سلام دوست من ، توی این پست براتون یه مقاله انگلیسی جدید که در زمینه حسابداری و مدیرت مالی هست، منتشر کردیم. این مقاله یه مقاله ISI و علمی پژوهشی هست که توی پایگاه الزویر در سال ۲۰۲۴ منتشر شده. فایل انگلیسی شامل ۱۸ صفحه PDF و فایل ترجمه ۵۵ صفحه WORD و قابل ویرایشه، مثل همیشه مقاله انگلیسی رو می تونید رایگان دانلود کنید. بخش هایی از ترجمه هم براتون رایگان گذاشتم که قبل از خرید ، کیفیت ترجمه رو بررسی کنید. از کیفیت ترجمه هم نگم براتون که مثل همیشه عالییییه. برای خرید ترجمه کامل مقاله روی گزینه خرید و دانلود آنی ترجمه کلیک کنید بعد از پرداخت لینک دانلود بهتون نشون داده میشه، به ایمیلتونم ارسال میشه. اگر سوالی بود می تونید زیر این پست کامنت بزارید سریع جوابتونو میدم.
عنوان فارسی:
اثر نقدشوندگی سهام بر اهرم: نقش اوراق بدهی (بدهی تضمین شده)، محدودیت مالی و ریسک در دوران بحران مالی جهانی و همهگیری کووید-۱۹
عنوان انگلیسی:
Stock liquidity effect on leverage: The role of debt security, financial constraint, and risk around the global financial crisis and Covid-19 pandemic
کد محصول: H1037
سال نشر: ۲۰۲۴
نام ناشر (پایگاه داده): الزویر
نام مجله: International Review of Financial Analysis
نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research Article)
متغیر : دارد
فرضیه: دارد
مدل مفهومی: مدل ریاضی دارد
پرسشنامه : ندارد
تعداد صفحه انگلیسی: ۱۸ صفحه PDF
تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۵۵ صفحه WORD
قیمت فایل ترجمه شده: ۱۳۶۰۰۰ تومان
برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
وضعیت ترجمه: این مقاله به صورت کامل ترجمه شده برای خرید ترجمه کامل مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایش داده می شود)
مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه) بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
فهرست مطالب
۱.مقدمه
۲. مرور ادبیات
۲.۱. نقدشوندگی سهام و اهرم شرکت
۲.۲. بدهی تضمین شده و بدهی تضمین نشده
۲.۳. بحران مالی جهانی و بحران کووید-۱۹
۲.۴. معمای اهرم صفر
۳. داده ها و روش
۳.۱. داده ها
۳.۲. معیارهای اهرم و نقدشوندگی
۳.۳. متغیرهای کنترل
۴. نتایج تجربی
۴.۱. آمار خلاصه
۴.۲. تحلیل رگرسیون پایه
۴.۳. تجزیه و تحلیل زیر دوره: قبل و بعد از GFC
۴.۴. انتخاب بین بدهی تضمین شده و بدهی تضمین نشده
۴.۵. اثرات تعدیل کننده GFC و کووید-۱۹
۴.۶. تحلیل کانال: نقش محدودیت مالی و ریسک تجاری و مالی
۴.۷. بررسی استحکام و علیت معکوس
۴.۸. بررسی درون زایی: برآوردهای رگرسیون متعادل کننده آنتروپی
۴.۹. تحلیل رگرسیون لاجیت: تمایل به اهرم صفر و اهرم کم
۵. جمع بندی
پیوست A
تعریف متغیرها
چکیده فارسی
این مطالعه به بررسی اثر ناهمگن نقدشوندگی بر اهرم و میل به اهرم صفر می پردازد. در این مطالعه با استفاده از شرکتهای دولتی ایالات متحده از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱، نشان میدهیم که نقدشوندگی سهام اثرات منفی معناداری بر کل بدهی و اوراق بدهی دارد در حالی که تأثیرات غیر معناداری بر بدهیهای تضمین نشده دارد. شرکتهایی که نقدشوندگی سهام بالایی دارند، بخشی از بدهی تضمینشده را کاهش میدهند و بدهیهای تضمین نشده را افزایش میدهند. اثر منفی نقدشوندگی سهام پس از بحران مالی ۲۰۰۷-۲۰۰۸ (GFC) کاهش یافت و در طول همهگیری کووید-۱۹ تقویت شد. ما همچنین برای اولین بار شواهدی را ارائه می کنیم که نشان میدهد نقدشوندگی سهام احتمال اهرم صفر را افزایش می دهد. علاوه بر این، کانالهای اقتصادی بالقوه را آزمایش میکنیم و متوجه میشویم که اثرات نقدشوندگی روی اهرم برای شرکتهایی با محدودیتهای مالی بیشتر و دارای ریسک بالاتر قویتر است. نتایج ما بر اساس معیارهای مختلف اهرم و کنترل درون زایی همچنان معتبر هستند. به طور کلی، نتایج ما نشان میدهد که هنگام تجزیه و تحلیل اثر نقدشوندگی سهام بر اهرم، ضروری است که ناهمگونی ساختار بدهی شرکتها را در نظر بگیریم. چنین تأثیری در سطوح مختلف اوراق بدهی و در دوران GFC و کووید به طور معناداری متفاوت است.
واژگان کلیدی: نقدشوندگی سهام، اهرم، اوراق بدهی، بحران مالی جهانی، کووید-۱۹
۱.مقدمه
نقدشوندگی سهام اخیراً به عنوان یک عامل بالقوه موثر بر اهرم در ادبیات مالی مورد توجه فزاینده ای قرار گرفته است. دو دیدگاه متناقض در مورد این موضوع وجود دارد: دیدگاه ترجیح حقوق صاحبان سهام ،تأثیر منفی نقدشوندگی سهام را بر اهرم شرکت نشان میدهد، زیرا نقدشوندگی بالای سهام مستلزم کاهش هزینههای انتشار سهام است (باتلر، گرولون و وستون، ۲۰۰۵؛ هنسی و وایتد، ۲۰۰۵). و بنابراین شرکت هایی که دارای نقدشوندگی بیشتری هستند هزینه سهام پایین تری خواهند داشت و کمتر وام می گیرند. مطابق با این مفهوم، مطالعات تجربی (مانند لیپسون و مورتال، ۲۰۰۹) نشان میدهند که شرکتهایی که نقدشوندگی سهام بالاتری دارند با اهرم کمتری همراه هستند. از سوی دیگر، برخی از محققین (چونگ، آیم، نوئه و ژانگ، ۲۰۱۸) دیدگاه ترجیح بدهی را پیشنهاد می کنند و شواهدی را می یابند که از این گزاره حمایت می کند که نقدشوندگی سهام هزینه بدهی را کاهش می دهد و بنابراین تمایل شرکت به افزایش بدهی به جای افزایش سرمایه سهام را افزایش می دهد…
۲.۱.نقدشوندگی سهام و اهرم شرکت
تعداد زیادی از مطالعات نظری و تجربی ساختار سرمایه شرکت و چگونگی تاثیر آن بر ارزش شرکت را بررسی کرده اند. چندین نظریه در مورد ساختار سرمایه مورد بررسی قرار گرفته است، از جمله نظریه های مبادله، نمایندگی و نظریه سلسله مراتبی در چینش ساختار سرمایه. شواهد اخیر نشان می دهد که هم هزینه سرمایه و هم منبع سرمایه می توانند بر تصمیم ساختار سرمایه تأثیر بگذارند (فاولکندر و پترسن، ۲۰۰۶). ادبیات ساختار خرد بازار گزارش می دهد که ریسک نقدشوندگی علاوه بر ریسک بازار و ریسک اعتباری، یک عامل ریسک قیمت گذاری شده مهم در بازده سهام است (آمیهود، ۲۰۰۲؛ کوردیا، سوبرهمانیام، و آنشومان، ۲۰۰۱)….
۳.۱.داده ها
نمونه داده در این مقاله شامل شرکت های دولتی ایالات متحده از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱ است. اطلاعات مالی از پایگاه داده COMPUSTAT و اطلاعات معاملات سهام از پایگاه داده CRSP تهیه شده است. مطابق با مطالعات قبلی، خدمات عمومی(آب و برق و..) و مالی مستثنی شدند و شرکتهایی که کمتر از سه سال مشاهدات داشتند حذف شدند. نمونه نهایی شامل ۱۰۱۲۰۱ مشاهده سالانه شرکت ها است…
۵.جمع بندی
نقدشوندگی سهام برای فعالان بازار سرمایه اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است و همچنین در تحقیقات مالی شرکت ها بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. در حالی که مطالعات قبلی اثر نقدشوندگی سهام بر کل بدهی را بررسی کرده و اهرم شرکت را همگن تلقی کرده اند، این مقاله اولین مطالعه ای است که اثرات ناهمگن نقدشوندگی بر بدهی های تضمین شده و تضمین نشده و همچنین تمایل به اهرم صفر را بررسی می کند. با استفاده از نمونه بزرگی از شرکتهای ایالات متحده طی سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۱، ما تغییرات تأثیر نقدشوندگی سهام بر اهرم را در سطوح مختلف تضمین بدهی و دورههای زمانی مختلف بررسی میکنیم. نتایج ما نشان میدهد که نقدشوندگی سهام تأثیر منفی بر کل اهرم و بدهی تضمین شده دارد، در حالی که این اثرات نقدشوندگی برای بدهیهای تضمین نشده ضعیفتر میشود. این نتیجه با این استدلال سازگار است که شرکتهایی که نقدشوندگی سهام پایینی دارند، احتمالاً از بدهی تضمینشده به عنوان مکانیزم حاکمیتی برای کاهش مشکلات نمایندگی یا ابزاری برای نشان دادن ریسک پایین برای بازار استفاده میکنند، در حالی که نقدشوندگی قوی سهام، جایگزین این مزایای بدهی تضمینشده میشود. مطابق با این گزاره، نتایج ما تأیید می کند که شرکت ها با بهبود نقدشوندگی سهام، بدهی های تضمین نشده بیشتری را برای جایگزینی بدهی تضمین شده ایجاد می کنند. سپس معمای اهرم صفر را آزمایش میکنیم و اولین شواهد را گزارش میکنیم که نشان میدهد مطابق با دیدگاه ترجیح سهام، شرکتهایی با نقدشوندگی سهام بالا به احتمال زیاد در ساختار سرمایهشان بدهی صفر یا اهرم کم (<5٪) ایجاد می کنند…
فرضیات
فرضیه ۱. شرکت هایی با نقدشوندگی سهام بالا، اهرم شرکت را کاهش خواهند داد.
فرضیه ۲. شرکت ها با بهبود نقدشوندگی سهام، بدهی های تضمین شده را با بدهی های تضمین نشده جایگزین می کنند.
فرضیه ۳. اثر منفی نقدشوندگی سهام بر اهرم در طول بحران مالی جهانی ۲۰۰۷-۲۰۰۸ کاهش یافت و چنین تأثیری در طول بحران کووید-۱۹ تقویت شد.
فرضیه ۴A. نقدشوندگی سهام تمایل شرکتها به استقراض از طریق اهرم صفر یا اهرم کم در ساختار سرمایه را بر اساس دیدگاههای محدودیت مالی/انعطاف مالی کاهش میدهد.
فرضیه ۴B. نقدشوندگی سهام تمایل شرکت ها برای استقراض از طریق اهرم صفر یا اهرم کم در ساختار سرمایه را بر اساس دیدگاه ترجیح حقوق صاحبان سهام افزایش می دهد.
Abstract
This study examines the heterogeneity of liquidity effect on leverage and the propensity of zero leverage. Using U.S. public firms from 1990 to 2021, we demonstrate that stock liquidity has significantly negative effects on total debt and secured debt while insignificant effects on unsecured debt. Firms with high stock liquidity reduce the portion of secured debt and increase unsecured debt amidst total leverage. The negative stock liquidity effect was alleviated following the 2007–۲۰۰۸ financial crisis (GFC) and was strengthened during the Covid-19 pandemic. We also provide the first evidence that stock liquidity increases the likelihood of zero leverage. Furthermore, we test potential economic channels and find that the liquidity effects on leverage are stronger for companies with more financial constraints and higher risk. Our results are robust to various measures of leverage and control for endogeneity. Overall, our results show that it is essential to consider the heterogeneity of corporate debt structure when analyzing the stock liquidity effect on leverage. Such effect varies significantly across different levels of debt security and the time periods around the GFC and the Covid health crisis.
Keywords: Stock liquidity, Leverage, Debt security, Global financial crisis, Covid-19
۱.Introduction
Stock liquidity recently received growing attention as a potential determinant of leverage in finance literature. There are two competing views on this issue: the equity preference view suggests a negative impact of stock liquidity on the firm leverage as high stock liquidity implies lower equity issuance costs (Butler, Grullon, & Weston, 2005; Hennessy & Whited, 2005), and thus firms with more liquid equity will have a lower cost of equity and borrow less. Consistent with this notion, empirical studies (such as Lipson & Mortal, 2009) find that firms with higher stock liquidity are associated with lower leverage. On the other hand, some researchers (Cheung, Im, Noe, & Zhang, 2018) propose the debt preference view and find evidence supporting the proposition that stock liquidity reduces the cost of debt and thus increases a firm’s propensity to raise debt rather than equity capital…