اطلاعیه

مقاله ترجمه شده حسابداری تعهدی در دولت: آیا حسابداری مستقل هنوز هم مناسب است

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

کد محصول: h165

قیمت فایل ترجمه شده ۱۸۵۰۰ تومان

تعداد صفحه انگلیسی: ۸

سال نشر:  ۲۰۱۴

تعداد صفحه ترجمه فارسی:  ۱۵  صفحه  WORD

عنوان فارسی:

مقاله ترجمه شده حسابداری تعهدی در دولت: آیا حسابداری مستقل هنوز هم مناسب است

عنوان انگلیسی:

Accrual accounting in government: Is fund accounting still relevant

چکیده فارسی:

هدف اصلی حسابداری بخش دولتیعمل کردن به عنوان یک متولی برای محافظت و مدیریت پول و ثروت عمومی و باز پرداخت حسابرسی است . حسابداری مستقل به عنوان پاسخ منطقی و به عنوان یک روش کنترل قابل اعتماد برای چنین اهدافی استفاده می شود. با تاکید بر حسابداری تعهدی که قابل اعتماد تر از حسابداری نقدی در زمینه ی اندازه گیری عملکرد مالی دولت میباشد این مطالعه برای ارزیابی ارتباط حسابداری مستقل در اتخاذ حسابداری تعهدی برنامه ریزی شده توسط دولت فدرال در مالزی ایجاد شده است . بنابراین هدف از این مقاله ارائه ی شواهدی به منظورپشتیبانی از میزان ارتباط حسابداری مستقل برای تصویب حسابداری تعهدی از گزارشگری مالی در دولت فدرال مالزی میباشد .

کلمات کلیدی: بودجه دولت، حسابداری مستقل ، حسابداری تعهدی، دولت فدرال، مالزی

مقدمه

 از لحاظ تاریخی میتوان گفت که سیستم بودجه بندی بر اساس ورودی و سیستم های حسابداری مبتنی بر پول نقد  توسط دولت ایالات متحده آمریکا (ایالات متحده آمریکا) برای حسابداری و گزارشگری مالی با هدف محافظت و مدیریت پول مردم و بازپرداخت حسابرسی استفاده شد . با این حال  این سیستم های سنتی اطلاعات حسابداری لازم را که برای کار کارآمد و موثر بودن دولت نیاز بود ارائه نمیکردند . تعداد رو به رشدی از کشورها از جمله استرالیا نیوزیلند و انگلستان   از قبل ورودی ها را بر اساس نتایج سیستم بودجه بندی  از حسابداری مبتنی بر پول نقد به نوعی از  سیستم حسابداری تعهدی منتقل میکردند .هدف اصلی حسابداری بخش دولتی در اوایل کار خود    نشان دادن حقوق و قراردادهای دولتی  بود . دولت به عنوان یک متولی برای حفاظت / مدیریت  سرمایه های عمومی و باز پرداخت مسولیت حسابرسی عمل میکند  و بنابراین حسابداری مستقل  به عنوان یک تکنیک کنترل قابل اعتماد برای چنین اهدافی مورد استفاده قرار میگیرد . حسابداری مستقل سیستم حسابداریست که  بر حسابرسی به جای سود دهی استفاده شده توسط دولت و سازمان های غیر انتفاعی تاکید میکند . این مجموعه ای خود میزان حسابرسی میابشد که  برای مقاصد خاص مطابق با قوانین و مقررات یا محدودیت خاص تفکیک شده است  (ویکیپدیا، ۲۰۱۳). به استقرار سریع  و در حال رشد انواع کسب و کار سازمان های دولتی و اصلاحات مالی بخش دولتی ,و نیاز به تصویب حسابداری تعهدی در بخش عمومی برای  سنجش عملکرد اطلاعات مالی در نتیجه ی عملکرد و مدیریت مالی موثر نیاز است(Freeman & Shoulders1999 and Accountants Today2011) . در میان تغییرات متعدد در شیوه ی حسابداری دولتی  در سال های اخیر ,حسابداری تعهدی بر اساس استانداردهای بین المللی حسابداری بخش عمومی (IPSAS) تصویب شده است . صورتهای مالی  اطلاعاتی را به کاربران در زمینه ی معاملات گذشته شامل پرداخت و دریافت پول نقد آماده  ارائه میدهد . انها همچنین تعهداتی را به منظور پرداخت پول نقد در آینده و  منابعی که نشان دهنده ی پول نقدی  دریافت شده در آینده هستند را متذکر میشوند . در ارزیابی مفهوم ارتباط حسابداری مستقل بودجه ای  برای دولت فدرال مالزی در اقلام تعهدی حسابداری محیطی بررسی و حقیقت گسترده ای  به عنوان پشتیبانی روش پژوهشی  برای رسیدن به دو هدف زیر  استفاده میگردد :

۱. به  منظور بررسی اینکه آیا حسابداری  مستقل ,هنوز هم  با سیر تحولات دولت  فدرال در مالزی با محیط حسابداری تعهدی در ارتباط است

۲. برای بررسی مقاله ها در زمینه ی ارتباط حسابداری  مستقل بر مبنای سیستم حسابرسی تعهدی دولت فدرال و در زمینه ی گزارشگری مالی در دو کشور توسعه یافته یعنی ایالات متحده ی آمریکا و نیوزیلند .

Abstract

The main purpose of public sector accounting is to act as the trustee to protect and manage public moneys and discharge accountability. Fund Accounting is used as the rational response to serve as a reliable control technique for such purposes. With the emphasis of accrual accounting which is more reliable than cash accounting in measuring financial performance of government activities, this study therefore attempts to evaluate the relevance of the Fund Accounting in the planned adoption of accrual accounting by the Federal Government in Malaysia. Thus, the objective of this paper is to provide literature evidence to support on the relevance of Fund Accounting for the adoption of accrual basis of financial reporting in the Federal Government of Malaysia.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.