کد محصول:M35
قیمت فایل ترجمه شده: ۱۰۰۰۰ تومان
تعداد صفحه انگلیسی:۶
سال نشر: ۲۰۱۲
تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۹ صفحه word
عنوان فارسی:
مقاله ترجمه شده هدف گذاری و ارزیابی عملکرد به عنوان ابزارهایی برای مدیریت استعداد
عنوان انگلیسی:
Goal / target setting and performance assessment as tool for talent management
چکیده فارسی:
مدیریت استعداد به یک ناحیه از دغدغه های رو به رشد در صنعت و ادبیات تبدیل شده است، این مقاله به دنبال بررسی کارکردهای مدیریت استعداد و روندهایی است که باعث شکل گیری شرکت های تجاری موفق می شود. یک مورد مطالعه از بهترین کارکردها در مدیریت استعداد با استفاده از بررسی های شخصی و بایگانی داده های مشترک سازمان دنبال شد. مواردی که تغییرات مدیریت استعداد را توصیف میکند در ابتدا از یک شرکت تولید فولاد آغاز شد. در این رابطه پیرامون هدف گذاری که جدیدا اجرا شده، مدیریت عملکرد و کارکردهای توسعه کارکنان شرکت بحث می شود. مورد تجزیه و تحلیل این طرح، شکاف های موجود در این سیستم ها را شناسایی میکند و به طور همزمان یک روش یکپارچه برای آن نشان می دهد.
واژه های کلیدی: مدیریت استعداد، هدفگذاری، مدیریت عملکرد، توسعه کارکنان
.مقدمه
مراحلی شامل بحران مداوم و یا حتی دائم از چالش های جدی و یا نا آشنا برای موسسات وجود دارد. سرعت تکامل فن آوری ها، رقابت شدید جهانی، محدودیت های انرژی، تغییرات آب و هوایی، عدم قطعیت های سیاسی و بی ثباتی اقتصادی همه از ویژگی های محیط کسب و کار فعلی می باشند. سازمان ها از چندین طرح ابتکاری استراتژیک مانند گسترش، ادغام و اتحاد استفاده می نمایند. با این حال، یکی از عوامل که به عنوان یک اصل ثابت و اجتناب ناپذیر ظهور می نماید، نیاز به نیروی کار مناسب، آموزش دیده و ماهر، با انگیزه و بالاتر از همه نیروی کار فعال و با استعداد است. در این میان سازمان هایی که قادر به جذب و حفظ استعداد هستند به عنوان رهبران جهانی ظهور می یابند. رقابت و عدم در دسترس بودن کارکنان بسیار با استعداد و ماهر باعث شده که حفظ کارکنان با استعداد از اولویتهای مهم برای سازمان می باشد. به همین دلیل است که به مدیریت استعداد توجه زیادی در سالهای اخیر شده است.
مدیریت استعداد توسط مک کینزی ابداع شد و جنگ برای استعداد در شرکت – در گزارش خود از جنگ برای استعدادها- به عنوان یک راهبرد چالشی تجاری و محرک حیاتی عملکرد شرکت است.
Abstract
With talent management becoming an area of growing concern in the industry and literature, this paper seeks to investigate talent management practices and trends that are shaping successful business enterprises. A case study of best practices in talent management is followed using personal interviews and archival data as shared by the organization. The case describes the talent management change initiative by a steel manufacturing firm. It discusses a newly implemented goal setting, performance management and employee development practices of the firm. The case analyses these initiatives, identifies the existing gaps in these systems and suggests a more integrated method for the same.