اطلاعیه

مقاله انگلیسی حسابداری و حسابرسی در دوره تکنولوژی بلاکچین

این مقاله ISI به زبان انگلیسی از نشریه وایلی مربوط به سال ۲۰۱۹ دارای ۱۲ صفحه انگلیسی با فرمت PDF می باشد در ادامه این صفحه لینک دانلود رایگان مقاله انگلیسی و بخشی از ترجمه فارسی مقاله موجود می باشد.

کد محصول: H516

سال نشر: ۲۰۱۹

نام ناشر (پایگاه داده): وایلی

نام مجله: Australian Accounting Review

نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research articles)

تعداد صفحه انگلیسی: ۱۲ صفحه PDF

عنوان کامل فارسی:

مقاله انگلیسی ۲۰۱۹ :حسابداری و حسابرسی در دوره تکنولوژی بلاکچین: یک برنامه تحقیقاتی

عنوان کامل انگلیسی:

Accounting and Auditing at the Time of Blockchain Technology: A Research Agenda

برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی

وضعیت ترجمه: این مقاله تاکنون ترجمه نشده برای سفارش ترجمه ی مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (کد مقاله:H516)

ثبت سفارش ترجمه تخصصی در تمامی رشته ها

مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه)  بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

مقالات انگلیسی مرتبط با این موضوع جدید

چکیده فارسی:

بلاکچین یک فناوری دفتر کل توزیع شده است که انتظار می رود تأثیر قابل توجهی بر حرفه حسابداری و حسابرسی داشته باشد. این مطالعه برای محققان و متخصصان حسابداری و حسابرسی مناسب و کاربردی می باشد، که به بررسی فن آوری بلاکچین و پیامدهای عمده ی آن بر حرفه حسابداری و حسابرسی می پردازد. سؤال تحقیقاتی که در این پژوهش مطرح شده است این است: موضوعات اصلی مطرح شده در زمینه حسابداری و حسابرسی از تحقیقات علمی و گزارش های حرفه ای و وب سایت هایی که در مورد فن آوری بلاکچین  بحث می کنند ، چیست؟ یک بررسی ادبی از ادبیات دانشگاهی و گزارش های حرفه ای و وب سایت ها برای شناسایی دسته بندی موضوعات نوظهور انجام می شود. این مطالعه نشان می دهد که موضوعات مورد بحث در مطالعات علمی و منابع حرفه ای، مسائل مربوط به حاکمیت، شفافیت و اعتماد در اکوسیستم بلاکچین  ، توانایی بلاکچین برای حسابرسی مداوم، برنامه های قرارداد هوشمند و تغییر پارادایمی (الگویی) در نقش حسابرسان و حسابداران ،می باشد. بر اساس این چهار موضوع، مفاهیم عملی برای حسابداران و حسابرسان در مورد چگونگی رویکرد توسعه بلاکچین  ارائه شده است. علاوه بر این، این مطالعه پیشنهاداتی را برای تحقیقات آینده در حسابداری و حسابرسی در عصر بلاکچین ، ارائه می دهد.

تکنولوژی بلاکچین (BT) – همچنین به عنوان تکنولوژی دفتر کل توزیع شده DLL نیز شناخته می شود – سیستمی است که در آن سوابق تراکنش ها در بلوک ها در بین چندین کامپیوتر مرتبط با شبکه نظیر به نظیر نگهداری می شود که از الگوریتم ها برای تایید تراکنش ها استفاده می شود (Coyne و McMickle 2017؛ Dai و Vasarhelyi 2017؛ Kokina et al 2017). تکنولوژی بلاکچین فناوری مرتبط با ارز دیجیتال بیت کوین است و به یکی از بنیادی ترین نوآوری ها و تکنولوژی های تاثیر گذار که در سال های اخیر به کار گرفته شده است اشاره دارد (Swan 2015; Peters and Panayi 2016; Tapscott and Tapscott 2016; Tan and Low 2017). به طور دقیق تر، پیش بینی شده است که BT یک رویداد تحول آفرین در صنایع مختلف،  باشد، که دارای پتانسیل برای تغییر مدل های تجاری معاصر و ساختار بازارها می باشد (Deloitte 2016a; Casey and Vigna 2018a)…

نتیجه گیری

  توسعه کنونی بلاکچین ، محققان و متخصصان را در راستای بررسی انتقادی ویژگی های اصلی BT و تأثیر آن بر حسابداری و حسابرسی تحریک می کند. این مطالعه یک پژوهش به موقع است که حوزه های اصلی حسابداری و حسابرسی را که انتظار می رود BT بر آنها تأثیر بگذارد، را نشان می دهد. ما یک مرور اولیه اما ساختار یافته از ادبیات دانشگاهی و حرفه ای را ارائه می دهیم که شامل اثرات متقابل بین BT و حسابداری و حسابرسی می باشد…

Abstract

Blockchain is a distributed ledger technology expected to have significant impacts on the accounting and auditing profession. This study, applicable and timely for both accounting and auditing scholars and practitioners, explores blockchain technology and its main implications for the accounting and auditing profession. The research question addressed in this study is: What are the major themes emerging from academic research and professional reports and websites debating blockchain technology in the accounting and auditing context? A literature review of academic literature and professional reports and websites is performed to identify a taxonomy of emerging themes. The study finds that the most discussed themes in scholarly works and professional sources are governance, transparency and trust issues in the blockchain ecosystem, blockchainenabled continuous audits, smart contract applications and the paradigmatic shift in accountants’ and auditors’ roles. Based on these four themes, practical implications for accountants and auditors on how to approach the blockchain development are provided. Moreover, this study offers suggestions for future research on accounting and auditing in the blockchain era.

Blockchain technology (BT) – also known as distributed ledger technology (DLT) – is a system in which transaction records stored in blocks are maintained across several computers linked to a peer-topeer network that uses algorithms to verify transactions (Coyne and McMickle 2017; Dai and Vasarhelyi 2017; Kokina et al. 2017).1 BT is the technology behind the cryptocurrency Bitcoin and has been referred to as one of the most fundamental disruptive innovations and impactful technologies developed in recent years (Swan 2015; Peters and Panayi 2016; Tapscott and Tapscott 2016; Tan and Low 2017). More precisely, BT has been forecasted to be a game-changer in various industries, with the potential to transform contemporary business models and the structure of markets (Deloitte 2016a; Casey and Vigna 2018a)…

Concluding Remarks

 The current blockchain hype sets researchers and practitioners in motion to critically examine the core features of BT and its impacts on accounting and auditing practices. This study is a timely investigation that reveals the main accounting and auditing areas on which BT is expected to impact.We provide an initial but structured overview of the academic and professional literature that has considered the interactions between BT and the accounting and auditing profession…

مقالات مرتبط با این موضوع

مقالات جدید حسابداری با ترجمه

مقالات جدید حسابرسی با ترجمه

مقالات جدید فناوری اطلاعات با ترجمه

مقالات مهندسی کامپیوتر با ترجمه

مقالات جدید درباره بلاکچین با ترجمه

مقاله انگلیسی در مورد کاربرد فناوری در حسابداری با ترجمه