت در حوزه بازاریابی مطرح شد که تمام مدیران و متخصصین بازاریابی و فروش برای کسب موفقیت باید با مفهوم چرخه عمر آشنایی کامل داشته باشند چرخه عمر محصول فروش، سود، موقعیت و خواسته مخاطبین وهمچنین رقبا را بیان می کند و شامل چهار مرحله می باشد چرخه عمر به مجموعه‌ای از اتفاقات گفته می‌شود که یک محصول جدید را به وجود می آورد، به رشد می رساند تا به یک محصول بالغ و درنتیجه تولید انبوه برسد و درنهایت نیز با کاهش تولید روبه‌رو شود. رایج‌ترین گام‌ها در چرخه عمر محصول شامل فازهای زیر می‌شوند:

فاز توسعه محصول – شامل تحلیل بازار، تولید محصول، تصویرسازی (کانسپشن) و آزمایش.

فاز معرفی به بازار – توزیع اولیه محصول، معمولاً با تبلیغات بالا.

فاز رشد – رشد فروش به شکل پرشتاب افزایش پیدا می‌کند و با افزایش فروش در هرسال روبرو می‌شود. همچنان که سطح تولید افزایش می‌یابد، حاشیه‌های ناخالص باید به شکل ثابتی کاهش یابند و هر واحد از محصول سودآوری کمتری خواهد داشت. افزایش رقابت هم محتمل است.

فاز بلوغ – محصول به بالاترین چرخه تقاضای خود خواهد رسید و هزینه بیشتر برای تبلیغات هیچ تأثیری (تأثیر کمی) بر افزایش تقاضا نخواهد داشت.

فاز افول/ثبات – اینجا نقطه‌ای است که محصول به بالاترین تقاضا رسیده و یا آن را پشت سر گذاشته است. در اینجا، تقاضا یا ثابت خواهد ماند یا به آهستگی کاهش خواهد یافت چون محصول جدیدتر آن را منسوخ خواهد کرد.

چرخه ی عمر سازمانی

برای یک سازمان می‌توان چرخه عمر در نظر گرفت. به این چرخه عمر Organizational Life Cycle گفته می‏شود. شرکت‌ها و سازمان‌ها، همگی روزی متولد می‌شوند. برخی از آنها – به خاطر حمایت والدین – درشت اندام و بزرگ به دنیا می‌آیند و برخی نحیف و لاغر اندام. آنها رشد می‌کنند. بزرگ می‌شوند. به دوران بلوغ خود می‌رسند و نهایتا پیری و فرسودگی را تجربه می‌کنند.

مدلی که ادیزس برای شناسایی دوره عمر سازمان ارائه داده است یکی از جامع ترین مدل های رشد سازمانی است(سیروس والهی، ۱۳۸۱). بر اساس نظریه ادیزس دوره عمر سازمان به ده مرحله تقسیم می شود .

ایجاد

اولین دوره از حیات یک سازمان، ایجاد نامیده می-شود. سازمان هنوز ایجاد نشده است و تاکید بر ایده ها و امکاناتی است که درآینده تحقق آنها محتمل است. اگر ایده ها مورد آزمایش و ارزیابی قرار نگیرند سازمان آمادگی روبرو شدن با واقعیات را پیدا نمیکند، و قبل از تولد میمیرد.

طفولیت

زمان واقعی طفولیت سازمان از آن لحظه ای شروع میشود که بخشی از تعهدات شرکاء یا موسسین سازمان به اجرا درآیند. دوره طفولیت، دوره مدیریت در سازمان است. سازمان برای ادامه حیات به دو چیز احتیاج دارد : وجود نقدینگی و علاقه و تعهد بنیانگذار.

رشد سریع

این دوره زمانی است که ایده های سازمان به عمل تبدیل شده و نقدینگی و حجم فعالیت سازمان متعادل شده است. اگر تاکید بر ایجاد سیستمهای اداری ساختار سازمانی وجود نداشته باشد و مدیریت به صورت نهادی عمل نکند، عارضه ای بروز خواهد کرد به نام تله بنیانگذار. تله بنیانگذار به معنای این است که با مرگ بنیانگذار، احتمالا سازمان نیز نابود خواهد شد.

بلوغ

در این دوره سازمان دوباره متولد میشود. این دوره یکی از مشکل ترین مراحل دوره عمر سازمان است. از بارز ترین مشکلات این دوره صف آرایی افراد قدیمی در مقابل تازه وارد ها، تضاد و بی ثباتی در اهداف سازمانی و نا هماهنگی در سیستمهای جبرانی و تشویقی است.

تکامل

تکامل نقطه ای است بهینه از منحنی حیات سازمانی که تعادل کامل بین کنترل پذیری و قابلیت انعطاف در سازمان وجود دارد. وجود سیستمهای تخصصی و نهادی بودن دیدگاه و تفکر خلاق از مشخصه های این دوره میباشد. سازمان تلاش خواهد کرد که در این دوره باقی بماند سازمان به گونه ای قابل پیش بینی، توان اجرایی خود را افزایش داده است و توانایی برآوردن نیاز مشتریان را، به طور مستمر دارا میباشد. اگر سازمان در این دوره انرژی حیاتی خود را تقویت ننماید و کارآفرینی از سازمان رخت بر بندد، سازمان به دوره بعدی یعنی ثبات وارد خواهد شد.

ثبات

اولین دوره پیری در چرخه حیات یک سازمان است. سازمان هنوز قدرتمند است اما به تدریج قابلیت انعطاف، نوآوری و شهامت خود را از دست میدهد. تضاد سلیقه ها در این دوره کمتر دیده میشود ، اعتماد فزاینده ای نسبت به آنچه در گذشته به انجام رسیده وجود دارد. سازمان دارای موقعیتی با ثبات در بازار است و احساس خطر و فوریت در کارها مشاهده نمیشود. سازمان در این دوره، سیستمها، فعالیت ها ، یکپارچگی و قابلیت اداری یک سازمان در دوره تکامل را داراست، در حالی که فاقد فعالیت پر انرژی کارآفرینی میباشد .

اشرافیت

در این دوره، انجام امور تشریفاتی رواج پیدا میکند. سازمان از نظر نقدینگی ثروتمند است. پولها علاوه بر اینکه در جهت سودآوری هزینه میشود، در جهت کنترل سیستم و تشکیلات نیز مصرفمیگردد. نوآوری در داخل سازمانها بسیار کم است و کارها طبق روال گذشته و با تاکید بر دستاوردهای گذشته صورت می گیرد.

بوروکراسی اولیه

در این دوره، به جای اینکه برای رفع مشکلات به وجود آمده به دنبال “چه باید کرد” باشند تاکید بر پرسیدن چه کسی مقصر است” رایج میگردد. جنون و سوءظن سازمان را فرا میگیرد و کشمکش، از پشت خنجر زدن و مبارزه تن به تن بسیار رایج میگردد. با افزایش بد گمانی ها، نیروهای توانمند یا شرکت را ترک میکنند یا بیرون انداخته میشوند این وضع تا زمانی که سازمان ورشکست شود یا دولت آن را تحت حمایت خود درآورد، ادامه پیدا میکند.

بوروکراسی

در این دوره، سازمان در هم ریخته و بی نظم است. دارای سیستمهای فراوان و عملکرد ناچیز است و نمیتواند منابع کافی برای خود ایجاد کند. کاغذ بازی، وجود مقررات دست و پا گیر و باند بازیهای سیاسی نوآوری و خلاقیت را از بین برده است.

مرگ