اطلاعیه

مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی- مبانی و چارچوب نظری پیشینه تحقیق داخلی و خارجی

کد محصول: PMD85

تعداد صفحات :   ۶۵   صفحه

فرمت فایل WORD

قیمت: ۱۳۰۰۰ تومان

دانلود فایل بلافاصله بعد از خرید

مبانی نظری ، ادبیات ، پیشینه تحقیق داخلی ، پیشینه تحقیق خارجی در مورد  مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی

بخشی از متن

انسان به عنوان یک منبع و سرمایه:

سرمایه انسانی وسیله ای است برای دستیابی به مزیت رقابتی ، ماهنامه بیزینس[۱] ، آینده را با عنوان” جنگ جهانی برای استعدادها”[۲]معرفی می نماید،  نیازی روز افزون برای تشویق خلاقیت، شاهراه های استعداد که باید نیروی کاررا دگرگون نماید ازدیگر مولفه های جهان آینده خواهد بود. در دنیای آینده دیگر گزارشهای سالانه که در آن مولفه های مالی به صورت عملکرد به هیئت مدیره داده می شود محلی از اعراب نخواهد داشت، بلکه سازمان باید بتواند اثبات نماید که مردم بزرگترین سرمایه آن می باشد[۳]. (گیبسون و کریستوفر،۲۰۱۰: ۴)

بهره وری کارگران علمی، بزرگترین چالش مدیریتی قرن بیست و یکم است. افزایش بهره وری کارگر علمی در کشور های توسعه یافته، رمز و ضرورت بقا آنها است. کشور های توسعه یافته، به هیچ طریق دیگری نمی توانند به حفظ کیان خود امیدوار باشند چه رسد به حفظ رهبری و سطح زندگیشان. (دراکر، ۱۳۸۶: ۱۹۳)

دراکر زمانی که مقایسه ای بین بهره وری در دو نوع کارگر رابررسی می کند چنین بیان میدارد که کار بر روی موضوع بهره وری کارگران علمی، از مدتها قبل، آغاز شده است، “ما از لحاظ کار واقعی بر روی بهره وری کار گران علمی در سال ۲۰۰۰ تقریبا در همان جایی هستیم که از لحاظ بهره وری کارگران یدی، در سال ۱۹۰۰، یعنی یک قرن پیش بودیم”.( همان،۱۷۵)

وظیفه مدیریت حفظ دارایی های سازمانی است که در اختیار دارد. مفهوم این حرف در جایی که دانش تک تک کارگران علمی، نوعی دارایی ، و در اغلب موارد، دارایی اصلی یک موسسه ، به حساب می آید، چه می باشد؟معنا و مفهوم این مطلب در سیاست های پرسنلی و کارگزینی چیست؟برای جذب و حفظ کارگران علمی با بالاترین بهره وری به چه چیزهایی نیاز است؟برای افزایش بهره وری آنها، وتبدیل بهره وری افزوده آنها به ظرفیت کاری سازمان، چه چیزهایی لازم است؟  (همان،۱۸۳).

بررسی مقایسه ای مسائل نظری ناشی از پژوهش:

هر زایشی نیازمند لقاح ناشی از تبیین شباهت ها[۴] و یا تفاوت های[۵] دو و یا چند پدیده است.شباهت ها سخن از آن دارد که”الف”همچنان است که “ب”می باشد و تفاوت هاآنگاه سربر می آورند که “ج” ازگونه ای باشد درحالیکه[۶] “د” از گونه ای دیگر.هر تزی نیازمند سنتز ایده ها بوده و سنتز ایده ها از دل تبیین شباهت ها بر می خیزد.(والک[۷]،۱۹۹۸).

سخن از شباهت ها ، در واقع سخن گفتن از مقایسه است ، مقایسه یکی از بهترین روش ها جهت بهره برداری از دانش ضمنی و یا عقاید نهفته یک نویسنده دارد.(روتیو[۸]،۲۰۰۷).بررسی مقایسه ای ،مانند هر روی آورد دیگری، مراحلی دارد که توفیق هر مرحله ای مرهون موفقیت مراحل قبل از آن است.در روی آورد منطقی می توان گفت دو امر بالکل غیر قابل مقایسه پذیر نیستند اما اگر بین دو امر ، تغایر همه جانبه وجود نداشته باشد، امکان مقایسه و کشف شباهت ها و تفاوت وجود دارد.وقتی به مقایسه آرا و مکاتب می پردازیم ، ملاک تطبیق پذیری وجود نقطه تماس حداقل در یکی از اضلاع معرفتی است.(فرامرز قراملکی،۲۶.۷.۱۳۸۶ : روزنامه رسالت)

در این بخش از پژوهش پس از بیان ضرورت مداقه در سایر نظریه های مرتبط با روند کلی پژوهش، به هم پوشانی ها و تفاوتهای رویکرد مورد مطالعه با سایر نظریه های مطرح در این زمینه پرداخته شده است.

فهرست مطالب

مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی      ۳

انسان به عنوان یک منبع و سرمایه:   ۳

بررسی مقایسه ای مسائل نظری ناشی از پژوهش:     ۴

نگاه به سازمان از درون و برون:        ۴

تئوری مبادلات اجتماعی:      ۸

تئوری ویژگی های شغلی :    ۹

نظریه الگوی پردازش داده های اجتماعی:     ۱۱

دیدگاه منبع محور:    ۱۱

ضرورت کمی سازی دستاورد های منابع انسانی:      ۱۳

رویکردهای مختلف مطالعه شیوه های مدیریت منابع انسانی: ۱۳

سیستم کاری عملکرد بالا:     ۱۵

ماهیت ارتباط مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی :     ۱۹

الف ) تاثیر مستقیم:   ۱۹

ب) تاثیر غیر مستقیم: ۱۹

موافقان و مخالفان رویکردهای تاثیر مستقیم و غیر مستقیم مدیریت منابع انسانی و عملکرد سازمانی:     ۲۰

نام هایی متفاوت، ویژگی هایی مشترک:      ۲۰

پیشینه تحقیق:         ۲۱

مقدمه: ۲۱

الف) تحقیقات داخلی: ۲۲

ب)تحقیقات خارجی:  ۲۷

فهرست منابع  ۶۴

الف ) کتاب های داخلی و ترجمه شده:        ۶۴

ب) مقالات فارسی:     ۶۵

ج) منابع انگلیسی:     ۶۶ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.