اطلاعیه

مقاله ترجمه شده یافتن اطلاعات در حسابرسی:منابع ارزش افزوده و زمینه های کاربردی و اجرائی

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

کد محصول:h115

قیمت فایل ترجمه شده ۲۰۰۰۰ تومان

تعداد صفحه انگلیسی: ۲۰

سال نشر: ۲۰۱۳

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۴۶ صفحه WORD

عنوان فارسی:

مقاله ترجمه شده یافتن اطلاعات در حسابرسی:منابع ارزش افزوده و زمینه های کاربردی و اجرائی

عنوان انگلیسی:

The case for process mining in auditing: Sources of value added and areas of application

چکیده فارسی:

هدف از این پروسه،استخراج و کشف اطلاعاتی پیرامون ثبت رویداد است که توسط سیستم ERP شرکت حفظ شده است. هدف این مقاله،ایجاد شرایطی است که در ان حسابرسان داخلی و خارجی به فرایند کشف اطلاعاتی تاثیر گذارده چگونگی انجام حسابرسی تمرکز کنند.ما این کار را با یقین منابع ارزش افزوده یافتن اطلاعلات انجام میدهیم که به شکل زیر می باشد:

۱)اطلاعات یابی،جمعیت کلی داده ها را انالیز کرده و فقط یک نمونه نیست.

۲)ضرورتا داده ها شامل داده ها و متا داده هایی  میشود که مستقل از کارهای حسابرسی می باشد.

۳)فرآیند یافتن اطلاعات این امکان را برای حسابرسان فراهم می اورد تا به طور موثر تری مدل ریسک حسابرسی را پیاده کنند و این کار با اجرای پروسه ها و مراحل تحلیلی صورت می گیرد.

۴)استخراج اطلاعات، این امکان را برای حسابرسان فراهم می اورد تا آنالیزهایی را انجام دهند که با ابزار های حسابرسی موجود ممکن نیست مثل کشف روش هایی که در ان پروسه های تجاری و شغلی به طور دقیق عملی شده و شناسایی روابط اجتماعی میان افراد را هم ممکن می سازد نظریه ما این است که این منابع ارزشی در مقاله استخراج اطلاعات به طور کامل شناخته نشده اند و این مقاله بیشتر روی توسعه ان بعنوان یک متدلوژی اماری تمرکز دارد تا تحقق ان برای عمل حسابرسی تنها هنگامی که حسابرسان و محققان حسابرسی در یابند که چه چیزی درباره پروسه یافتن اطلاعات جدید و بی نظیر می باشد،پذیرش ان در عمل حسابرسی مطلوب خواهد بود

 مقدمه :

پروسه یافتن اطلاعات ابزار جدید و عمده آنالیز ستیماتیک داده هایی است که توسط سیستم برنامه ریزی منبع تجاری بیزنس(ERP  )ثبت شده است.اکنون پروسهERP همه جانبه و فراگیری می باشد که در ان یافتن اطلاعات روشی را برای استخراج مقادیر وسیعی از داده هایی فراهم می کند که به طور روتین و منظم به روشهایی جمع اوری و نگه داری شده اند که بررسی می کند چگونه پروسه ها در ان بیزنس به کار گرفته شده اند.

کانون اصلی پروسه یافتن اطلاعات پروسه تجاری است که مجموعه شخصی از فعالیت های تجاری می باشد که مراحل مورد نیاز برای  نیل به اهداف تجاری را نشان میدهد.تعریف و انالیز پروسه ها برای کارهای چنین تجارت مدرن مثل مدیریت مبنای عمل مهندسی پروسه شغلی و هوش تجاری ضروری است چون پروسه های دقیق تجاری بسیار پیچیده می باشد و تعاملات بسیار زیادی در پروسه های متفاوت به طور همزمان یا در زمانهای متفاوت صورت می گیرد انها غالبا ایده ال نیستند. فرایند یافتن اطلاعات امکان مقایسه میان اینکه چگونه پروسه ها عملی شده و روش هایی را که برای تحقق انها طراحی شده است را فراهم می اورد و این کار فرایند استخراج اطلاعات چنین ارزشی را در حسابرسی بالقوه می سازد.

به طور ویژه، پروسه یافتن اطلاعات ، این امکان را به یک حسابرس داخلی یا خارجی میدهد تا نتایج نا مطلوب ازاد سازی دستگاه های ممیزیERP  را بشناسد تا چنین پدیده های پیش بینی نشده ای را در نظر بگیرند و خدمات مشتریان را تسریع ببخشند.این که به مالکان پروسه اجازه داده شود تا مجموعه های ممیزی را تغییر دهند در صورتی اجتناب ناپذیر است که تجارت و بیزنس از نظر عدم قطعیت به طور موثری اجرا شود اما این امر بدین معنی است که حسابرسان نمی تواند تنها به انجام کنترلها متکی بوده و باید هم چنین تست هایی از جزئیات را انجام دهند. فر ایند یافتن اطلاعات به حسابرسان روش جدید و جامع تری از اجرای ان تست ها و شناخت وضعیت محیط کنترلی را میدهد که بر مبنای اطلاعات امروزی است.

برای مثال نمونه ای را بررسی می کنیم که از تجربه شخصی مولفان شرکت مخابراتی گرفته شده ودر رابطه با دست از کار کشیدن تعداد زیادی از مدیرانی است که توانائیهایشان شامل تنظیم و تصویب معاملات میشود.

Abstract

Process mining aims to extract knowledge from the event logs maintained by a company’s ERP system. The objective of this paper is to make the case for why internal and external auditors should leverage the capabilities process mining offers to rethink how auditing is carried out. We do so by identifying the sources of value added of process mining when applied to auditing, which are as follows: 1. process mining analyzes the entire population of data and not just a sample; 2. critically that data consists of meta-data—data entered independently of the actions of auditee—and not just data entered by the auditee; 3. process mining allows the auditor to have a more effective way of implementing the audit risk model by providing effective ways of conducting the required walkthroughs of processes and conducting analytic procedures; 4. process mining allows the auditor to conduct analyses not possible with existing audit tools, such as discovering the ways in which business processes are actually being carried out in practice, and to identify social relationships between individuals. It is our argument that these sources of value have not been fully understood in the process mining literature, which has focused on developing it as a statistical methodology rather than on applying it to audit practice. Only when auditors and audit researchers appreciate what is new and unique about process mining will its acceptance in auditing practice become feasible.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.