مقالات ترجمه شده کارت امتیازی متوازن ۲۰۲۳|مقاله درباره BSC با ترجمه تخصصی|مقاله بیس در مورد کارت امتیازی متوازن
برای مشاهده جزییات و دانلود مقاله انگلیسی کارت امتیازی متوازن
بر روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمائید
-
مقاله انگلیسی ۲۰۲۳ تأثیر کارت امتیازی متوازن در برآورد عملکرد بانکها در فلسطین
- مقاله انگلیسی با ترجمه ۲۰۲۰ یک روش کمی برای توسعه یک نقشه استراتژیک
- مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۵ مطالعه ارزیابی عملکرد سیستم برنامه ریزی منابع سازمان (ERP) با استفاده از رویکرد کارت امتیازی متوازن کمی
- مقاله ترجمه شده : تاثیر شیوه های مدیریت دانش برعملکرد سازمانی شیوه کارت امتیازی متوازن
- مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ تاثیر کارت امتیازی متوازن بر عملکرد کیفی سازمان های داروسازی
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه: سلسله مراتب یکپارچه سازی کارت امتیازی متوازن به زبان فازی برای ارزیابی عملکرد، اتاق عمل در بیمارستان
- مقاله انگلیسی با ترجمه بررسی تجزیه و تحلیل مدیریت ارتباط با مشتریان با استفاده از کارت امتیازی متوازن
- دانلود مقاله ISI با ترجمه: مسائل طراحی در ارزیابی متوازن: کنترل «چیست» و «چگونه انجام می شود»
- دانلود مقاله انگلیسی ISI با ترجمه: ارزیابی چند بعدی عملکرد سازمانی: یکپارچه سازی BSC و AHP
- دانلود مقاله لاتین با ترجمه: ادغام دو رویکرد تحلیل پوششی داده ها و کارت امتیازی متوازن برای ارتقای ارزیابی عملکرد
- مقاله ISI با ترجمه: استفاده از کارت امتیازی متوازن در ارزیابی عملکرد اشاعه E-SCM : یک دیدگاه چند فازی
- دانلود مقاله انگلیسی ISI با ترجمه: کارت امتیازی متوازن پیش فعال
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه: مدلی برای ارزیابی اثر بخشی مدیریت ارتباط با مشتریان با استفاده از کارت امتیازی متوازن
- دانلود رایگان مقاله انگلیسی با ترجمه طراحی یک سیستم پایگاه دانش برای برنامه ریزی استراتژیک: نگرش کارت امتیازی متوازن
کارت امتیازی متوازن چیست؟
کارت امتیازی متوازن (Balanced Scorecard) یک سیستم مدیریت و برنامهریزی استراتژیک است که به طور وسیعی در کسبوکار، صنعت، دولت و سازمانهای غیرانتفاعی مورد استفاده قرار میگیرد تا فعالیتهای کسبوکار را به فراخور چشمانداز و استراتژی سازمان متناسب سازد، ارتباطات داخلی و خارجی را بهبود بخشد و بر عملکرد سازمان در قبال اهداف استراتژیک نظارت کند. این ابزار توسط دکتر رابرت کاپلان (Robert Kaplan) و دکتر دیوید نورتون (David Norton) به عنوان یک چارچوب سنجش عملکرد ابداع شد که عملکرد استراتژیک غیرمالی را نسبت به معیارهای مالی سنتی میسنجد تا دربارهی عملکرد سازمانی، به مدیران دید متعادلتری بدهد.
مزایای BSC برای سازمان
- کمک به برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک.
- تغییر برنامه های استراتژیک از یک شکل نوشتاری و مجلد های قطور که شاید حجم آن برای برخی سازمان ها جذابیت نیز داشته باشد به یک سری گام ها ی عملیاتی مختصر و رویت نتایج اجرای آن به صورت روزانه.
- ایجاد چارچوبی که نه تنها ارزیابی عملکرد دقیق را امکان پذیر می سازد که به برنامه ریزان نشان می دهد که چه چیزی را ارزیابی و اندازه گیری کنند و چه چیزی را رها سازند.
- مدیران ارشد را توانمند می سازد تا بتوانند استراتژی های خود را با موفقیت اجرا کنند.
- ارتباط بین چشم انداز و اهداف بلند مدت استراتژیک به اهداف کوتاه مدت عملیاتی ، برنامه های کاری و بودجه.
دیدگاه های کارت امتیازی متوازن
سیستم کارت امتیازی متوازن بیان میکند که ما باید سازمان را از ۴ منظر بررسی کنیم و بدین ترتیب معیار طراحی کنیم، داده گردآوری نماییم و به تحلیل آن بپردازیم. این ۴ منظر موارد زیر هستند:
۱. رشد و یادگیری
این دیدگاه شامل آموزش کارکنان و نگرش فرهنگی در ارتباط با توسعهی شرکت و افراد است. در یک سازمان دانشمحور، افراد منبع اصلی به حساب میآیند. با توجه به تغییرات سریع تکنولوژیکی، لازم است که کارکنان دائما در حال یادگیری باشند. میتوان از معیارهایی برای راهنمایی مدیران در تصمیمگیری در خصوص ظرفیتهای تأمین بودجهی آموزش استفاده کرد. در هر صورت آموزش و رشد، تشکیلدهندهی بنیان موفقیت هر سازمان دانشمحوری است.
۲. فرایند کسبوکار
این دیدگاه مختص فرایندهای داخلی کسبوکار است. معیارهای این دیدگاه به مدیران امکان میدهد تا بدانند که کسبوکارشان چقدر عملکرد خوبی دارد و آیا محصولات و خدمات آنها با نیازهای مشتری مطابقت دارد یا نه (مأموریت). این معیارها باید با دقت هر چه تمام توسط افرادی که به خوبی از فرایندها آگاهی دارند طراحی شود چرا که با توجه به منحصر به فرد بودن مأموریت هر سازمان، این کار چیزی نیست که توسط مشاوران خارجی انجام شود.
۳. رضایت مشتری
امروزه فلسفهی مدیریت، افزایش اهمیت مشتری مداری و رضایت مشتری را در هر کسبوکاری نشان میدهد. اگر مشتریان راضی نباشند، در نهایت تأمینکنندهی دیگری خواهند یافت که نیاز آنها را برآورده سازد. عملکرد ضعیف در این دیدگاه باعث افت شدید کسبوکار در آینده خواهد شد، حتی اگر تصویر روشنی از آیندهی مالی وجود داشته باشد.
در طراحی معیارهای رضایت، باید انواع گروههای مشتریان و فرایندهای تهیهی محصولات و خدمات برای هر گروه از مشتریان مورد تحلیل قرار گیرند.
۴. دادههای مالی
کاپلان و نورتون در رویکرد خود نیاز به دادههای مالی را نیز در نظر داشتهاند. دادههای مالی صحیح همیشه در اولویت هستند و مدیران باید برای تهیهی آنها همهی اقدامات لازم را انجام بدهند. در حقیقت، غالبا این کارها چیزی بیش از بررسی و پردازش دادههای مالی است. با پیادهسازی پایگاه دادهی شرکت، امید میرود که بتوان پردازش دادهها را به صورت متمرکز و خودکار به انجام رساند. اما نکته اینجاست که تأکید بر امور مالی منجر به وضعیتی نامتوازن در قبال سایر دیدگاهها خواهد شد. شاید نیاز باشد که دادههای دیگرِ مرتبط با امور مالی از قبیل دادههای ارزیابی ریسک و سود-هزینه را در این دستهبندی گنجاند.