اطلاعیه

مقاله انگلیسی با ترجمه بررسی نظریه مشروعیت در ادبیات حسابداری

سلام دوست من ، توی این پست براتون یه مقاله جدید که در مورد نظریه مشروعیت در حسابداری هست، منتشر کردیم. این مقاله یه مقاله علمی پژوهشی  هست که توی پایگاه  scirp در سال ۲۰۲۳ منتشر شده. فایل انگلیسی شامل ۲۰ صفحه PDF و فایل ترجمه ۲۱ صفحه WORD و قابل ویرایشه، مثل همیشه مقاله انگلیسی رو می تونید رایگان دانلود کنید. بخش هایی از ترجمه هم براتون رایگان گذاشتم که قبل از خرید ، کیفیت ترجمه رو بررسی کنید. از کیفیت ترجمه هم نگم براتون که مثل همیشه عالییییه. برای خرید ترجمه کامل مقاله روی گزینه خرید و دانلود آنی ترجمه کلیک کنید بعد از پرداخت لینک دانلود بهتون نشون داده میشه، به ایمیلتونم ارسال میشه. اگر سوالی بود می تونید زیر این پست کامنت بزارید سریع جوابتونو میدم.

عنوان کامل فارسی:

مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۲۳: بررسی نظریه مشروعیت در ادبیات حسابداری

عنوان کامل انگلیسی:

An Exploration of Legitimacy Theory in Accounting Literature

کد محصول: H1000

سال نشر: ۲۰۲۳

نام ناشر (پایگاه داده): scirp

نام مجله: Open Access Library Journal

نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research Article)

متغیر : ندارد

فرضیه: ندارد

مدل مفهومی: ندارد

پرسشنامه : ندارد 

تعداد صفحه انگلیسی: ۲۰ صفحه PDF

تعداد صفحه ترجمه فارسی:   ۲۱ صفحه WORD

قیمت فایل ترجمه شده:  ۸۹۰۰۰ تومان

برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی

وضعیت ترجمه: این مقاله به صورت کامل ترجمه شده برای خرید ترجمه کامل مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایش داده می شود)

خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه)  بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید

مقالات انگلیسی مرتبط با این موضوع جدید

فهرست مطالب

چکیده
۱. مقدمه
۲. مروری بر مشروعیت
۲.۱. پیشینه مشروعیت
۲.۲. شکاف مشروعیت
۲.۳. نظریه مشروعیت
۲.۴. زمانی که مشروعیت در خطر است
۳. تحقیقات تجربی
۴. انتقادات
۵. جمع بندی

چکیده فارسی

هدف مقاله: هدف این تحقیق بررسی دستاوردهای نشریات در زمینه ادبیات مشروعیت می باشد. این مطالعه همچنین بینش هایی را در مورد ریشه ها، انتقادات، شکاف ها، اشتراکات نظریه مشروعیت با سایر نظریه ها ارائه می دهد. طرح/روش/رویکرد: به عنوان یک پژوهش انعکاسی، این مطالعه از بررسی ادبیات حسابداری اجتماعی و زیست محیطی و نهادی در چندین دهه برای ارائه نمای کلی در مورد تکامل و استفاده از نظریه مشروعیت به عنوان پایه‌ای برای توضیح رویه های گزارشگری اجتماعی و محیطی استفاده می‌کند. ما استدلال می کنیم که این نظریه به تنهایی نمی تواند استنتاج های گسترده را پشتیبانی کند. برای به دست آوردن درک عمیق تر، ما اشتراکات نظریه مشروعیت، نظریه ذینفعان و نظریه نهادی را تجزیه و تحلیل کردیم و همپوشانی های بالقوه متعدد را شناسایی کردیم. یافته‌ها: در حالی که این پژوهش انعکاسی نشان می‌دهد که شباهت‌ها و روابط متقابلی بین نظریه مشروعیت، نظریه ذینفعان و نظریه نهادی وجود دارد، اما اعتقاد بر این است که آنها بیشتر مکمل یکدیگر هستند. بنابراین، نقدهای موجود علیه نظریه مشروعیت نشان می دهد که این نظریه مستلزم توسعه بیشتر است. پیامدهای عملی: بررسی نظریه مشروعیت در گزارشگری مالی با برجسته کردن پیامدهای محیطی کسب و کار، آگاهی را افزایش می دهد. نوآوری مقاله: این مطالعه با بررسی گسترده تر نظریه مشروعیت، تحقیقات مربوط به افشا در گزارش های مالی را غنی می کند. همچنین به نظریه مشروعیت به عنوان یک ابزار سیاست برای حکمرانی توجه شده است.

کلیدواژه ها نظریه مشروعیت، گزارشگری اجتماعی و زیست محیطی، قرارداد اجتماعی، تئوری حسابداری

۱.مقدمه

  نهادها و جامعه مدنی افزایش گشودگی و شفافیت را تایید می کنند. پیش‌بینی می‌شود که گشودگی از طریق افشای عمومی، مزایا را برای همه افزایش دهد، زیرا شفافیت موجب افزایش اعتبار سازمان می شود. این موضوع که سازمان ها باید اطلاعات مربوط به فعالیت های خود را برای تقویت مشروعیت خود در هنگام ظهور بحران های اجتماعی یا محیطی افشا کنند، توسط ادبیات مورد تایید و حمایت قرار گرفته است [۱]. علیرغم این حمایت، تحقیقات کافی در مورد اینکه آیا انتشار این اطلاعات بر مشروعیت سازمان می افزاید یا خیر، وجود ندارد. تحقیقاتی که واکنش به افشا را در زمان وقوع حوادث تهدیدکننده مشروعیت بررسی می‌کنند، وجود دارد، اما تحقیقاتی در مورد سودمندی افشا وجود ندارد. به اشتراک گذاری اطلاعات بین سازمانی برای حفظ یا برقراری مجدد مشروعیت سازمان بدون شک حوزه ای است که نیاز به کاوش بیشتر دارد…

۲.مروری بر مشروعیت

  مشروعیت یک قرارداد اجتماعی بین سازمان ها و انتظارات اجتماعی جامعه است [۱۴]. یک کسب و کار تلاش می کند تا مفاد قرارداد اجتماعی را از طریق رویه های افشای پایداری خود انجام دهد. طبق [۱۵]، کسب و کارها به صورت درونی در یک سیستم اجتماعی بزرگتر عمل می کنند و تحولات (واقعی یا درک شده) ناشی از سیستم اجتماعی آن،  یکپارچگی و اعتبار آن را تهدید می کند. در نتیجه، مشروعیت نیز وابسته به زمینه است و پذیرش در یک زمینه، مشروعیتی را در زمینه دیگر به همراه نمی‌آورد [۱۶] بررسی مفاهیم فعالیت مشروع و قانونی نیاز به دقت زیاد دارد. مشروعیت باید در یک زمینه زمانی و مکانی خاص درک شود [۱۸]…

۳.تحقیقات تجربی

  اکثر تحقیقات در زمینه حسابداری، تئوری مشروعیت را در مسائل اجتماعی و زیست محیطی به کار برده اند. در ادامه، ما بررسی می کنیم که چرا مشروعیت بیشتر در مورد سایر جنبه های حسابداری، به ویژه ارائه اطلاعات حسابداری مالی اعمال نمی شود.

یکی از اولین مطالعات حسابداری برای اعمال اصل مشروعیت توسط [۶۸] انجام شد. این مطالعه تجزیه و تحلیل اطلاعاتی است که توسط U.S Steel Corporation منتشر شده است. یافته ها نشان می دهد که سطح افشای اجتماعی سالانه در پاسخ به تغییر انتظارات اجتماعی برای رفتار تجاری در نوسان است. متعاقبا، تحقیقات او [۲۹] تغییرات در افشای محیطی توسط شرکت های نفتی آمریکای شمالی را قبل و در طول یک فاجعه نفتی برجسته کرد…

۵.جمع بندی

نقش مشروعیت در بقای سازمان ها، نهادها و جامعه به طور متناقضی ناشی از رویدادهای منفی اجتماعی و زیست محیطی است که به دلیل فقدان مشروعیت است. بر اساس ادبیات مشروعیت، بقای یک سازمان بر اساس روش های مشروعیت بخشی آن و نحوه رسیدگی به فشارها و مشکلات مستمر است. هدف روش های مشروع، کسب و حفظ تایید ذینفعان است. در حال حاضر بسیاری از محققین حسابداری از نظریه مشروعیت استفاده می کنند. با این حال، سوالاتی در مورد استفاده از نظریه مشروعیت در تحقیقات حسابداری باقی می ماند. افشاگری به عنوان مکانیزمی برای ایجاد مشروعیت مورد ستایش قرار گرفته است، با این حال مطالعات کمی به بررسی چگونگی تعریف مدیران از قرارداد اجتماعی خود می پردازند. در نتیجه، شواهد غیرقطعی در مورد اثربخشی افشای شرکت همسو با تغییر انتظارات عمومی وجود دارد. با توجه به اینکه هیچ دستورالعملی برای شناسایی مهم‌ترین طرف‌های مورد نیاز برای ایجاد، حفظ یا برقراری مجدد مشروعیت وجود ندارد، نظریه مشروعیت اغلب در رسیدگی به مشکلات واقعی ناکام است [۲۴]….

شکل 1. قرارداد اجتماعی
شکل ۱. قرارداد اجتماعی

Abstract  

Purpose of the Paper: The aim of this research is to examine the contributions that publications have made to the literature on legitimacy. This presentation will also give insights into the roots of legitimacy theory as it appears in the literature, the gaps, intersections with other theories, and theory criticisms. Design/Methodology/Approach: As a reflection, this study uses a survey of the social and environmental accounting and institutional literature from a number of decades to provide light on the evolution and use of legitimacy theory as a foundation for explaining social and environmental reporting practices. We argue that this theory alone cannot support broad inferences. To gain a deeper understanding, we analyzed the intersection of legitimacy, institutional theory, stakeholder theory, institutional theory, and stakeholder theory and identified multiple potential overlap locations. Findings: This reflection demonstrates while there are similarities and interrelationships between legitimacy theory, stakeholder theory, and institutional theory, they are believed to be more complementary than competitive. The criticism against legitimacy theory demonstrates, therefore, that it requires further development. Practical Implications: Examination of legitimacy theory in financial reporting increases awareness as business environmental consequences grow in prominence. Originality of the Paper: The study adds to research on disclosures in financial reports by investigating a broader comprehension of legitimacy theory. Consideration is also given to legitimacy theory as a policy tool for governance.

Keywords: Legitimacy Theory, Social and Environment Reporting, Social Contract, Accounting Theory

۱.Introduction

Purpose of the Paper: The aim of thisInstitutions and civil society endorse increased openness and transparency. Openness via public disclosures is anticipated to increase benefits for all, for greater transparency has been promoted to enhance an organization’s credibility. It is further supported through extant literature that organizations must disclose information about their activities to bolster their legitimacy when social or environmental crises emerge [1]. Despite this support, there is a lack of research on whether the dissemination of this information affects the organization’s legitimacy as seen by society. Extant research examining the response to disclosure at the time of legitimacy-threatening occurrences exists, yet research regarding disclosure’s usefulness; sharing information inter-organization in preserving or re-establishing its legitimacy is undoubtedly an area in need of further exploration…

..مقالات مرتبط با این موضوع

مقالات جدید حسابداری

مقالات جدید حسابداری محیط زیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.