اطلاعیه

مقاله انگلیسی ترجمه شده : تئوری محدودیت ها: یک ارزیابی مقایسه ای

دانلود رایگان مقاله بیس انگلیسی

خرید و دانلود ترجمه ی مقاله انگلیسی

کد محصول:h2

قیمت فایل ترجمه شده ۱۰۰۰۰تومان

تعداد صفحه انگلیسی: ۱۹

سال نشر:  ۲۰۰۵

تعداد صفحه ترجمه فارسی: ۲۵ صفحه WORD

عنوان فارسی:

مقاله ترجمه شده تئوری محدودیت ها : یک ارزیابی مقایسه ای (ظرفیت حاشیه ای = حاشیه سود )

عنوان انگلیسی:

THE THEORY OF CONSTRAINTS: A COMPARATIVE ASSESSMENT

چکیده فارسی:

تغییر سازمان در اقتصاد جهانی که دردهه اخیر صورت گرفت با پذیرش مفاهیم تولید lean و سیستم انعطاف پذیر همراه بود . این مفاهیم به به صورت تلویحی معیاری از تولید و ظرفیت کاری را که با تقاضا و ظرفیت فعلی پذیرش هم خوانی داشتند را عرضه می کنند . سر منشاء وجود مدیریت ظرفیت محدود به دلیل تحقیق مستمر برای راندمان بالاتر و عدم توازن بین منابع و تقاضا برای منابع بیشتر بوده است . برای موسسات خصوصی و در تمام زمینه ها در اقتصاد ایرلند محدودیتهای مضاعفی اعمال شده است . موسساتی که در سطح بین المللی فعالیت می کنند با محدودیت های در سطح جهانی در مورد مدل های تولیدی lean مواجه هستند . موسساتی که در بخش های غیر تجاری فعالیت می کنند با مشکلات تازه ای که مربوط به کمبود کارمندان و سایر منابع می باشد مواجه می باشند در حالی که قبلا مشکل رکود و پایین بودن راندمان در مورد منابع وجود داشت .

سئوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چگونه حسابداری مدیریتی میتواند در مدیریت این گونه مشکلات و ارائه ظرفیت موجود به آنچه که مد نظر است مفید باشد . صرف نظر از این مطلب نبود تکنیک های برتر کمی به روز به آن نحوی که در گفته ها وجود دارد نیز از مشکلات است. روش بهینه سازی در برنامه ریزی خطی این امکان را به شما می دهد که مشکلات پیچیده ای که شامل محدودیت های مختلف ظرفیت هستند را حل کنید . علیرغم اصول شناخته شده و تفکر وجود مبانی بلند مدت حسابداری ، مدارک کمی وجود دارد که نشان دهنده کاربرد متداول این اصول و تفکر در حسابداری یا عملکردهای هیئت مدیره باشند .

Eli gold ratt  در کتاب ((the goal)) با ارائه نظرات به صورت تئوری محدودیت ها جان تازه ای به دیدگاههای بهینه سازی تجاری داد . (گولدرات و کوکس ۱۹۹۳ ) . این نظرات مدیریتی بهترین فروشنده به صورت یک داستان مهیجی است که در آن تلاش مدیر شرکت ظرف مدت ۹۰ روزبرای حفظ زیان ناشی از عملکرد جلوگیری از ورشکستگی پیگیری می شود . در این داستان گلدرات و دکوکس به حسابداری قیمت تمام شده به عنوان ((دشمنی برای بهره وری )) حمله می کنند به جای آن از تکنیک ها ی پیشرفته کلی نگری همانند MRP درست سر موقع jit و کنترل آماری پروسه استفاده می کنند .

در این مقاله به تفضیل کمک نسبی فرضیه محدودیت ها نسبت به روش های تجاری حسابداری مدیریتی برای بهره گیری از منابع و تصمیم گیری توضیح داده شده است . این مقاله همچنین اشاعه و ارزیابی تئوری محدودیت ها و واکنش هایی که در قبال آن در حسابداری و فرهنگ مدیریتی ایجاد شده نیز مورد بررسی قرار می دهد . تداوم بقای حسابداری قیمت تمام شده در برابر حملات مستمری که به آن می شود مشابه احتمالات گلدرات در بخش مربوط به توانایی مقررات برای ایجاد تغییر و قرار دادن پیشرفت های اجباری به صورت برنامه و برنامه های آموزشی است . یک نمونه در زمینه خود تئوری محدودیت ها است

leg horgren et al(1999) &morse &Zimmerman(1997) مدارک در طی پروسه نشان می دهند که چه عقاید جدیدی اساس این مثال جذب تفکر مدیریت سنتی شده است .

کلمات کلیدی : مدیریت ظرفیت ، تئوری محدودیت ها ، حسابداری

ترجمه بخشی از مقاله

نتیجه گیری

مهمترین پرسشی که در این مقاله مطرح شده است صرفاً در رابطه با نظر منتقدان toc در زمینه وجود ایراد در معیارهای حسابداری یا اینکه معیارهای آن نسبت به سایر اندازه گیریها یا روشهای حسابداری  ومدیریتی ساده هستند ویا اینکه نظرات مخالفان در موارد کمی که مدلها برای آنها طراحی شده اند اعمال می شود نیست وبلکه آن است که چرا در  رابطه با فرهنگ حسابداری این یک تئوری  واپسگرانه است.این مطالب از آنجا یی جالب توجه است که شواهد  عینی در این زمینه در کار goldratt وجود داشته روی مباحث آکادمیکی در زمینه فرضیات وکاربردهای حسابداری داشته است.(jones & dugdale 1998) آنها خاطرنشان شدند که گلدرات هرگز به سایر نویسندگان استناد  نکرده است ولی برای نشان دادن مطالب بارها به پلاتو و ایسک نیوتون متوسل شده است.

علاوه براین جونزو داگدال قبول  کردند که toc پتانسیل قابل توجهی برای عنوان شدن به صورت فرضیه انتقال دارد.آنها ادعا کردند که “این شیوه توانایی متدولوژی جهت تغییر مستقیم خاص داشته وبا اهداف موانع به همان گونه ای که هستند برخورد می کنند”این آخرین نکته به بهترین شکل عنوان شده است زیرا toc تنها با اهداف انتخابی  وفرضیات ساده سروکار دارد مثلاً این فرض که معمولاً فقط یک زنجیره از محدودیتها وجود دارد که به سادگی قابل شناسایی،تثبیت بود می توان روابط  دافعی را بین محدودیتهای مختلف بیان نمود.

با اینحال toc دارای پتانسیل خوبی برای عمل کردن به صورت وسیله ای که موسسات را به سمت تطابق تکنیکهای هزینه یابی حاشیه ای با اهداف تصمیم گیری جلومی برد،می باشد.کاربرد خیلی ساده این اصول خیلی بهتر از عدم وجود آن وکاربرد  آن می باشد toc همچنین به مدیران برای داشتن نگرش مهم را استراتژیکی نیست به این موضوع که سودآوری محصول مهم نیست بلکه سودآوری منابع مورد استفاده مهم است ونیز اینکه عملاً استفاده سودمند  از منابع محدود مطرح است،جهت می دهداز این نظر toc به عنوان حریفی برای فعالیتهای مبتنی بر هزینه یابی در مراکز عمومی عمل می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.