اطلاعیه

مقاله ترجمه شده تأثیر فن آوری در آموزش مجازی حسابداری مدیریتی

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

کد محصول:  h175

قیمت فایل ترجمه شده ۱۹۰۰۰ تومان

تعداد صفحه انگلیسی: ۶

سال نشر:  ۲۰۱۵

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۱۱ صفحه  WORD

عنوان فارسی:

مقاله لاتین ترجمه شده رشته حسابداری: تأثیر فن آوری در آموزش آنلاین (مجازی) حسابداری مدیریتی

عنوان انگلیسی:

Technological impact on teaching of online managerial accounting

چکیده فارسی:

استفاده از تکنولوژی در سطح آموزش های دانشگاهی حسابداری مدیریتی، به عنوان دوره های برخط باز و گسترده (MOOCها)، که به عنوان ابزاری برای صرفه جویی در هزینه برای بسیاری از دوره های دانشگاهی در سطح مقدماتی ارائه شده اند، یک مسیر اجتناب ناپذیر می باشد. با این حال، منافع آن برای چندین سال آشکار نخواهد شد و هنوز هم بحث های زیادی در میان کارشناسان وجود دارد (مجله ی وال استریت، ۱۲می ۲۰۱۴). دانشگاه ما از این قاعده مستثنی بوده و ما در حال تلاش آموزش برخط به طور آزمایشی هستیم. در حال حاضر من برای بیش از دو سال به صورت برخط در سطح اصلی حسابداری مدیریتی، تحت آموزش قرار گرفته ام.

با توجه به مشاهدات من در طی دو سال گذشته، دانشجویان با انگیزه، کارهایشان را همانند دانشجویان حضوری انجام می دادند، اما دانشجویانی که انگیزه ی بسیار بالایی نداشتند، نرخ شکست و مبارزه کردن در آنها بالا بوده است. استفاده از MOOC ها برای اهداف اجتماعی و یا علوم انسانی ممکن است قابل قبول باشد؛ اما برخی کلاس های فنی مانند حسابداری، به طور موثر به عنوان یک فرایند برای ارائه محتوای دوره ها تفسیر نمی شوند.

من به طور تجربی با استفاده از روش رگرسیون خطی کامپیوتری این موضوع را آزمایش کرده ام که نتایج کلاس ما، عملکرد دانشجویان تحت این روش را در مقایسه با دانشجویان حضوری نشان می دهد. دانشگاه ما از Echo360 برای ضبط سخنرانی ها استفاده می کند و من آن را برای این روش در دسترس قرار داده ام. من توضیحات رو در رو  را برای کمک به دانشجویان حضوری ارائه داده ام، اما دانشجویان مجازی  در درجه اول با تکیه برخود، کار انجام داده اند.

کلید واژه ها: آموزش آنلاین (مجازی)، حسابداری مدیریتی، تأثیر تکنولوژی در آموزش

مقدمه

ممکن است درآینده، دوره های آنلاین، نقش مهم تری را در آموزش عالی ایفا کنند. دوره های گسترده و باز آنلاین (Moocs) محبوب هستند، چرا که آنها برای دانشجویان غیرسنتی همانند دانشجویان در مکان های از راه دور، مفید می باشند (مجله وال استریت، ۱۲می ۲۰۱۴). با این حال، چگونگی نظارت بر امتحانات و مسائل مربوط به امنیت آنلاین، از نگرانی های Moocs می باشد. دانشگاه نبراسکا در اوماها، کمیته ویژه ی Mooc را آغاز کرده اند، اما تاکنون پیشرفت های زیادی ایجاد نشده است.

کمیته ی موقت در حال حاضر، به دلیل نبود پشتیبانی بودجه ای از سوی دانشگاه، غیرفعال می باشد. آموزش آنلاین، برای مثال، موارد موفق آموزش زبان در ونزوئلا می باشد (مجله وال استریت، ۱۸ ژوئن ۲۰۱۴). با این حال، اینکه آیا این مدل به دیگر دوره ها نیز اعمال خواهد شد، یک سوال تجربی است. این مقاله، مسائل جاری در آموزش حسابداری آنلاین مدیریتی را بررسی خواهد کرد.

بخش بعدی، مقالات مربوط به این پژوهش را بررسی می کند. بخش زیر، روشی را که من استفاده کرده ام، توضیح می دهد. بخش پایانی، یافته های من و محدودیت های این پژوهش را به طور خلاصه بیان می کند.

۲- تحقیقات گذشته

مدل های مختلفی برای ارزیابی عملکرد دانشجویان وجود دارد. کریستومو (۲۰۱۱) از یک ابزار استاتیک با ۶۰ سوال چند گزینه ای با آزمون قبل و بعد، برای اندازه گیری یادگیری دانشجویان استفاده می کند. با این حال، برای من مطالعه ی خود، از یک تکلیف کامپیوتری برای مقایسه عملکرد دانشجویان مجازی با عملکرد دانشجویان حضوری استفاده کرده ام. کامپیوتر و دیگر رسانه ها، فرآیند یادگیری دانشجویان امروزی را تحت تأثیر قرار می دهند. (Jones و Wright،۲۰۱۰ ). مهارت های پایه ی کامپیوتر، برای کسب مدرک تحصیلی در آموزش دانشگاهی امروزه لازم می باشد، اما ما به دلیل کاهش بودجه، دوره های درمانی را آموزش نمی دهیم.

Abstract

Using technology in teaching college level Managerial Accounting is an inevitable trend as massive open online courses (MOOCs) are proposed as cost saving tools for many entry-level college courses. However, its benefits won’t be evident for several years and there is still much debate among experts (Wall Street Journal, May 12, 2014). Our university is no exception and we are trying online teaching on a trial basis. I have been teaching online principle-level Managerial Accounting for more than two years now. From my observations over the past two years, motivated students are doing as well as the face-to-face students are, but non-highly motivated students struggle and failure rates are high. It may be acceptable to use MOOCs for social or humanities subjects, but some technical classes like accounting, do not translate effectively as a mechanism to deliver course content. I tested empirically using a Regression Analysis computer assignment to examine this issue and our class results show online students underperformed on this assignment compared to in-class students. Our college uses Echo360 for recording lectures and I made the recording available for the assignment. I provided face-to-face explanations and help for in-class students, but online students worked primarily by themselves.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.