اطلاعیه

مقاله ترجمه شده ایجاد مهارت های تازه در منابع انسانی و افراد حرفه ای در عرصه‌ روابط صنعتی

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

کد محصول: M242

سال نشر: ۲۰۰۲

نام ناشر (پایگاه داده): الزویر

نام مجله: Human Resource Management Review

نوع مقاله: علمی پژوهشی (Research articles)

تعداد صفحه انگلیسی:  ۲۶ صفحه PDF

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۴۴  صفحه word

قیمت فایل ترجمه شده:  ۱۸۰۰۰  تومان

عنوان فارسی:

مقاله ترجمه شده :  ایجاد مهارت های تازه در منابع انسانی و افراد حرفه ای در عرصه‌ روابط صنعتی

عنوان انگلیسی:

Developing new proficiencies for human resource and industrial relations professionals

چکیده فارسی:

بهبود آموختن منابع انسانی و افراد حرفه ای در عرصه‌ی روابط صنعتی مستلزم ایجاد روش آموزش و تعلیم تخصص‌ها و مهارت هایی است که باید در بازار کار به فعلیت در آیند . این مهارت ها منعکس کننده توانایی ترکیب با محتوای سنتی و مهارت اکتسابی از طرق خلاقانه و همراه با افزایش ارزش کار کارکنان هستند . اجرای این رویکرد به مهارت نیازمند شناختِ نیاز و مهارت‌ها ، ارزیابی کارآیی برنامه تحصیلی تکمیلی و تشخیص خلاء‌ها است . کارکرد کیفی در فرآیند گسترش باید سنجش توانایی تشخیص و تعدیل دانش و مهارت اکتسابی به کار گرفته شود

کلید واژه‌ها : مهارت‌ها ؛ دانش محتوایی‌ ؛ مهارت های اکتسابی؛ افراد حرفه ای در منابع انسانی ؛ افراد حرفه ای در روابط صنعتی ؛ آموزش حرفه ای ؛ استمراد عملکرد کیفی .

۱.  مقدمه

o          تحولات اخیر در نقش منابع انسانی و روابط صنعتی (HR/IR) در سطح حرفه ای نیازهای تازه‌ای را جهت عملکرد مؤثر در تغییر روند کار و محیط آن به بار آورده است . این نیازها در هسته‌ی اصلی قابلیت‌ها یا “دانش” ، مهارت و توانایی‌های کسب شده توسط افراد حرفه ای در منابع انسانی خلاصه می شوند . هر اصطلاحی که به کار رود ، این نیازها فراتر از ضرورت های کاری HR/IR هستند . نحوه‌ی تغییرِ فرهنگ این عرصه و تغذیه‌ی قابلیت‌ها بحث های زیادی را برانگیخته است .

o          توجه بسیار کمتری به آماده سازی HR/IR و مشاغل آن داده شده است ، به نحوی که این مشاغل می‌توانند در حد افراد حرفه‌ای HR/IR مطرح شوند و در سازمان ها نیز عنوان گردند . خاصه برای تحصیل کردگان و حرفه ای‌ها و افرادی که در سطح کارشناسی ارشد و بالاتر هستند . چاش برنامه‌های دانشگاهی تعیین نحوه‌ی تأمین دانش است و نیز تمرکز به محتوای سنتی نیز در این باره مهم خواهد بود . تأکید بیشتری را باید درباره‌‌ی گسترش مهارت های تکمیلی داشت ؛ و به طور خلاصه ، فارغ التحصیلان HR/IR باید بتوانند برنامه‌ی درسیِ رسمی خود را به پایان برسانند .

o          کار آمد ترین راه دستیابی به این هدف تأکید بر گسترش کار دانشجویان و کسب مهارت‌های حرفه‌ای است . این مهارت‌ها منعکس کننده‌ظرفیت فارغ التحصیلان برای کسب دانش و مهارت تکمیلی و خلاقانه هستند . به بیان دیگر ، ما می توانیم دانش را همچون مهارت کسب شده در فرآیند کسب مهارت بیابیم . مهارت‌های حرفه‌ای با قابلیت و دانش صرف تفاوت دارند  و در اینجا بر آموزش در سطح دانشجویان HR/IR تأکید می‌رود ؛ این گروه از دانشجویان تأکید بر ارزیابی برنامه‌ی آموزشی شاهد خواهد بود .

o          پس از پردازش و اقدام بیشتر ، ارتباط HR/IR با نیازهای مربوطه باید به تفضیل بررسی گردد . روابط صنعتی علمی گسترده و اجتماعی و مرتبط با روابط اشتغال است ؛ تاریخچه‌ی آن به مسائل کار و نقش اتحادیه‌ها و دولت در بهبود مسائل بار می گردد . با کاهش اقتدار اتحادیه‌ها در دهه‌های اخیر در رشد نیاز به کارشناسی منابع انسانی ، برنامه‌های تحصیلِ در نظر گاه پدید آمدند . در این حال آنچه توسط مدیریت پرسنل انجام می شد گسترش یافته و منابع انسانی و مدیریت آن را وسعت می‌بخشید . با آنکه این دو عرصه از صنعت ، یعنی روابط و مدیریت پرسنل همگرایی دارند ، تفاوت های عمده‌ای میانشان دیده می شود .

o          چهار سئوال در اینجا به میان می آیند . اول ، چه مهارت هایی باید برای HR/IR گسترش یابد ؟ دوم ، چه اولویت‌هایی در این میان مطرح‌اند ؟ سوم ، تا چه حد باید آکادمیک HR/IR را برای کسب دانش و فن گسترش داد ؟ چهارم ، چگونه برنامه‌های HR/IR می تواند باعث بهبود دانش و مهارت در زمینه‌های مختلف شوند ؟ سئوال اول از طریق تحلیل و بررسی ستون حل می شود و پاسخ می گیرد . سئوال دوم ، اما از طریق گسترش عملکرد کیفی پاسخ می‌یابد . و سئوال سوم و چهارم نیز با اشاره به تحلیل محتوای متون پاسخ می‌یابد . دانشگاه ویکانسین در این باره بررسی‌هایی را انجام داده است ، تحت عنوان برنامه‌ی تکمیلی مدیسون (IRRI) توجه خاصی در اینجا به گرایش به منابع انسانی شده است ؛ پس ، مراجع کل کتاب به بحث HR/IR ربط دارند .

Abstract

Enhancing the effectiveness of human resource and industrial relations professionals requires developing during their education and training the proficiencies they must be able to demonstrate when they enter the labor market. These proficiencies reflect their ability to combine traditional content and acquired skills in creative ways that add value to their employers. Implementing a proficiencies approach requires identifying the needed proficiencies, assessing the effectiveness of master’s degree programs in producing these proficiencies, and identifying gaps to be filled. A qualify function deployment process is used to assess the leveraging power of content knowledge and acquired skills in developing these proficiencies.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.