اطلاعیه

مقاله ترجمه شده فرصت طلبی خریدار در مبادلات بین بنگاهی

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

کد محصول:M485

قیمت فایل ترجمه شده:  ۱۱۰۰۰  تومان

تعداد صفحه انگلیسی:   ۱۳

سال نشر: ۲۰۱۳

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۴۳  صفحه word

عنوان فارسی:

مقاله ترجمه شده فرصت طلبی خریدار در مبادلات بین بنگاهی

عنوان انگلیسی:

Buyer opportunism in business-to-business exchange

چکیده فارسی:

یک پدیده قابل اهمیت در روابط بین خریدار و فروشنده، فرصت طلبی است . به ازای اثرات منفی شناخته شده از رفتار های فرصت طلبانه در روابط خریدار و فروشنده ، شرایطی که در آن یک متخصص حرفه ای تامین کننده درگیر عمل فرصت طلبی می گردد، نامشخص است. با ترکیب نظریه ها از رشته های مختلف، یک مدل جامع آزمون کننده از عوامل روابط خاص خریدار و فروشنده، عوامل محیطی، عوامل تفاوت فردی ، و عوامل موقعیتی که به احتمال زیاد بر تصمیم خریدار برای استفاده از تاکتیک های فرصت طلبی تاثیر می گذارند، به دست آمده است. نتایج نشان می دهند که چگونه این نظریه های مختلف ترکیب می شوند تا به توضیح جامعی از رفتار خریدار که در ادبیات موضوعی قبل وجود داشته است، بپردازند. با استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری یک نمونه از ۳۲۸ معامله خرید ، عوامل به دست آمده تاثیرگذار بر فرصت طلبی خریدار شامل قدرت، ارزش های اخلاقی شرکت های بزرگ ، صداقت ، فرصت طلبی رهبر ، جهل عمدی ، و ابزار مورد انتظار ذهنی می باشند. این مطالعه همچنین پشتیبانی تجربی برای تمایز بین دو نوع از فرصت طلبی قوی و ضعیف را فراهم می نماید. این تحقیق با اشاره به مفاهیمی در زمینه تئوری و عمل ، محدودیت ها، و زمینه های لازم برای تحقیقات آینده به نتیجه گیری پرداخته و پایان می یابد.

واژگان کلیدی: فرصت طلبی، خرید، رابطه خریدار و فروشنده، اصول اخلاقی، اخلاق کسب و کار

۱.         مقدمه

در طول دهه گذشته ، امواج تخلفات مالی، حباب تکنولوژی دوران ” dot.com ” و بعد از آن حباب مسکن در ایالات متحده آمریکا همراه با بحران بانکی اخیر جهانی، سبب توجه به نقش نتایج عملکرد غیر مالی شرکت ها شده است. محققان در حال حاضر به این سوال می پردازند که آیا بازده اقتصادی و تعهدات قانونی، تنها نتایج موجود هستند و یا اینکه آیا شرکت دارای وظایف فرعی برای حفاظت از محیط زیست ، رعایت حقوق بشر ، کار ایمن، رفتار اخلاقی ، و پشتیبانی تنوع می باشد یا خیر. نگرانی جمعی برای این وظایف فرعی اغلب تحت عنوان مسئولیت اجتماعی شرکت ها (CSR) شناخته می شود، و در زمینه مبادلات بین بنگاهی ( B2B ) به عنوان مسئولیت اجتماعی خرید و تدارکات ( PSR )، مورد اشاره قرار گرفته است ( کارتر ، ۲۰۰۴). CSR به تازگی توجه علمی گسترده ای را در همه جا ( Vlachos ، Theotokis ، و Panagopoulos ، ۲۰۱۰ ) و در میان رشته های دانشگاهی به دلایل خوبی، به دست آورده است. CSR سبب بهبود عملکرد مالی(Peloza ، ۲۰۰۶ ون Beurden و Gössling 2008 Allouche و لاروش ، ۲۰۰۶ )،  ارزش نام تجاری ( ملو و Galan ، ۲۰۱۱ ) ، ارزش شرکت ( جو و Harjoto ، ۲۰۱۱ ) ، شهرت و اعتبار (چیو ، یانگ، و ژن PAI ، ۲۰۱۰ ) ، عملکرد نام تجاری ( لای و همکاران، ۲۰۱۰) و وفاداری مصرف کننده ( مارین ، رویز ، و روبیو ، ۲۰۰۹ ) در شرکت های بزرگ می گردد.

از میان ابعاد مختلف CSR، بعد اخلاق حداقل توجه را دریافت کرده است و مانند یک فرزند خوانده در زمینه پژوهش CSR به عاریت باقی مانده است. این امر به ویژه به عملکرد تدارکات با توجه به تاثیر آن بر مقدار قابل توجهی از درآمد شرکت، تا ۷۰٪، وابسته است. (هارت، Reinecke، و Spiller، ۲۰۰۷) عجیب است که با وجود ریسک مالی بالا و اجرای تحقیقات روزافزون در زمینه CSR، ما هنوز به طور کامل درک نکرده ایم که چرا افراد انتخاب های غیر اخلاقی (Gephart، هریسون، و Trevino، ۲۰۱۰) را در یک رابطه بین بنگاهی، انجام می دهند.

Abstract

A phenomenon of significance in buyer–supplier relationships is opportunism. In lieu of the known negative effects of opportunistic behavior on buyer–supplier relationships, the circumstances in which a sourcing professional engages in acts of opportunism are unclear. Combining theories from multiple disciplines, a comprehensive model tested buyer–supplier relationship-specific factors, environmental factors, an individual-difference factor, and situational factors likely to affect a buyer’s decision to use opportunistic tactics. Results reveal how these different theories combine to provide a more comprehensive explanation of buyer behavior than existed in prior literature. Using structural equation modeling of a sample of 328 procurement transactions, factors found to affect buyer opportunism included buyer power, corporate ethical values, honesty/integrity, leader opportunism, willful ignorance, and subjective expected utility. This study also provides empirical support for distinguishing between two types of opportunism — strong and weak. The research concludes with implications for theory and practice, limitations, and areas for future research.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.