اطلاعیه

مقاله ترجمه شده حسابرسی و نقش احکام دولتی در چین

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

کد محصول: h160

قیمت فایل ترجمه شده ۱۸۵۰۰ تومان

تعداد صفحه انگلیسی: ۱۰

سال نشر:  ۲۰۱۴

تعداد صفحه ترجمه فارسی:   ۲۸   صفحه  WORD

عنوان فارسی:

مقاله ترجمه شده حسابرسی و نقش احکام دولتی در چین (حسابداری دولتی)

عنوان انگلیسی:

Accounting fraud, auditing, and the role of government sanctions in China

چکیده فارسی:

ما از یک چشم انداز اقتصادی، حقوقی، و سیاسی منحصر به فرد چینی، برای بررسی تأثیر حسابرسان بر بروز تقلب در حسابداری، استفاده کرده ایم. به طور خاص، ما بررسی کرده ایم که آیا شرکت های حسابرسی بزرگ، بروز تقلب در صورت های مالی چین را کاهش می دهند یا خیر، چین بازاری در حال ظهور است که در آن، حسابرسان، با احکام دولتی قوی روبرو هستند، اما ریسک کم دادخواهی در ارتباط با عدم موفقیت حسابرسی وجود دارد.

ما دریافتیم که شرکت های حسابرسی شده توسط شرکت های بزرگ حسابرسی، کمتر احتمال دارد که مرتکب تقلب صورتهای مالی شوند. این اثر، برای صنایع منظم و برای تقلب مربوط به درآمد، قوی تر می باشد. نتایج ما، به شدت بر تقلب، به استثنای شرکت های فهرست شده در دیگر حوزه های قضایی، توجه داشته و از اقدامات جایگزین تقلب استفاده کرده، و برای حسابرسان به انتخاب خود حسابرسی کرده، و سایر مکانیزم های حاکمیت شرکتی را کنترل کرده است.

نتایج ما، نقش احکام دولتی را در تضمین کیفیت حسابرسی مشخص کرده، و دارای پیامدهای مهم عملی برای کمک به شرکت های حسابرسی بین المللی- وبه طور کلی تر، کسب وکارها- به منظور رقابت موفق در چین می باشند.

کلید واژه ها: اندازه حسابرس- تقلب صورتهای مالی- احکام دولتی- حاکمیت شرکتی

مقدمه

در حال حاضر در چین، دومین قطب اقتصادی جهان است و با نرخ سریع تری از بسیاری کشورهای غربی ، در حال رشد می باشد. اندازه و رشد اقتصاد چین، بسیاری فرصت های کسب وکار را ارائه می دهد. با این حال، درک چشم انداز اقتصادی، حقوقی و سیاسی منحصر به فرد در چین، برای هر شرکت، به منظور رقابت موفق در چین، ضروری می باشد. یکی از تفاوت های برجسته با غرب، نقش مستقیمی است که دولت، در تشخیص و برخورد با تقلب حسابداری ایفا می کند. ما بر روابط بین میزان حسابرسان و بروز و عواقب ناشی از تقلب در صورتهای مالی در چین متمرکز شده ایم، محیطی که در آن، حسابرسان با ریسک دادخواهی کم، اما قوانین شدید دولتی برای عدم موفقیت حسابرسی روبرو هستند.

هدف از حسابرسی مستقل، ارائه تضمینی معقول می باشد که صورتهای مالی، عاری از تقلب یا موارد خطا هستند. در نتیجه، حسابرسی، در حصول اطمینان از عملکرد صحیح سیستم گزارشگری مالی، ضروری است. برخی از مطالعات دریافته اند که شرکت های حسابرسی بزرگ، با استفاده از اطلاعات کشورهایی که در آن ها، حسابرسان با خطر دادخواهی قابل توجهی مواجه هستند، حسابرسی با کیفیت بالاتری ارائه می دهند. در مقابل، سایر مطالعات، هیچ تفاوتی در کیفیت حسابرسی بین شرکت های حسابرسی بزرگ و کوچک در کشورهایی با سطح نسبتا پایین از حمایت قانونی برای ادعا کنندگان، را نیافته اند. با استفاده از چین به عنوان محیطی که در آن، حسابرسان با خطر دادخواهی ناچیز، اما قوانین سخت از سازمان های دولتی برای ارائه حسابرسی با کیفیت پایین روبرو هستند، بررسی کرده ایم که آیا شرکت های ممیزی بزرگ، بروز تقلب در صورتهای مالی را کاهش می دهند یا خیر.

از یک طرف، طرح دعوی بر علیه حسابرسان در چین، بسیار نادر است. دادگاه تنها تهام مورد تقلب بعد از اینکه دولت قوانینی برای تقلب وضع کرد، را قبول می کند. (به “چند مقررات در مورد بیانیه دعوای قضایی جعلی در بازار امنیت (۲۰۰۳)” تصویب شده توسط دیوان عالی کشور، رجوع کنید). اگرچه چند مورد به دادگاه آورده شده بود، اما هرگز مورد موفقی از دادخواهی سهامداران در برابر حسابرس با توجه به کیفیت کم حسابرسی، وجود نداشته است. با توجه به این محیط قانونی، واضح نیست که آیا حسابرسان به طور کلی و حسابرسان بزرگ به طور ویژه، انگیزه کافی برای ارائه خدمات حسابرسی با کیفیت بالا را دارند یا خیر.

Abstract

We use the unique economic, legal, and political landscape of China to examine the impact of auditors on the incidence of accounting fraud. In particular, we examine whether large audit firms reduce the incidence of financial statement fraud in China, an emerging market in which auditors face strong government sanctions but low litigation risk associated with audit failures. We find that companies audited by large audit firms are less likely to commit financial statement fraud. This effect is stronger for regulated industries and for revenue-related frauds. Our results are robust to considering the severity of fraud, excluding firms cross-listing in other jurisdictions, using alternative measures of fraud, accounting for the self-selection of auditors, and controlling for other corporate governance mechanisms. Our results highlight the role of government sanctions in assuring audit quality and have important practical implications to help international audit firms – and businesses more generally – successfully compete in China.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.