اطلاعیه

مقاله انگلیسی با ترجمه سبز سازی زنجیره تامین برای تحریک عملکرد از طریق یکپارچه سازی منطقی منابع زنجیره تامین

سلام دوست من ، توی این پست براتون یه مقاله انگلیسی جدید که در دسته مقالات مدیریت زنجیره تامین هست، منتشر کردیم. این مقاله یه مقاله ISI و علمی پژوهشی هست که توی پایگاه وایلی در سال ۲۰۲۳ منتشر شده. فایل انگلیسی شامل ۱۵ صفحه PDF و فایل ترجمه ۳۴ صفحه WORD و قابل ویرایشه، مثل همیشه مقاله انگلیسی رو می تونید رایگان دانلود کنید. بخش هایی از ترجمه هم براتون رایگان گذاشتم که قبل از خرید ، کیفیت ترجمه رو بررسی کنید. از کیفیت ترجمه هم نگم براتون که مثل همیشه عالییییه. برای خرید ترجمه کامل مقاله روی گزینه خرید و دانلود آنی ترجمه کلیک کنید بعد از پرداخت لینک دانلود بهتون نشون داده میشه، به ایمیلتونم ارسال میشه. اگر سوالی بود می تونید زیر این پست کامنت بزارید سریع جوابتونو میدم.

کد محصول: M1602

سال نشر: ۲۰۲۳

نام ناشر (پایگاه داده): وایلی

نام مجله: Business Strategy and the Environment

نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research Article)

متغیر : دارد

فرضیه: دارد

مدل مفهومی: دارد

پرسشنامه : دارد(جدول ۲)

تعداد صفحه انگلیسی: ۱۵ صفحه PDF

تعداد صفحه ترجمه فارسی:   ۳۴ صفحه WORD

قیمت فایل ترجمه شده:  ۸۷۰۰۰ تومان

عنوان کامل فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۳ سبز سازی زنجیره تامین برای تحریک عملکرد از طریق یکپارچه سازی منطقی منابع زنجیره تامین

عنوان کامل انگلیسی:

Greening of supply chain to drive performance through logical integration of supply chain resources

برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی

وضعیت ترجمه: این مقاله به صورت کامل ترجمه شده برای خرید ترجمه کامل مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایش داده می شود)

خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه)  بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

مقالات انگلیسی مرتبط با این موضوع جدید

فهرست مطالب

چکیده
۱.مقدمه
۲ | مبانی نظری
۲.۱ | نظریه ذینفعان
۲.۲ | نظریه RBV
۲.۳ | مدل مفهومی پیشنهادی
۳ | ایجاد فرضیه ها
۳.۱ | GSCMP
۳.۲ | نظارت پذیری زنجیره تامین
۳.۳ | انعطاف پذیری و استحکام زنجیره تامین
۳.۴ | اثر میانجیگری
۴ | روش
۴.۱ | داده ها
۴.۲ | روش تجزیه و تحلیل داده ها
۵ | نتایج
۵.۱ | مدل اندازه گیری
۵.۲ | آزمون فرضیه ها
۶ | بحث
۷ | جمع بندی
۷.۱ | مفاهیم نظری
۷.۲ | مفاهیم عملی
۷.۳ | محدودیت ها و جهت گیری تحقیقات آینده

چکیده فارسی

پایداری همیشه دغدغه بشر بوده است. با این حال، پس از اعلام اهداف توسعه پایدار در سال ۲۰۱۵ و اختلالات ایجاد شده توسط همه‌گیری کووید-۱۹، توجه بیشتری به آن شده است. مدیریت زنجیره تامین جنبه ای از عملیات تجاری است که در آن نیاز به پایداری به شدت احساس می شود. درک علمی و تجاری از تفاوت های ظریف مختلف ترکیب پایداری، به ویژه نگرانی های زیست محیطی در زنجیره تامین، در حال تکامل است. مطالعه ما به دنبال غنی‌سازی ادبیات رو به رشد در این حوزه از طریق پیشنهاد کشف یک دنباله منطقی جدید از منابع ناملموس زنجیره تامین است که می‌تواند تاثیر رویه های مدیریت زنجیره تامین سبز (GSCMPها) را بر عملکرد کسب‌وکار تقویت کند. ما از دو دیدگاه مبتنی بر منبع و نظریه‌های ذینفعان برای مفهوم‌سازی نقش واسطه‌ای متوالی نظارت پذیری زنجیره تامین، انعطاف‌پذیری و ارتباط بین GSCMP و عملکرد استفاده می‌کنیم. با تجزیه و تحلیل داده‌های جمع‌آوری‌شده از ۳۱۸ نفر که در بخش تولید در بریتانیا کار می‌کردند، ارتباط مستقیم مثبت GSCMP با عملکرد و نقش واسطه‌ای سریالی نظارت پذیری و استحکام بین این دو پیدا کردیم. یافته های مطالعه ما برای نظریه پردازان و همچنین مدیران مناسب است.

کلمات کلیدی: مدیریت زنجیره تامین سبز، نظریه دیدگاه مبتنی بر منابع، SDGها، نظریه ذینفعان

۱.مقدمه

کشورهای سرتاسر جهان اغلب با خطرات پایداری جدی و پیامدهای چشمگیر آن به دلیل رویه‌های ناکارآمد شرکت‌ها مواجه هستند (جان و همکاران، ۲۰۱۹). برخی از تهدیدات ناشی از اقدامات غیرمسئولانه شرکت ها عبارتند از: گرم شدن کره زمین، تغییرات آب و هوا، کاهش منابع طبیعی، تولید زباله های رادیواکتیو، عدم امنیت غذایی، و انباشت مواد شیمیایی می باشند(پاواسکار و همکاران، ۲۰۱۸؛ زاهد و همکاران، ۲۰۱۶). محققان به ویژه به طور جدی به کاهش منابع اشاره کرده‌اند و مشاهده کرده‌اند که بیش از نیمی از منابع موجود که باید برای نسل‌های آینده حفظ می‌شدند قبلاً مصرف شده‌اند (مانند دانفی، ۲۰۱۱). این گونه اقدامات نیاز به کنترل و ارزیابی اثرات آنها برای محافظت از منابع محیطی و اجتماعی برای جلوگیری از کاهش بیشتر دارند…

۲.۱ | نظریه ذینفعان

طبق این نظریه که توسط فریمن (۱۹۸۴) پیشنهاد شده است، یک سازمان یک جزیره نیست. در عوض، عملیات آن فراتر از ذینفعان خود به افراد یا جوامع دیگر که فعالیت های سازمان را کنترل می کنند یا تحت تأثیر آنها قرار می گیرند، می باشد. این نظریه سه رویکرد مختلف را مورد بحث قرار می دهد: توصیفی، ابزاری و هنجاری. رویکرد توصیفی ماهیت و دامنه روابط شرکت ها با ذینفعان متعدد خود را تحلیل می کند. رویکرد ابزاری به ذینفعان به عنوان ابزاری برای بهبود عملکرد می نگرد. و رویکرد هنجاری آنها را به عنوان یک هدف برای داشتن حق بر درآمد شرکت ها می داند…

۷.۳ | محدودیت ها و جهت گیری تحقیقات آینده

اگرچه این مطالعه از نظر نظری و کاربردی مفید است، اما محدودیت های خاصی دارد که باید در حین ارزیابی یافته های آن در نظر گرفته شود. اول، این مطالعه داده هایی را برای اندازه گیری همه متغیرها از پاسخ دهندگان یکسان جمع آوری کرده است تا رابطه بین منابع زنجیره تامین نامشهود و عملکرد تجاری را بررسی کند. چنین داده های تک منبعی می تواند منجر به تهدید بالقوه سوگیری روش رایج (CMB) شود. با این حال، ما اقدامات رویه ای و اصلاحی کافی را برای جلوگیری از خطر CMB به کار گرفتیم. برای محافظت در برابر این خطر بالقوه، محققان آینده می توانند از مدل ما استفاده کرده و آن را با جمع آوری داده ها از مجموعه متفاوتی از پاسخ دهندگان برای اندازه گیری متغیرهای مستقل و وابسته آزمایش کنند. دوم، این مطالعه داده‌ها را در یک مرحله جمع‌آوری کرده است، در نتیجه، جزئیاتی را که داده‌های چند مرحله ای و با تأخیر زمانی می‌توانست به ارمغان آورد، از دست داده است. مطالعات آتی می تواند داده های چند مرحله ای را جمع آوری کرده و تجزیه و تحلیل متقاطعی انجام دهند. علاوه بر این محدودیت‌های روش‌شناختی، این مطالعه، مانند هر مطالعه تحقیقاتی دیگر، محدود به حوزه مدیریت است. به همین دلیل، بسیاری از متغیرها که می توانند میانجی، تعدیل کننده و متغیرهای کنترل مربوط باشند، در مطالعه لحاظ نشده اند. تحقیقات آتی می توانند مدل ما را با در نظر گرفتن متغیرهای همسو در این زمینه گسترش دهند. برخی از متغیرهایی که می توان در نظر گرفت، استراتژی زیست محیطی و نوآوری سبز (کراس و همکاران، ۲۰۲۰)، کارآفرینی سبز (ملای و همکاران، ۲۰۱۷)، و عملکرد زیست محیطی (رحمان و همکاران، ۲۰۲۱) هستند. در عین حال، یافته‌های مطالعه ما را می‌توان با ترکیب متغیرها برای ارزیابی صریح‌تر تأثیر SDGها بر تصمیم‌گیری‌های شرکت‌ها مرتبط با GSCMP گسترش داد.

فرضیات

H1a . رویه های مدیریت زنجیره تامین سبز (GSCMPها) ارتباط مثبتی با نظارت پذیری زنجیره تامین دارد.

H1b. رویه های مدیریت زنجیره تامین سبز (GSCMPها) ارتباط مثبتی با انعطاف پذیری زنجیره تامین دارد.

H1c. رویه های مدیریت زنجیره تامین سبز (GSCMPها) ارتباط مثبتی با استحکام زنجیره تامین دارد.

H1d. رویه های مدیریت زنجیره تامین سبز (GSCMPها) ارتباط مثبتی با عملکرد تجاری دارد.

H2a. نظارت پذیری زنجیره تامین ارتباط مثبتی با انعطاف پذیری زنجیره تامین دارد.

H2b. نظارت پذیری زنجیره تامین ارتباط مثبتی با استحکام زنجیره تامین دارد.

H2c. نظارت پذیری زنجیره تامین ارتباط مثبتی با عملکرد تجاری دارد.

H3. انعطاف‌پذیری زنجیره تامین ارتباط مثبتی با عملکرد تجاری دارد.

H4. استحکام زنجیره تامین ارتباط مثبتی با عملکرد تجاری دارد.

H6. نظارت پذیری زنجیره تامین و استحکام زنجیره تامین به طور متوالی ارتباط بین GSCMP و عملکرد تجاری را میانجیگری می کند.

مدل مفهومی

مدل مفهومی سبز سازی زنجیره تامین برای تحریک عملکرد از طریق یکپارچه سازی منطقی منابع زنجیره تامین
مدل مفهومی سبز سازی زنجیره تامین برای تحریک عملکرد از طریق یکپارچه سازی منطقی منابع زنجیره تامین

Abstract  

Sustainability has always been a concern of humankind in one form or the other. Still, it has come into sharper focus after the promulgation of the sustainable development goals in 2015 and the disruptive forces unleashed by the COVID-19 pandemic. Supply chain management is an aspect of business operations wherein the need for sustainability has been felt more keenly. The academic and business understanding of various nuances of incorporating sustainability, particularly environmental concerns in the supply chain, is still evolving. Our study seeks to enrich the growing literature in the area by proposing to uncover a novel, logical sequence of intangible supply chain resources that can amplify the impact of green supply chain management practices (GSCMPs) on business performance. We use the dual-theoretical lens of a resource-based view and stakeholder theories to conceptualize the sequential mediational role of supply chain visibility, resilience, and robustness between GSCMP and performance. Analyzing data collected from 318 individuals working in the manufacturing sector in the United Kingdom, we found a positive direct association of GSCMP with performance and the serial mediational role of visibility and robustness between the two. The findings of our study are pertinent for theorists as well as managers.

KEYWORDS: green supply chain management, resource-based view theory, SDGs, stakeholder theory

۱.Introduction

Countries worldwide frequently face serious sustainability risks and significant consequences due to inefficient corporate practices (Jan et al., 2019). Some commonly acknowledged threats posed by irresponsible corporate actions are global warming, climate change, natural resource depletion, generation of radioactive waste, food insecurity, and chemical accumulation, among others (Pawaskar et al., 2018; Zahid et al., 2016). Scholars have particularly noted the seriousness of resource depletion, observing that over half of the available resources that should have been conserved for future generations have already been consumed (e.g., Dunphy, 2011). Such corrosive actions need to be controlled and assessed for their impact to protect environmental and societal resources from further depletion…

۷.۳|Limitations and future research direction

Although this study makes a useful contribution to theory and practice, it has certain limitations that need to be considered while evaluating its findings. First, the study has collected data for measuring all variables from the same respondents to examine the nexus between intangible supply chain resources and business performance. Such single-source data can lead to the potential threat of common method bias (CMB). However, we employed adequate procedural and remedial measures to avoid the risk of CMB. To safeguard against this potential risk, future researchers can use our model and test it by collecting data for measuring independent and dependent variables from a different set of respondents. Second, the study has collected data in a single wave, thereby missing out on the granularity that multi-wave, time-lagged data could have brought. Future studies can collect multi wave data and perform cross-legged analysis. In addition to these methodological limitations, the study, like any other research endeavor, is confined in scope to keep it manageable, given the time and resource challenges. Due to this, many variables that could be pertinent mediators, moderators, and control variables have not been included in the study. Future research can expand our model by considering the congruent variables in this regard. Some of the variables that can be considered are environmental strategy and green innovation (Kraus et al., 2020), green entrepreneurship (Melay et al., 2017), and environmental performance (Rehman et al., 2021). At the same time, our study’s findings can be extended by incorporating variables to more explicitly assess the impact of SDGs on firms’ decisions related to GSCMP…

مقالات مرتبط با این موضوع

مقالات مدیریت ۲۰۲۴

مقالات جدید مدیریت بازرگانی

مقالات جدید مدیریت زیست محیطی

مقالات جدید مدیریت زنجیره تامین

مقاله بیس ۲۰۲۴

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.