سلام دوست من ، توی این پست براتون یه مقاله انگلیسی جدید که در دسته مقالات حسابداری هست، منتشر کردیم. این مقاله یه مقاله isi و علمی پژوهشی هست که توی پایگاه امرالد در سال ۲۰۲۴ منتشر شده. فایل انگلیسی ۱۸ صفحه PDF و فایل ترجمه ۲۷ صفحه WORD و قابل ویرایشه، مثل همیشه مقاله انگلیسی رو می تونید رایگان دانلود کنید. بخش هایی از ترجمه هم براتون رایگان گذاشتم که قبل از خرید ، کیفیت ترجمه رو بررسی کنید. از کیفیت ترجمه هم نگم براتون که مثل همیشه عالییییه. برای خرید ترجمه کامل مقاله روی گزینه خرید و دانلود آنی ترجمه کلیک کنید بعد از پرداخت لینک دانلود بهتون نشون داده میشه، به ایمیلتونم ارسال میشه. اگر سوالی بود می تونید زیر این پست کامنت بزارید سریع جوابتونو میدم.
عنوان فارسی:
شمول مالی مبتنی بر فینتک و ریسکپذیری بانکها: نقش مقررات در جنوب صحرای آفریقا
عنوان انگلیسی:
Fintech-based financial inclusion and banks’ risk-taking: the role of regulation in Sub-Saharan Africa
کد محصول: H1073
سال نشر: ۲۰۲۴
نام ناشر (پایگاه داده): امرالد
نام مجله: Journal of Economic and Administrative Sciences
نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research Article)
متغیر : دارد
فرضیه: دارد
مدل مفهومی: دارد
پرسشنامه : ندارد
تعداد صفحه انگلیسی: ۱۸ صفحه PDF
تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۲۷ صفحه WORD
قیمت فایل ترجمه شده: ۹۸۰۰۰ تومان
برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
وضعیت ترجمه: این مقاله به صورت کامل ترجمه شده برای خرید ترجمه کامل مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایش داده می شود)
مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه) بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
فهرست مطالب
۱. مقدمه
۲. مرور ادبیات
۲.۱ ارتباط فین تک و ریسک پذیری
۲.۲ تأثیر همهگیری کووید-۱۹ بر شمول مالی مبتنی بر فینتک
۲.۳ پیوند بین شمول مالی مبتنی بر فین تک و ریسک پذیری
۲.۴ مقررات، شمول مالی مبتنی بر فین تک و ریسک پذیری
۲.۵ شکاف تحقیق
۳. روش ها
۳.۱ داده ها و منابع داده
۳.۲ تعاریف متغیرها
۳.۳ متغیرهای کلان اقتصادی و بانکی
۳.۴ تکنیک برآورد
۴. نتایج
۴.۱ آمار توصیفی
۴.۲ تجزیه و تحلیل نتیجه بر روی رگرسیون پایه
۴.۳ اثر تعدیل کننده مقررات بر رابطه ریسک پذیری- FBFI
۴.۴ آزمون های استحکام – رفع درون زایی
۵. جمع بندی
۵.۱ محدودیت ها و مطالعات آینده
چکیده فارسی
هدف – این مطالعه به بررسی نقش مقررات در شمول مالی مبتنی بر فینتک (FBFI) – در کشورهای جنوب صحرای افریقا (SSA) میپردازد.
طراحی/روششناسی/رویکرد – این مطالعه از مدل رگرسیون اثرات ثابت و تخمینگر روش گشتاور تعمیم یافته (GMM) با استفاده از نمونهای از ۱۰ کشور در SSA طی دوره ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱، استفاده کرد.
یافته ها – نتایج نشان می دهد که FBFI ریسک پذیری بانک های تجاری در SSA را کاهش می دهد. اما با توسعه FBFI، این رابطه شکل U معکوس به خود می گیرد و به طوری که در ابتدا ریسک افزایش می یابد و در ادامه کاهش می دهد. برای تعدیل این رابطه نظارت مؤثر و کیفیت قانونی به منظور جبران پیامدهای نامطلوب FBFI در مراحل اولیه آن، ضروری است.
محدودیتها/پیامدهای تحقیق – ابتدا، در حالی که نمونه ما به بانکهای ده کشور SSA محدود میشود، مطالعات آینده میتوانند حجم نمونه را گسترش داده و امکان تعمیم نتایج را فراهم کنند. دوم، پیوند FBFI- ریسک پذیری بانکی را می توان با مقایسه اشکال متنوع مشارکت فین تک، مانند سرمایه گذاری شرکت فین تک، سرمایه گذاری در فناوری فین تک، همکاری با ارائه دهندگان خدمات فین تک خاص و همکاری با غول های اینترنتی، بیشتر مورد بررسی قرار داد.
دستاوردهای عملی – سیاست گذاران، بانک ها و شرکت های فین تک باید برای تأیید استفاده پایدار از ابزارهای فین تک برای اطمینان از شمول مالی همکاری کنند. سیاستگذاران باید سیاستهایی ایجاد کنند که نظارت مؤثر و کیفیت نظارتی فینتکها را تحریک کند، زیرا این اقدامات ریسکپذیری بانکها را کاهش میدهد، که معمولاً تأثیر مثبتی بر اقتصاد دارد.
نوآوری/ارزش – این مطالعه با بحث در مورد نقش مقررات در رابطه ریسک پذیری و FBFI، با در نظر گرفتن کشورهایی که در سطوح مختلف توسعه هستند، ادبیات موجود را غنی می کند.
کلیدواژهها فینتک، شمول مالی، ریسک بانکی، مقررات، کشورهای جنوب صحرای افریقا
۱.مقدمه
بیش از دو دهه است کهخدمات مالی دیجیتال بهطور چشمگیری رشد کردهاند و به همین دلیل باعث شمول مالی برای میلیاردها نفر شده و فرصتهای شگفتانگیزی را برای کسبوکارهای کوچک و کارآفرینان در سراسر جهان ایجاد کرده است. گزارش سال ۲۰۲۴ سیستم جهانی ارتباطات سیار (GSMA) نشان می دهد که ۱۵ هدف از ۱۷ هدف توسعه پایدار (SGDها) زمانی قابل دستیابی هستند که شمول مالی دیجیتال به طور موثر اجرا شود (بیانیه گزارش صنعتی در مورد موبایل مانی ، ۲۰۲۴). در این راستا، مفهوم شمول مالی مبتنی بر فینتک (FBFI) (گاهی به عنوان شمول مالی دیجیتال نیز شناخته میشود) در میان محققان، سیاستگذاران و سایر ذینفعان، با توجه به پیامدهای آن برای افزایش رفاه ، به رسمیت شناخته شده است. تعدادی از آژانسهای توسعه نیز با توجه به نقش حیاتی شمول مالی دیجیتال در توسعه و وضعیت توسعه اقتصادی در اقتصادهای نوظهور، گامهای مهمی برای ارتقاء شمول مالی مبتنی بر فینتک برداشتهاند…
۵. جمع بندی
این مطالعه رابطه بین FBFI و ریسک پذیری بانک و نقش مقررات را برای نمونه ای از ۱۰ کشور SSA در دوره ۲۰۱۴-۲۰۲۱ بررسی کرد. این مطالعه تأثیر FBFI بر ریسک های بانک های تجاری را آشکار می کند و یافته های کلیدی متعددی را ارائه می دهد. ابتدا، FBFI اثر کاهشی بر ریسک های بانک تجاری دارد. در مرحله دوم، با توجه به پویایی زمانی، یک رابطه U شکل معکوس بین FBFI و ریسک بانک های تجاری وجود دارد. در مراحل اولیه، FBFI ریسک بانک تجاری را تشدید می کند، سپس با پیشرفت FBFI، ریسک بانک تجاری کاهش می یابد. در نهایت، مقررات مالی نقش تعدیل کننده مهمی در رابطه بین FBFI و ریسک های بانک ایفا می کند. به طور خاص، مقررات مالی به طور مثبت اثرات FBFI بر ریسک های بانک های تجاری را تعدیل می کند و به طور معناداری تأثیر منفی FBFI را در مراحل اولیه متعادل می کند…
فرضیات
H1a. درجه FBFI ریسک های کلی بانک تجاری را کاهش می دهد.
H1b. یک رابطه U شکل معکوس بین FBFI و ریسک بانک تجاری وجود دارد.
H2a. کیفیت نظارتی رابطه ریسکپذیری و FBFI بانکهای تجاری را تعدیل میکند
H2b. نقطه عطف منحنی U شکل معکوس که رابطه بین ریسک های بانک تجاری و FBFI را نشان می دهد با افزایش شدت کیفیت نظارتی به سمت چپ حرکت می کند.
Abstract
۱.Introduction
Digital financial services have for over two decades grown exponentially, thereby driving financial inclusion for billions of people and opening up spectacular opportunities for small businesses and entrepreneurs across the world. The 2024 Global System for Mobile Communications (GSMA) report reveals that 15 of the 17 Sustainable Development Goals (SGDs) can be reached when digital financial inclusion is effectively executed (The State of the Industrial Report on Mobile Money, 2024). In that regard, the concept of fintech-based financial inclusion (FBFI) (sometimes referred to as digital financial inclusion) has gained recognition among academics, policymakers and other stakeholders, given its implications for augmenting shared prosperity. A number of development agencies have also taken significant steps to promote fintech-based financial inclusion, given its critical role in the development and state of economic development in emerging economies…
۵.conclusion
This study examined the relationship between FBFI and bank risk-taking and the role of regulation for a sample of 10 SSA countries over the 2014–۲۰۲۱ period. This study sheds light on the impact of FBFI on commercial bank risks, yielding several key findings. Firstly, FBFI has a mitigating effect on commercial bank risks. Secondly, considering the temporal dynamics, there exists an inverted U-shaped relationship between FBFI and commercial bank risks. In the early stages, FBFI exacerbates commercial bank risk, whereas as FBFI progresses, it contributes to the reduction of commercial bank risks. Lastly, financial regulation plays a crucial moderating role in the relationship between FBFI and bank risks. Specifically, financial regulation positively moderates the effects of FBFI on commercial bank risks, effectively offsetting the negative impact during the initial stages of FBFI…
مقالات مرتبط با این موضوع |