سلام دوست من ، توی این پست براتون یه مقاله انگلیسی جدید منتشر کردیم. این مقاله یه مقاله جدید ISI و علمی پژوهشی هست که توی پایگاه الزویر در سال ۲۰۱۹ منتشر شده. فایل انگلیسی شامل ۱۰ صفحه PDF و فایل ترجمه ۲۵ صفحه WORD و قابل ویرایشه، مثل همیشه مقاله انگلیسی رو می تونید رایگان دانلود کنید. بخش هایی از ترجمه هم براتون رایگان گذاشتم که قبل از خرید ، کیفیت ترجمه رو بررسی کنید. از کیفیت ترجمه هم نگم براتون که مثل همیشه عالییییه. برای خرید ترجمه کامل مقاله روی گزینه خرید و دانلود آنی ترجمه کلیک کنید بعد از پرداخت لینک دانلود بهتون نشون داده میشه، به ایمیلتونم ارسال میشه. اگر سوالی بود می تونید زیر این پست کامنت بزارید سریع جوابتونو میدم.
کد محصول: H380
سال نشر: ۲۰۱۹
نام ناشر (پایگاه داده): الزویر
نام مجله: Journal of Business Research
نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research articles)
فرضیه: ندارد
متغیر: ندارد
مدل مفهومی: ندارد
پرسشنامه : ندارد
تعداد صفحه انگلیسی: ۱۰ صفحه PDF
تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۲۵ صفحه WORD
قیمت فایل ترجمه شده: ۵۹۰۰۰ تومان
عنوان فارسی:
مقاله انگلیسی ترجمه شده ۲۰۱۹ : توزیع عادلانه مقالات در حسابداری، امور مالی و مدیریت: بررسی انتشارات A-star در فهرست مجلات ABDC
عنوان انگلیسی:
Inclusion fairness in accounting, finance, and management: An investigation of A-star publications on the ABDC journal list
برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
وضعیت ترجمه: این مقاله به صورت کامل ترجمه شده برای خرید ترجمه کامل مقاله بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید (لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایش داده می شود)
مقالات مرتبط با این موضوع: برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با این موضوع (با ترجمه و بدون ترجمه) بر روی دکمه ذیل کلیک نمایید
فهرست مطالب
۱.مقدمه
۲. داده ها
۲.۱. فهرست کیفیت مجلات کمیته روسای بازرگانی استرالیا (ABDC).
۲.۲. جمع آوری داده ها
۲.۳. هیئت علمی بر اساس رشته و رتبه
۳. یافته ها
۳.۱. مجموع فرصت های انتشار مقالات
۳.۲. انتشارمقاله در هر دانشکده و نویسندگان
۳.۳. انتشار مقالات به ازاء هر وابستگی
۴. جمع بندی
چکیده فارسی:
تحقیقات زیادی توزیع عادلانه را مورد بررسی قرار داده اند که آیا توزیع عادلانه ای از فضای نشریات در دسترس، در مجلات با ِکیفیت برای تمامی رشته های کاربردی کسب کار وجود دارد. از لحاظ تاریخی، محققان با استفاده از دو تا چهار مجله برتر در هر حوزه، توزیع عادلانه را ارزیابی کرده اند. این مطالعه به بررسی توزیع عادلانه با استفاده از لیست شورای کسب و کار استرالیا می پردازد که نمونه ای بسیار فراگیر از مجلات با کیفیت است. با استفاده از جمع آوری دستی داده ها از ۱۱۷۴۶ مقاله در زمینه های حسابداری، مالی و مدیریت، و تعدادی از دانشکده های استاندارد موسسات معتبر AACSB، ما شواهدی را علیه توزیع عادلانه به دست می آوریم به عنوان نمونه تعداد مقاله های منتشر شده به ازای هر عضو هیئت علمی و همچنین تعداد نویسندگان در هر مقاله برای مدیریت بیشتر از حسابداری و مالی است. علاوه بر این، در حالی که نشریات A-star در مدیریت در میان یک مجموعه بسیار بزرگ از موسسات دانشگاهی توزیع شده است، نشریات در حسابداری و امور مالی محدود به یک گروه بسیار کوچکتر و نخبه از موسسات هستند.
کلمات کلیدی: توزیع عادلانه، شورای روسای کسب و کار استرالیا، مسئله چند حوزه ای، رتبه بندی مجلات، مجلات با کیفیت، فرصت های انتشار
۱.مقدمه
معیارهای ترفیع و تصدی، شایستگی و حفظ در بسیاری از دانشکده های کسب و کار معمولاً به طور انحصاری بر بهره وری تحقیق در مجلات با کیفیت متمرکز است (به عنوان مثال سرنکو و بونتیس، ۲۰۱۳ را ببینید). به گفته زینخان و لی (۱۹۹۹)، کیفیت یک مجله به سه دلیل اصلی مورد توجه جامعه دانشگاهی است. اول، یک جامعه می خواهد نقش یک مجله خاص را در پیشبرد مجموعه دانش آن رشته تشخیص دهد. دوم، ادراک از کیفیت مجله به عنوان شاخص های جایگزین کیفیت بورسیه عمل می کند. سوم، مزایای انتشار در مجلات با کیفیت فراتر از سطح علمی فردی است. کیفیت یک دانشگاه، کالج و دپارتمان همگی تحت تأثیر کیفیت مجلاتی است که هیئت علمی در آنها مقاله منتشر کرده است…
سوالات پژوهش
- تعداد کل مجلات A-star و مقالات A-star منتشر شده در هر رشته چقدر است و میانگین تعداد مقالات در هر مجله و همچنین میانگین تعداد مقالات در هر شماره چقدر است؟
- برای هر یک از اعضای هیأت علمی در حسابداری، مالی و مدیریت در طول دوره بررسی، و همچنین تعداد تالیف مشترک در هر مقاله منتشر شده در هر رشته، چند فرصت برای انتشار مقاله وجود داشت؟
- تأثیر وابستگی های غیر دانشگاهی در هر رشته چیست؟ و
- کدام دانشکده ها توانستند در مجلات A-star مقاله منتشر کنند؟
پاسخ به این سؤالات پژوهشی ممکن است دانشکده های بازرگانی را قادر سازد تا عملکرد بهتر اعضای هیئت علمی سازمانی و فردی را ارزیابی کنند و در نهایت به دانشکده ها کمک کنند تا به ذینفعان مختلف خود خدمات بهتری ارائه دهند و الزامات تحقیق و تدریس آنها را متعادل کنند.
۴.جمع بندی
هدف اصلی این تحقیق با تکیه بر فهرست جامع مجلات با کیفیت ABDC، تعیین این موضوع است که آیا اعضاء هیئت علمی(اساتید) در رشتههای مختلف فرصتهای مشابهی برای انتشار مقاله در مجلات برتر رشته خود دارند یا خیر. در طول دوره دو ساله از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴، ما تعداد مقالات منتشر شده در مجلات ABDC A-star حسابداری، مالی و مدیریت را شمارش کردیم و اطلاعاتی در مورد نویسندگان آن مقالات جمع آوری کردیم.
این مطالعه نشان می دهد که ۳۳۶ دانشکده حسابداری به ازاء هر مجله A-star حسابداری، ۳۰۷ دانشکده مالی به ازاء هر مجله A-star مالی رقابت می کنند، اما فقط ۱۱۰ دانشکده مدیریت به ازاء هر مجله مدیریت Astar رقابت می کنند. پس از استانداردسازی نتایج بر اساس تعداد اعضای هیئت علمی در هر رشته، متوجه میشویم که اعضای هیئت علمی در مدیریت تعداد مقالات بیشتری به ازاء هر عضو هیئت علمی در مقایسه با مقالات حسابداری و مالی منتشر میکنند، در حالی که رشته مالی نسبت به حسابداری فرصتهای انتشار کمی بهتری را نشان میدهد. علاوه بر این، رشته مدیریت دارای بیشترین تعداد نویسندگان به ازاء هر مقاله منتشر شده است، که نشان می دهد هیئت علمی مدیریت تمایل بیشتری به همکاری در پروژه های تحقیقاتی دارد. بنابراین، یافتهها شواهدی را علیه توزیع عادلانه ارائه میدهند و نشان میدهند که دانشکده های مدیریت فرصت بیشتری برای انتشار مقاله در مجلات فهرست کیفیت A-star ABDC در مقایسه با دو رشته دیگر دارند…
Abstract
Substantial research has examined inclusion fairness, which is whether a fair distribution of available publication space exists in quality journals across the functional disciplines of business. Historically, researchers have assessed inclusion fairness using the top two to four journals in each discipline. This study examines inclusion fairness using the Australian Business Deans Council list, which is a much more inclusive sample of quality journals. Using hand-collected data from 11746 articles in accounting, finance, and management, and standardized faculty counts of AACSB accredited institutions, we find evidence against inclusion fairness as the number of articles published per faculty member as well as the number of authors per paper are larger for management than for accounting and finance. Further, while A-star publications in management are distributed among a very large pool of academic institutions, publications in accounting and finance are limited to a much smaller and more elite group of institutions.
Keywords: Inclusion fairness, Australian Business Deans Council, Multiple constituency problem, Journal rankings, Quality journals, Publication opportunities
مقالات مرتبط با این موضوع |