کد محصول:M405
قیمت فایل ترجمه شده: ۱۴۰۰۰ تومان
تعداد صفحه انگلیسی:۱۱
سال نشر: ۲۰۱۳
تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۲۶ صفحه word
عنوان فارسی:
مقاله ترجمه شده همکاری صنعت و دانشگاه و ابتکار در صنایع بالغ و نوخاسته در کشورهای تازه صنعتی شده
عنوان انگلیسی:
University–industry collaboration and innovation in emergent and mature industries in new industrialized countries
چکیده فارسی:
همانطور که ظرفیت های فنی ذاتی و اقتصادی کشورهای تازه صنعتی شده پیشرفت می کند، انتظار می رود که دانشگاه های ملی و سازمان های تحقیقات عمومی نیز به طور فزاینده ای برای حمایت از شرکت های طبیعی اهمیت پیدا کنند تا آن ها را به سمت افزایش پویایی و صنایعی با فرصت های بیشتر سوق دهند. به هر حال، ویژگی های همکاری با دانشگاه ها ممکن است بسیار بسته به اینکه باشد که شریک صنعتی در فعالیت های رشد یافته و یا نوین مشغول است. در این مطالعه ما به بررسی و بحث در مورد نقش همکاری دانشگاه و صنعت برای توسعه نوآوری در صنایع رشد یافته و در حال رشد کشورهای صنعتی جدید خواهیم پرداخت. مدارک و شواهد از ۲۴ گروه تحقیقاتی در علوم و مهندسی در دانشگاه ها و سازمان های تحقیقاتی دولتی در برزیل اولیه تجربه اثبات متنوع بودن نقش همکاری دانشگاه و صنعت در صنایع رشد یافته و صنایع در حال رشد را به وجود آورده است. شبکه های علمی در صنایع در حال ظهور توسعه نیافته ، و حمایت عمومی برای طرحهای پژوهشی پراکنده است. این به این معنی است که تحقیقات دانشگاه و پروژه های توسعه با شرکت در صنایع نوظهور ، نسبت به پروژه ها با شرکت در صنایع رشد یافته به عنوان نتیجه ای از طرح های دانشگاهی و تماس های عمومی برای پروژه های تحقیقاتی، و یا به طور کامل کمتر احتمال دارد توسط حامیان مالی تحقیقاتی تحت حمایت قرار بگیرند . در صنایع نوظهور، نقش دانش آموزان و کارمندان شرکت برای میانجیگری بین سازمان های پژوهشی و شرکتهای دولتی حیاتی است. پیامدهای این سیاست از این یافته های اولیه مورد بحث قرار گرفته است.
کلمات کلیدی: همکاری صنعت و دانشگاه، صنایع نوخاسته،کشورهای تازه صنعتی شده، خط مشی های فنی و علمی
ترجمه بخش ۷ مقاله
۷. بحث و نتیجه گیری
این مطالعه شواهد تجربی اولیه نقش و ویژگی های همکاری بین تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان و شرکت های فعال در صنایع رشد یافته و در حال رشد را فراهم می کند. مطالعات ما مبنی بر نوشتجات و داده های جمع آوری شده از طریق مصاحبه نیمه ساخت یافته با ۲۴ هماهنگ کننده گروه تحقیقاتی در علوم و مهندسی تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان در برزیل انجام شده است . برزیل یک کشور تازه صنعتی شده است که صلاحیت فن آوری بالا در برخی از فناوری های سطح بالا و متوسط را به دست آورده است با وجود آن از نظر قابلیت علمی و فن آوری از دیگر کشورهای تازه صنعتی شده عقب است (مونتوبیو و رامپا ، ۲۰۰۵؛ BGE I ، ۲۰۰۵، MCT، ۲۰۰۹ ) . با توجه به اهمیت اذعان شده در مورد همکاری دانشگاه و صنعت در روند ابتلا به برخی از بخش ها، از جمله در برزیل ( مازولنی و نلسون، ۲۰۰۷ )، ما در زمینه همکاری دانشگاه و صنعت متمرکز شده و سپس ویژگی های این همکاری را در برزیل در مورد صنایع در حال رشد با تکنولوژی بالا به منظور دریافت بهتر از چگونگی تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان جهت حمایت از توسعه و رشد این صنایع بررسی کردیم.
مطالعه ما چندین بینش را فراهم می کند. شبکه های تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان غیر رسمی و حرفه ای و محققان صنعت در فعالیت های در حال رشد توسعه نیافته هستند، در مقایسه با شبکه های رشد یافته صنایع تلاش می کند. علاوه بر این، پشتیبانی عمومی ملی برای همکاری دانشگاه و صنعت در صنایع در حال رشد در کل سازمان های متفاوت عمومی دولتی / برنامه پراکنده است. بنابراین، در مقایسه پروژه با شرکت های فعال در صنایع رشد یافته، تحقیق و توسعه دانشگاه پروژه ها با شرکت های فعال در صنایع نوظهور ، به احتمال کمتری به عنوان نتیجه ابتکار دانشگاهیان و تحقیقات عمومی تماس حامیان مالی برای پروژه ها می باشند ، یا به طور کامل توسط حامیان تحقیقاتی دولتی تامین بودجه می شوند. در نتیجه، در صنایع نوظهور، دانش آموزان و کارکنان شرکت میانجیگر بین تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان ها و شرکتها می باشند تا تماس برای پروژه های مشترک. تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان همکار با شرکت های صنعتی نوظهور تمایل به تمرکز در توسعه محصول جدید، و آموزش کارکنان را دارند. بنابراین، نتایج ما نشان می دهد که همکاری تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان با صنایع نوظهور نتیجه عمده عملکرد سنتی آموزش و تحقیقات دانشگاه است. همچنین تجزیه و تحلیل ما نشان می دهد که همکاری با صنایع نوظهور نسبتا بیشتر از همکاری با شرکت های صنعتی رشد یافته است، زیرا علاوه بر هدف اصلی شان از توسعه محصول جدید و آموزش، آنها اغلب به فرایندهای جدید دست یافته و یا آنها را بهبود بخشیده اند و کتاب ها به عنوان خروجی های مکمل هستند .
لازم به ذکر است که این مطالعه برخی از محدودیت ها را دارد. اول، آن بر اساس داده های جمع آوری شده از شرکای دانشگاه متمرکز بود . این امر می تواند از نظر بررسی چشم انداز صنعت به منظور درک بهتر انگیزه و موانع همکاری با دانشگاه ها جالب باشد ، و پی بردن به تفاوت انگیزه بین شرکت های صنعتی در حال رشد و رشد یافته . این محدودیت در هر دو شرکای همکاری به دلیل استفاده از داده های نوشتجات دانشگاه و صنعت تا حدی مشترک است(بکرس و بوداس فریتاس، ۲۰۰۸ من یکی از استثنائات بسیار کمی). دوم، به منظور استخراج اطلاعات دقیق از ویژگی های همکاری، تجزیه و تحلیل ما با استفاده از داده های منحصر به فرد سطح پروژه جمع آوری شده از مصاحبه با مدیران تحقیقات و آموزش و پرورش عمومی سازمان و لزوما متکی بر یک نمونه کوچک از مشاهدات انجام شده است. این نوع تجزیه و تحلیل آماری محدود که امکان پذیر بوده ، و باعث می شود که نتایج ما اکتشافی باشد. جهت گسترش حجم نمونه و بهره برداری متفاوت از روش های پرس و جو و تحقیق و تجزیه و تحلیل تحقیقات بیشتر لازم است. سوم، این مطالعه یک کشور به تنهایی است . این امر می تواند جالب باشد که نتایج تجزیه و تحلیل به کشورهای دیگر تعمیم داده شود تفاوتهای برون کشوری ممکن است بین دانشگاهای خاص، صنعت و زمینه های سیاسی وجود داشته باشد . برخی مطالعات نشان می دهد که برخی از اقتصادها سیستم های نهادی که مکمل های مثبت برای ایجاد شرکتهای کسب و کار جدید را دارند در حالی که انگیزه دیگران توسط شرکت های بزرگ تاسیس جذب شده است ( چیزبروق، ۱۹۹۹؛ گیتلمن، ۲۰۰۶ ).
در نهایت، ما تاکید میکنم که سیستم تحقیقات ملی به تنهایی نمی تواند قابلیت های تکنولوژیکی را پرورش دهد، به ویژه در صنایع با تکنولوژی بالا. از یک دست، تمرکز بر سیاست های ملی در هدف قرار دادن صنایع با تکنولوژی بالا ممکن است تلاش بی اثری باشد، زیرا با ترکیب ویژگی های فناوری این صنایع، سیاست ها ممکن است برای تقویت به سرمایه گذاری بیش از حد و رقابت بیش از حد (به عنوان مثال ظرفیت بیش از حد طبیعی ، هزینه های غرق شده و سود غیرمعمول پایدار) دست بزند، مخصوصا به این دلیل که دولت های ملی در سراسر جهان تمایل به هدف قرار دادن صنایع با تکنولوژی بالا را دارند (برام ، ۱۹۹۵ ) . علاوه بر این، ارزش همکاری دانشگاه به نظر می رسد به پایگاه دانش شرکت بستگی دارد ( جولیانی و آرزا، ۲۰۰۹ ) . از سوی دیگر، توسعه صنایع در حال رشد پویا شامل یک فرایند ایجاد قابلیت در درون شرکت است ، که نیاز به ارتقاء مهارت ها ، تولید و فعالیت های تحقیق و توسعه داخلی دارد ( لال، ۱۹۹۲، ۱۹۹۳؛ کامپیس و پاویت ، ۱۹۹۹؛ گیتلمن، ۲۰۰۶ ) . این امر مستلزم سیاست دولت که هدف آن توسعه مهارت های انسانی و فن آوری زیرساختی و ایجاد ثبات در اقتصاد کلان ، مشوق های صنعت و بازار و موسسات غیر بازاری مانند قوانین، IPRs ها، استانداردها، کدهای کسب و کار خوب، و غیره است ( دالمن و همکاران ، ۱۹۸۷؛ لال، ۱۹۹۲، ۱۹۹۳، گاوآ و کاسیسی، ۲۰۰۵؛ استورم، ۲۰۰۸ ) . این مسائل، در این مقاله مورد بحث نیستند ، اما برای سرمایه گذاری و توسعه صنایع فن آوری بالا بسیار مهم است .
Abstract
As the economies and indigenous technological capabilities of the new industrialized countries improve, national universities and public research organizations are expected to become increasingly important for supporting indigenous firms to move into more dynamic and high-opportunity industries. However, the characteristics of collaboration with universities may be very specific depending on whether the industry partner is engaged in mature or emergent activities. In this study, we explore and discuss the role of university–industry collaboration for the development of innovation in mature and emergent industries in new industrialized countries. Evidence from 24 research groups in science and engineering departments in universities and public research organizations in Brazil provides preliminary empirical corroboration for the proposal that the contexts and role of university–industry collaboration in mature and emergent industries are diverse. Knowledge networks are underdeveloped in emerging industries, and public support for research projects is dispersed. This means that university research and development projects with firms in emergent industries are less likely than projects with firms in mature industries to be the result of academic initiatives and public calls for research projects, or to be wholly financed by major public research sponsors. In emergent industries, the role of students and firm employees is crucial for mediating between public research organizations and companies. The policy implications of these preliminary findings are discussed.